עבור לתוכן

עזרה דחופה בקשר לשידרוג מחשב וכל מיני "תיקונים" שהמוכר הציע לי לעשות

Featured Replies

פורסם

אנשים אני חייב עזרה דחוף אני ממש רגע לפני קניית במחשב.

אני בהתחלה הלכתי על הרכיבים הללו:

Intel Pentium IV 2.4 GHz HT 512K 800MHz socket 478 CPU BOX

ABIT IS7-E intel 865PE Motherboard (HT , FSB 800 , SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound , AGP8X, LAN , USB 2)

DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory (2 chipsets each 256)

LG 52/32/52 Bulk CD-RW

לאחר שהלכתי לחנות ולבן אדם שהיה נראה לי דיי אמין הוא המליץ לי להחליף את הלוח אם בלוח אם של

MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0)

בטענה שלוח זה פועל יותר מהיר עם המעבד מכיוון שיש לו תאימות גבוהה יותר.

בנוסף רציתי לשנות גם לזכרנות של קינגסטון (חברה שונה אותו רעיון בזכרון 3200 וכו) אך מבעיות כספיות ויתרתי והוא הציע לי לקחת במקום הסמסונג זכרונות של ivd ... חוץ מהעובדה שלא שמעתי עליהם אין לי מושג מי זאת החברה הזאת ומאיפה הוא מביא אותם.

את צורב האל ג'י הוא המליץ לי להחליף בצורב של msi גם כן 52X24X52 בטענה שאל ג'י מתפרקים עם הזמן...

אני ממש צריך ממכם עזרה דחוף בנוגע לאיזה סוג מוצר לקחת והאם לשנות לדברים שהוא הציע לי או לא!

תודה מראש :)

פורסם

Ok כמה דברים

האם OC בתכנון?

זיכרון - אני ההיתי הולך על הסמסונג

לוח, אין קשר לתאימות, לMSI יש יותר פיצרים, אך פחות טוב בOC, האביט עדיף, אם אתה לא צריך יותר מידי שטויות ואתה רוצה OC

LG- אל תגע בהם, עדיף באמת MSI, הם לא רעים, למרות שעדיף TEAC או LITEON.

פורסם
  • מחבר

תאמת אני לא ממשמ יודע כמה עדיף לעשות אובר קלוק עם אינטל למה אני די לא רוצה להתעסק עם הוואט וכל זה... אם הייתי הולך על אובר קלוק הייתי לוקח כבר אתאלון אני חושב אבל חפיף...

כל מקרה אנרת שהאביט עדיף אם אני לא צריך יותר מידי שטויות... איזה שטויות יש על הMSI שאין על האביט ומזה פצ'רים אם אתה יכול לענות זה יהיה מצויין... תודה אחי..

דרך אגב זה לא שיש בעיית תאימות עם הלוח הוא פשוט אומר שהאמ אס איי פועל יותר טוב ומהר עם המעבד...

פורסם
  • מחבר

אנשים בחיית דינק אני צריך עזרה.......

תודה :)

פורסם

תקח לוח של MSI ( לABIT יש מספר בעיות בלוח בכרטיס קול לדוגמא ..... )

זכרון של SAMSUNG טוב

צורב TEAC או LITEON

מעבד בסדר גמור ......

מה עוד כרטיס מסך . מארז . ספק ......

פורסם

מה זה זיכרון IVD? תישאר עם הSAMSUNG

פורסם
  • מחבר

תראו אני גם חשבתי ללכת על הסמסונג אבל עדיין הוא אומר שהאיי וי די הזה או משהו כזה זה משהו שאמ אס איי מייצרים והור פועל יותר טוב ען הלוח אם....

זה לא עניין של אינטרס בגלל ששניהם עולים אותו דבר..אז אם מישהו יכול לבדוק לי מי הם איי וי די ולהגיד לי זה יהיה מצויין...

תודה מראש

אליאור

נ.ב : על הסמסונג יש שנתיים אחריות ועל האיי וי די שלוש שנים

פורסם

זיכרון סמסונג, כאשר הוא אורגינלי, יתאים לכל הלוחות וביניהם MSI. תבקש לראות זכרונות מומלצים באתר MSI/חוברת המידע של הלוח.

פורסם

אני מניח שזה מה שיש לו במלאי אז הוא אומר לך לקחת אותו

הבעיה בסאונד של אביט היא רק כאשר אתה שם שם משהו אני לא זוכר תשם על הכי גבוה מה שאתה לא אמור לשים בכלל

הייתי הולך על האביט

זיכרון סאמסונג אורגינלי וצורב LITEON

פורסם
  • מחבר

מה נראה לכם עם הלוחות אם???

MSI 865PE Neo2-LS

או

ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2)

תודה אנשים

אליאור

פורסם

הABIT עדיף, הוא יותר טוב מהMSI...

פורסם

והוא גם יותר אמין הייתי אומר.

לך על ABIT... :)

פורסם
  • מחבר

טוב אנשים קודם כל תודה על העזרה אבל במחשב כבר אצלי ולקחתי בסוף את הלוח שך אמ אס איי עם צורב של אמ אס איי

פורסם

קנית בIVORY הלא כן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים