עבור לתוכן

GTX 480 ב-2450 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

היום שוטטתי באינטרנט ומצאתי מודעה של מישהו שמוכר את הכרטיס מסך הבא:

Gigabyte GeForce GTX480 1536MB GDDR5

הסכום שהוא ביקש עבורו היה 2450

השאלה שלי האם שווה לקנות את הכרטיס מסך הזה בסכום הזה או להוסיף עוד כסף ולקנות מחנות?

כמובן שלפי מה שהוא אמר זה כרטיס מסך חדש בקופסא שלא שומש.

פורסם

להוסיף? אני לא יודע מה איתך אבל חדש בחנות עולה 2290~

וGTX480 זה לא כרטיס כדאי משום בחינה, הוא צורך חשמל כמו מטורף, מרתיח את המארז וכמובן יקר.

יחס הרבה יותר טוב של מחיר\חשמל\ביצועים תמצא בכרטיסים כמו GTX470 או GTX460

פורסם

dj-ElectriC ראיתי שאתה שונא את NVIDIA בדם ,וכול הכרטיסים שלהם לא "משתלמים" לדעתך למעט הGTX460

אני יודע שלא מסתמכים על משחק אחד , אבל אחד המשחקים הגרועים יותר מבחינת בנייה פועלים פי כמה וכמה טוב יותר על הGTX470/80 טוב יותר מאשר על כול HD58X0

http://techpowerup.com/reviews/MSI/GeForce_GTX_460_Cyclone_OC_768_MB/27.html

כמובן שגם משהו מוזר בבדיקה,כי הHD5830 קיבל יותר מHD5970 ,אבל רואים את היכולות של הכרטיס הזה במיוחד כאשר מפעילים את AA

פורסם

הוא צודק - מלבד ה-GTX 460, הם פשוט לא משתלמים.

פורסם

הוא צודק - מלבד ה-GTX 460, הם פשוט לא משתלמים.

יש משחקים ויש משחקים ,אל תשכח . המחירים בחו"ל הרבה יותר יציבים מפה .

עדיין מעריצי METRO חייבים GTX480 אחד לפחות כדי באמת להנות מהמשחק

פורסם

dj-ElectriC ראיתי שאתה שונא את NVIDIA בדם ,וכול הכרטיסים שלהם לא "משתלמים" לדעתך למעט הGTX460

אל תשפוט אותי לפני שבכלל אתה מכיר את דעותי, במשך השנים המלצתי לפי מה שלאותו הרגע היה משתלם, בין אם NV ובין אם ATI

ומה לעשות שGTX470 עולה הרבה פחות ונותן רק קצת פחות ביצועים? ככה העסק הזה עובד.

מדובר בהפרש של 22% ביצועים בלבד ב1920X1200. לא שווה את הכמעת 1000 שקל יותר

פורסם

לא אמרתי שהוא הכרטיס הכי משתלם בעולם ,אבל זה לא שהוא לא הכרטיס הכי משתלם ,כרטיסי HIGH END בכללי הם לא כרטיסים משתלמים כאשר קצת מתחת יש את ה470 או ה5850 שההפרש ביצועים/ מחיר לא שווה את זה (אם כבר אז למה לקנות את ה470 אם יש את ה460 ב500 שקל פחות שאם OC עוקף אותם בלי בעייה ) ,אבל ראיתי בהרבה מקומות שאתה ממש קוטל את הכרטיסים האלה,אבל טוב .

פורסם

אני קוטל את הGTX480 כמו שחצי עולם קוטל אותו, זה לא כרטיס פרופורציונאלי. ואני לא יכול לחיות עם המלצה כזאת למשתמש, לכן אני אמליץ על GTX470

פורסם

אני קוטל את הGTX480 כמו שחצי עולם קוטל אותו, זה לא כרטיס פרופורציונאלי. ואני לא יכול לחיות עם המלצה כזאת למשתמש, לכן אני אמליץ על GTX470

יש אנשים שכן צריכים כרטיס כזה ,יש שלו ... יש מכורי גראפיקה שנקראים בשם קצת לא מנומס אז לא אציין אותו שחייבים 4XAA וכול ההגדרות על VH ,ויש כאלה שמסתפקים במה שיש

פורסם

מכור גרפיקה עם מחשב על שיש לו 2400 שקל עדיף שישקיע אותם בGTX460 SLI

פורסם

סליחה על הטעות ,מכורי גראפיקה לא מסתפקים ב480 אחד ,אלה דוחפים אפילו זוג בSLI :bash:

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

היום שוטטתי באינטרנט ומצאתי מודעה של מישהו שמוכר את הכרטיס מסך הבא:

Gigabyte GeForce GTX480 1536MB GDDR5

הסכום שהוא ביקש עבורו היה 2450

השאלה שלי האם שווה לקנות את הכרטיס מסך הזה בסכום הזה או להוסיף עוד כסף ולקנות מחנות?

כמובן שלפי מה שהוא אמר זה כרטיס מסך חדש בקופסא שלא שומש.

מה מפרט המחשב שלך?(כולל דגם הספק)

איזה מסך יש לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים