עבור לתוכן

מכה לערוץ 10: בלוגר חשף שמות 4 העולים לגמר "הישרדות"

Featured Replies

פורסם

הבלוגר "צפניה", המסקר באתר תפוז סדרות ריאליטי ישראליות, חושף היום את הליין-אפ של גמר "הישרדות אולסטארס" המשודרת בערוץ 10 ■ ייתכן כי מבנה המועצה וסדר הדברים המתוארים במסמך ישונו בעקבות החשיפה

הבלוגר "צפניה", המסקר בבלוגיה באתר אורנג' טיים סדרות ריאליטי ישראליות, חושף היום (ה') את הליין-אפ של גמר "הישרדות אולסטארס" המשודרת בערוץ 10.

במסמך המפורט מופיעים שמות 4 השורדים האחרונים, כמו גם השאלות שיישאלו במועצת השבט האחרונה. אזהרה: אם אתם צופים בתוכנית ולא מעוניינים לדעת מה יקרה בגמר, עדיף להימנע מקריאת המסמך הנ"ל.

זהות 4 השורדים שעלו לגמר "הישרדות" נחשבת לאחד הסודות השמורים ביותר בערוץ 10, ומעולם לא פורסם מסמך כה מפורט המלמד על שעתיד להתרחש במועצת הגמר בסדרת ריאליטי ישראלית.

עם זאת, ייתכן כי מבנה המועצה וסדר הדברים המתוארים בפרוטרוט במסמך ישונו בעקבות החשיפה. את זהות העולים לגמר, עם זאת, אי-אפשר לשנות – ונצטרך לחכות בסבלנות ולראות האם בלוגר אחד הצליח להרוס לערוץ 10 עונה שלמה של תוכנית הדגל שלה.

—————————————————-

זה 4 השורדים

ערב טוב שבט סאמה סאמה, ברוכים הבאים למועצת השבט האחרונה על האי, הלוא היא מועצת הגמר.

יקיריי, האמת היא שמרגע זה, אתם כבר לא שבט, אתם ארבעתם השורדים האחרונים, רביעיית הגמר של הישרדות אוהדים נגד שורדים.

אני בטוח שההשג הזה ממלא אתכם הרבה גאווה, ובצדק, השארתם מאחור שניים עשר מתמודדים, הצלחתם לעשות את מה שהם לא הצליחו, שרדתם שלושים ושניים ימים על האי בתנאים קשים של רעב, קור, קושי פיזי ומנטאלי, וכמובן שרדתם את המקום הזה, את מועצת השבט.

אבל הערב, שפקס, קפון, בשבקין ושרון, הערב החוקים משתנים, הכדור כבר לא בידיים שלכם, הכוח – עובר לחבר המושבעים, תשעה שורדים שהדחתם במו ידיכם, הם אלה שיחרצו הערב את גורלכם.

1.

בשבקין: כמה אתה נרגש להיות כאן הערב במקום הזה?

2.

קפון: סוף סוף, בגמר של הישרדות, איך התחושות להגיע למעמד הזה?

3.

שפקס: אתה האמנת שתגיע לגמר?

4.

שרון: הימים האחרונים שלך במשחק היו קשים ביותר, איך התחושה לעבור את הקושי הזה ולהגיע לגמר?

————————-

מי שרוצה את התסריט המלא בלינק הבא http://gilibz.notlong.com

פורסם

אני כימאת לא צופה בטלוויזיה אבל ככל הידוע לי הריטינג של ישרדות התחיל לרדת

ובאופן כללי הראלטי לא נותנים לערוץ 2\10 את הריטינג שהם נתנו פעם

ככה שבפועל אני לא יודע עד כמה זה יהרוס

אבל יש דבר אחד מטומטם בראלטי הזה וזה שמלצמים יותר מידי פרקים ליפני ובסוף עוד עושים גמר בישראל

זה ממש אידיוטי וניראה לי שהם עושים את זה בכוונה לימרוח עוד מהסדרה

בכל מיקרה לא מבין למה הרבה אנשים ממשיכים לצפות בטלוויזיה היום -באמת לא

רוב השידורים זה זבל צואתי שצריך מוח של קוף שאכל חרא מקרנף ונידרס על ידי משאית לצפות בזה

פורסם

מקווה שהבלוגר ימשיך לחשוף את שהחרא הזה יירד מהמסכים

פורסם

כן ואתה באמת חושב שהערסים שצופים בתוכנית בהדיקות יקראו כתבה של בלוגר חנון ?

לא סביר בעליל

וקשה לי להאמין שגופי התיקשורת הגדולים יפרסמו דבר כזה -פשוט כי תתחיל מלחמת חשיפות והראלטי ילך לעזאזל (חבל באמת שזה לא יקרה )

הראלטי שמשדרים לצופים המון פעמים ערוך ובחלקו מבוים

במובן מסוים שעשועון על סטרואידים -עכשיו תדמין לך מה יקרה עם יתחילו לחשוף מה אומרים למנחים\שופטים במיקרופון

ומה הוחלט בישיבות הפקה וכו -זה יגמור אותם -אבל זה לא יקרה

בלוגר קטן לא ישנה הרבה

פורסם
47.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים