פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים אנשים אני חייב עזרה דחוף אני ממש רגע לפני קניית במחשב. אני בהתחלה הלכתי על הרכיבים הללו: Intel Pentium IV 2.4 GHz HT 512K 800MHz socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E intel 865PE Motherboard (HT , FSB 800 , SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound , AGP8X, LAN , USB 2) DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory (2 chipsets each 256) LG 52/32/52 Bulk CD-RW לאחר שהלכתי לחנות ולבן אדם שהיה נראה לי דיי אמין הוא המליץ לי להחליף את הלוח אם בלוח אם של MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) בטענה שלוח זה פועל יותר מהיר עם המעבד מכיוון שיש לו תאימות גבוהה יותר. בנוסף רציתי לשנות גם לזכרנות של קינגסטון (חברה שונה אותו רעיון בזכרון 3200 וכו) אך מבעיות כספיות ויתרתי והוא הציע לי לקחת במקום הסמסונג זכרונות של ivd ... חוץ מהעובדה שלא שמעתי עליהם אין לי מושג מי זאת החברה הזאת ומאיפה הוא מביא אותם. את צורב האל ג'י הוא המליץ לי להחליף בצורב של msi גם כן 52X24X52 בטענה שאל ג'י מתפרקים עם הזמן... אני ממש צריך ממכם עזרה דחוף בנוגע לאיזה סוג מוצר לקחת והאם לשנות לדברים שהוא הציע לי או לא! תודה מראש
פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים Ok כמה דבריםהאם OC בתכנון?זיכרון - אני ההיתי הולך על הסמסונגלוח, אין קשר לתאימות, לMSI יש יותר פיצרים, אך פחות טוב בOC, האביט עדיף, אם אתה לא צריך יותר מידי שטויות ואתה רוצה OCLG- אל תגע בהם, עדיף באמת MSI, הם לא רעים, למרות שעדיף TEAC או LITEON.
פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים מחבר תאמת אני לא ממשמ יודע כמה עדיף לעשות אובר קלוק עם אינטל למה אני די לא רוצה להתעסק עם הוואט וכל זה... אם הייתי הולך על אובר קלוק הייתי לוקח כבר אתאלון אני חושב אבל חפיף...כל מקרה אנרת שהאביט עדיף אם אני לא צריך יותר מידי שטויות... איזה שטויות יש על הMSI שאין על האביט ומזה פצ'רים אם אתה יכול לענות זה יהיה מצויין... תודה אחי..דרך אגב זה לא שיש בעיית תאימות עם הלוח הוא פשוט אומר שהאמ אס איי פועל יותר טוב ומהר עם המעבד...
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים תקח לוח של MSI ( לABIT יש מספר בעיות בלוח בכרטיס קול לדוגמא ..... )זכרון של SAMSUNG טוב צורב TEAC או LITEON מעבד בסדר גמור ...... מה עוד כרטיס מסך . מארז . ספק ......
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים מחבר תראו אני גם חשבתי ללכת על הסמסונג אבל עדיין הוא אומר שהאיי וי די הזה או משהו כזה זה משהו שאמ אס איי מייצרים והור פועל יותר טוב ען הלוח אם....זה לא עניין של אינטרס בגלל ששניהם עולים אותו דבר..אז אם מישהו יכול לבדוק לי מי הם איי וי די ולהגיד לי זה יהיה מצויין...תודה מראשאליאורנ.ב : על הסמסונג יש שנתיים אחריות ועל האיי וי די שלוש שנים
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים זיכרון סמסונג, כאשר הוא אורגינלי, יתאים לכל הלוחות וביניהם MSI. תבקש לראות זכרונות מומלצים באתר MSI/חוברת המידע של הלוח.
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים אני מניח שזה מה שיש לו במלאי אז הוא אומר לך לקחת אותוהבעיה בסאונד של אביט היא רק כאשר אתה שם שם משהו אני לא זוכר תשם על הכי גבוה מה שאתה לא אמור לשים בכללהייתי הולך על האביט זיכרון סאמסונג אורגינלי וצורב LITEON
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים מחבר מה נראה לכם עם הלוחות אם???MSI 865PE Neo2-LS אוABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2)תודה אנשיםאליאור
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים מחבר טוב אנשים קודם כל תודה על העזרה אבל במחשב כבר אצלי ולקחתי בסוף את הלוח שך אמ אס איי עם צורב של אמ אס איי
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים קנית בIVORY הלא כן?אוי ואבוי !תראה:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=46811;start=0Make Sure שאתה קורא ה-כ-לאת כל שלושת העמודים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.