עבור לתוכן

דפדפן האינטרנט אקספלורר נפתח לאט מאוד!

Featured Replies

פורסם

אותה בעיה שהייתה לפני הפירמוט עוד פעם קמה! אני יסביר בפירוט מה קורה , אני לוחץ על האייקון של IE6 ואחרי 2שניות הוא תוקע את המחשב ל2שניות ושניה אחר כך הדפדפן נפתח! גם כשאני לוחץ על "מפרט מחשב" של מישהו או כל מיני לינקים(רוב הלינקים לא עושים בעיות) זה גם לוקח איזה 3שניות! וזה מעצבן!!! מאוד! אני חייב לפתור את זה! זה משגע אותי , ניסיתי SPYBOT ואת כל התוכנות האלה... אז זה לא יעזור...

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מקפיץ אבל מישהו בבקשה יכול לעזור לי?

פורסם

התקנת אולי את כל העידכונים של האקספלורר?

פורסם

אמממ עושה רושם שיש לך תועלת שהייתה לכמה מהחברים שלי

כנס לפה

http://www.symantec.com/avcenter/

לך לREMOVEL TOOLS

ותוריד את זה W32.Welchia.Worm

פורסם
  • מחבר

יש לי אותה אבל תיקנתי אותה כבר מזמן! זה לא זה. אחרי שתיקנתי אותה הכל עבד בסדר... היא רק שיבשה לי את האינטרנט כאילו הוא לא זז... אבל אני מדבר על מהירות פתיחה של האקספלורר! וזה ממש לא קשור למחשב... :P

פורסם

תתקין מוזייל

פורסם

הקפצה - אזהרה ראשונה ואחרונה שתקבל

פורסם
  • מחבר

אחי אני משתמש בפורום כבר הרבה זמן , אבל הנושא הזה הייתי חייב להקפיץ.... זה דיי דחוף... וגם חיכיתי שעה לפני שהקפצתי... שעה בפורום הזה זה הרבה כי הוא מאוד פעיל.

פורסם

תתפלא אבל יש לכל פורום שעות חלשות, וגם בפעילות ביותר שעה זה לא תירוץ להקפצה. במיוחד שהת'רד עוד בדף הראשי ובין ההודעות העליונות. אני ממש מתאמץ לא לנעול לך את זה. הפעם אני יתחשב אבל לא תהייה פעם נוספת.

פורסם

תנסה להיזכר אם זה קרה לאחר התקנה של תוכנה מסוימת..

ותבדוק ב Task Manger מה אחוז המאמץ של המעבד.

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור לשום תוכנה אחרי כבר זה היה לי ועשיתי פורמט וזה חזר... והמעבד על 0-10 אחוזים... אם זה היה המעבד הייתי יודע כבר מזמן... אני פשוט אובד עיצות וחייב לתקן את זה!!!

פורסם

גם אצלי זה קרה על המחשב השני שלי (P3 למקרי חירום ;D) שעה עד שהקספלורר פותח דף בחלון חדש, לא יודע למה :-\

פורסם

תנסה לעשות את הדברים הבאים:

תמחק Cache ו-Cookies (אתה יכול לגבות את ה-Cookies אם אתה רוצה). אם יש לך אינטרנט מהיר אתה יכול לדעתי להגדיר Cache של לא יותר מ-50MB.

אח"כ, כנס בהגדרות ל-Advanced ותבטל גם את הסימון של Enable third-part browser extensions (אם לא עשית את זה עד עכשיו, באותו חלון תעשה גם Restore Defaults).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים