עבור לתוכן

מחשב נייד דל 1558 מארה"ב - דיל טוב?

Featured Replies

פורסם

שלום.

הזמנתי היום מחשב מאתר האאוטלט של דל (מומלץ אגב):

I7 720

8GB DDR3 13333

500GB HDD 7200RPM

15.6" FHD

GPU 4650 FHD 1GB

עם 3 שנים אחריות בינלאומית

יצא 999 דולר :)

אז מה אתם אומרים? שווה?

(למי שמתכוון לקנות יש שם דגמים דומים מאוד בסביבות ה1050 דולר כרגע, אבל מנסיון זה לא ישאר שם יותר מיום יומיים)

פורסם

1000 דולר מחשב, 100 דולר משלוח לארץ ועוד 16 אחוז מס יוצא 1280 דולר שהם כמעט 5000 שח.

יחסית למחשב שעולה בארץ באזור ה-5500 שח זה לא חסכון גדול מאוד.

כבר עדיף לרכוש את ה-envy15 שאפשר למצוא במבצעים באתר של HP העולמית מדי פעם במחירים של כ-1000 דולר כולל שדרוג מעבד

פורסם
  • מחבר

איפה מצאת מחשב כזה ב5500 ש"ח בארץ?

היחיד שמצאתי זה:

http://www.trg.co.il/pl_product~hpDV6T176g501~39~0.htm

ב6890 שקל, עם הארד דיסק וכרטיס מסך פחות טובים.

מה שכן יש בסביבות ה5500 שקל מחשבים כאלה עם 2 גיגה זכרון בלבד - בניגוד ל8 גיגה בשלי.

אם באמת יש ב5500 שקל מחשב כזה בארץ אני אבטל את העסקה ואקנה אותו פשוט.

פורסם

הנה - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15498

מחיר למזומן, עם שדרוג אחריות ל-3 שנים יעלה 5560 שח.

למשחקים המפרט של המחשב הזה אפילו עדיף

ה-620m מציג ביצועים עדיפים במשחקים על ה-720qm (כמו שה-i7 860 במחשבים נייחים מציג ביצועים עדיפים על ה-i7 930)

בנוסף כרטיס המסך 5650 שיש באייסר חזק בהרבה מה-4650 שיש בדל.

ההבדל בין 4 ג'יגה ל-8 אפסי ביחס לשני אלו. במיוחד כשהמחשב יודע לנצל פחות מ-3.5 גי'גה

בנוסף יש לו דיסק קשיח גדול יותר

עוד דוגמאות למחשבים מקבילים:

http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=PSAW3U03Y001&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=77&aff=Zap〈=he

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5614

פורסם

בן אדם קנה DELL ואתה אומר לו שהקנייה לא משתלמת כי במחיר יקר יותר הוא יכול לקנות ACER ???

דרך אגב, אתה יודע מה ההבדל במחיר בין 4GB זכרון לבין 8GB ?

פורסם

אפשר להבין מה אתה קופץ?

הוא ביקש לדעת אם יש בארץ מחשב במחיר מקביל עד כדי 10 אחוז במחיר שיעשה את העבודה.

ואתה כנראה ילד קטן כי אתה לא מבין שלקנות בארה"ב זה ממש לא מה שאתה חושב, המחיר הסופי על מחשב דל שעולה באתר 999 יהיה:

999 דולר + מס מקומי ארה"ב (10 אחוז ברוב המדינות) + דמי משלוח לארץ + מס ישראלי = בערך 1450 דולר = כ-5500 שח

בנוסף, האחריות של דל לדגמים לא עסקיים היא לא בינלאומית וקשה לי לראות את היבואן בארץ מכבד אותה (לא אמרתי שזה לא יתכן)

נראה לך שבמשחקים משנה כמה זכרון יש לך? או אפילו מה המהירות שלו?

תנסה להריץ על נייד עם כרטיס מסך 4650 וזכרון 8 ג'יגה במהירות 2000mhz משחק

ואח"כ בנייד עם קונ' של כרטיס מסך 5650, זכרון 4 ג'יגה במהירות 1066mhz ותראה שהביצועים הם בערך 25 אחוז יותר לטובת הנייד הזה

נ.ב.

תסביר לי מה רע באייסר עם 3 שנים אחריות יבואן בארץ?

נ.נ.ב.

אם המחשב נקנה בחנות בארה"ב ישירות ואז המחיר הוא "רק" 1100 דולר, יכול להיות שזה כבר קצת יותר משתלם

פורסם

אפשר להבין מה אתה קופץ?

ואתה כנראה ילד קטן כי אתה לא מבין שלקנות בארה"ב זה ממש לא מה שאתה חושב, המחיר הסופי על מחשב דל שעולה באתר 999 יהיה:

999 דולר + מס מקומי ארה"ב (10 אחוז ברוב המדינות) + דמי משלוח לארץ + מס ישראלי = בערך 1450 דולר = כ-5500 שח

בנוסף, האחריות של דל לדגמים לא עסקיים היא לא בינלאומית וקשה לי לראות את היבואן בארץ מכבד אותה (לא אמרתי שזה לא יתכן)

ואח"כ בנייד עם קונ' של כרטיס מסך 5650, זכרון 4 ג'יגה במהירות 1066mhz ותראה שהביצועים הם בערך 25 אחוז יותר לטובת הנייד הזה

נ.ב.

נ.נ.ב.

אם המחשב נקנה בחנות בארה"ב ישירות ואז המחיר הוא "רק" 1100 דולר, יכול להיות שזה כבר קצת יותר משתלם

זה לא נכון שאחריות של DELL לדגמים לא עסקיים היא לא בינלאומית.

לי יש מחשב שנקנה מהhome department שלהם, אחריות advanced לשלוש שנים ואני מקבל תמיכה בכל העולם. מעבר לזה באמת קשה להשוות Acer ל Dell :) מה גם שהמפרט של Acer נחות יותר.

אני דווקה כן תומך בלקנות מDell בארצות הברית. יש גם דרכים להמנע ממיסי הקניה (לשלוח לTexas למשל) וכמו כן תמיד יש קופונים ב-Outlet שהבחור פה לא ניצל אבל הוא יכל לקבל בין 10 ל20 אחוזי הנחה נוספים.

פורסם
  • מחבר

הנה - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15498

מחיר למזומן, עם שדרוג אחריות ל-3 שנים יעלה 5560 שח.

למשחקים המפרט של המחשב הזה אפילו עדיף

ה-620m מציג ביצועים עדיפים במשחקים על ה-720qm (כמו שה-i7 860 במחשבים נייחים מציג ביצועים עדיפים על ה-i7 930)

בנוסף כרטיס המסך 5650 שיש באייסר חזק בהרבה מה-4650 שיש בדל.

ההבדל בין 4 ג'יגה ל-8 אפסי ביחס לשני אלו. במיוחד כשהמחשב יודע לנצל פחות מ-3.5 גי'גה

בנוסף יש לו דיסק קשיח גדול יותר

עוד דוגמאות למחשבים מקבילים:

http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=PSAW3U03Y001&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=77&aff=Zap〈=he

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5614

תודה.

אמנם לא כתבתי את זה אבל השימושים שלי הם ממש לא משחקים אלא לימודי הנדסה והפעלה של מכונות וירטואליות. לצורך זה אני צריך המון זכרון כי כל מכונה דורשת מינימום של 512 ראם ואני מפעיל במקביל לפחות 7-8 מכונות.

כמו כן במכונות וירטואליות יש הבדל מהותי בביצועים בין I7 עם 4 ליבות כמו ה720 לבין עם 2 ליבות כמו ה620. אם היה לי כסף אגב הייתי הולך על 820 בכלל.

הכרטיס מסך לא משמעותי מבחינתי.

כמו כן שים לב שנתת לי מחשב עם הארד דיסק גדול יותר אבל איטי מאוד (5400 מול 7200 בשלי)

בן אדם קנה DELL ואתה אומר לו שהקנייה לא משתלמת כי במחיר יקר יותר הוא יכול לקנות ACER ???

דרך אגב, אתה יודע מה ההבדל במחיר בין 4GB זכרון לבין 8GB ?

אם המחשב בא במקור עם סטיק אחד של 4 גיגה אז הוספה של עוד סטיק עולה כ500 שקל. אם זה 2 סטיקים של 2 גיגה אז צריך לקנות 2 סטיקים של 4 גיגה וזה עולה כ1000 שקל... יקר מאוד לבצע.

אפשר להבין מה אתה קופץ?

נ.ב.

נ.נ.ב.

המס בתוך ארה"ב יוצא 59 דולר.

דמי משלוח לארץ יוצא כ50 דולר נוספים.

מס אין, רק מע"מ - 16 אחוז.

לפי החישוב שלי זה יוצא פחות מ5000 שקל. בארץ לא מצאתי שום מחשב עם חומרה כזו בפחות מ6300 שקל.

אין שום רע באייסר, יש להם מחשבים טובים.

וכמובן שהיה עדיף אם הייתי יכול לנסוע לארה"ב ולחסוך מסים ומשלוח ומע"מ, אבל זו לא אופציה למרבה הצער.

זה לא נכון שאחריות של DELL לדגמים לא עסקיים היא לא בינלאומית.

לי יש מחשב שנקנה מהhome department שלהם, אחריות advanced לשלוש שנים ואני מקבל תמיכה בכל העולם. מעבר לזה באמת קשה להשוות Acer ל Dell :) מה גם שהמפרט של Acer נחות יותר.

אני דווקה כן תומך בלקנות מDell בארצות הברית. יש גם דרכים להמנע ממיסי הקניה (לשלוח לTexas למשל) וכמו כן תמיד יש קופונים ב-Outlet שהבחור פה לא ניצל אבל הוא יכל לקבל בין 10 ל20 אחוזי הנחה נוספים.

האחריות היא אכן בינלאומית. דיברתי עם היבואנים ווידאתי את זה.

בעניין קופונים - ידוע לי, אין כרגע. הם בדרך כלל מוציאים לקראת סוף חודש כשכבר אין דגמים טובים לקניה בשביל להוזיל אותם.

פורסם

לגבי עניין הזכרון - כדי לקבל באמת 8 ג'יגה אתה צריך מערכת הפעלה של 64 ביט וזה עושה בעיות עם חלק מסביבות הפיתוח ב-VM

המס בתוך ארה"ב יוצא 59 דולר.

דמי משלוח לארץ יוצא כ50 דולר נוספים.

מס אין, רק מע"מ - 16 אחוז.

לפי החישוב שלי זה יוצא פחות מ5000 שקל. בארץ לא מצאתי שום מחשב עם חומרה כזו בפחות מ6300 שקל.

אין שום רע באייסר, יש להם מחשבים טובים.

וכמובן שהיה עדיף אם הייתי יכול לנסוע לארה"ב ולחסוך מסים ומשלוח ומע"מ, אבל זו לא אופציה למרבה הצער.

אכפת לך להגיד דרך מי אתה קונה ואיך המס בארה"ב והמשלוח יוצאים זולים בצורה מחשידה?

פורסם
  • מחבר

לגבי עניין הזכרון - כדי לקבל באמת 8 ג'יגה אתה צריך מערכת הפעלה של 64 ביט וזה עושה בעיות עם חלק מסביבות הפיתוח ב-VM

אכפת לך להגיד דרך מי אתה קונה ואיך המס בארה"ב והמשלוח יוצאים זולים בצורה מחשידה?

דרך Mustop.

אתה מוזמן לחפש בגוגל.

לא נראה לי זול בצורה יוצאת דופן. החישוב הוא שלי, הם לא יכולים לתת לי סכום מדויק עד שהלפטופ מגיע אליהם.

המס בתוך ארה"ב זה מטקסס לניו ג'רזי אם זה מעניין אותך.

פורסם

משהו לא נכון בחישוב שלך.

מחיר המחשב - 1000 דולר

אחוז מס מקומי ב-NJ הוא 7 אחוז

משלוח דרך מסטופ לפי האתר שלהם: http://www.mustop.co.il/shipping-costs-usa-to-israel/tax-shipping-calculator

אל תשכח שהקופסא של המחשב כוללת ספק ודיסקים להתקנה.

המידות שאני מתייחסת אליהן הם (בס"מ) 42x32x8 ומשקל המוצר הוא כ-3.7 ק"ג (המחשב לבדו שוקל כ-3 ק"ג)

(לדעתי המידות של המוצר האמיתי יהיו אפילו גדולות מאלו)

בסה"ך זה נותן שם סכום של כמעט 1350 דולר מחיר סופי שזה כמעט 5150 שח (דולר קניה הכי נמוך שראיתי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים