עבור לתוכן

התנתקות מספק אינטרנט תוך כדי התחייבות-מישהו מבין בזה?

Featured Replies

פורסם

אני מחובר כרגע לאינטרנט דרך ספק של 012 בשילוב עם תשתית הוט.

אני מאוד לא מרוצה מ012 ורוצה לעבור לספק של בזק גם בשילוב עם תשתית הוט.

הקטע שאני מחוייב לשנה ב012(3 חודשים חינם,9 בתשלום רגיל).

במידה ואני רוצה לעזוב את החברה,מה אני צריך לשלם,כנס או משהו?

אני לא מצפה שתגידו לי מה הסכום,אבל אולי אתם יודעים מה החוקים,שלא ינסו לערבב אותי בטלפון כשאני מדבר איתם.

תודה מראש ושבוע טוב!

פורסם

היי Speed Demon,

אשמח לראות אותך נשאר איתנו ושבע רצון.

אתה מוזמן לשלוח לי את פרטי המנוי במסר או לכתובת הדוא"ל בחתימה (שם משתמש או ת.ז.) על מנת שאוכל לעזור ולבדוק

את העניין בשבילך.

פורסם

אני מחובר כרגע לאינטרנט דרך ספק של 012 בשילוב עם תשתית הוט.

אני מאוד לא מרוצה מ012 ורוצה לעבור לספק של בזק גם בשילוב עם תשתית הוט.

ממה בדיוק אתה לא מרוצה? עומס יש לרוב הספקיות (התמודדות עם עומס זה המודל העסקי של ספקית אינטרנט) .

ולמה אתה רוצה לעבור ל014? היום הם לא הכי מומלצים (תבדוק שרשורים אחרונים). היחס עלות תועלת נמוך אם אתה משווה לccc שאפשר להביא אותה מהירות יותר בזול מ014 ובלי התחיבות . בנתיים רוב האנשים מדווחים על יציבות יחסית ל014 בחבילה רגילה.

לי יש גיימר ב014 הרבה זמן (יותר מ5 שנים) אבל זה עולה בערך פי 2 מחבילה רגילה (אבל המחיר ירד עם הזמן). אני בגדול מרוצה מהחבילה שלי אבל אני גם יודע בערך מה אני רוצה ממנה (יציבות פינג במשך כל שעות היממה) וכל עוד הם מספקים את הסחורה אני לא מתלונן.

הקטע שאני מחוייב לשנה ב012(3 חודשים חינם,9 בתשלום רגיל).

במידה ואני רוצה לעזוב את החברה,מה אני צריך לשלם,כנס או משהו?

אני לא מצפה שתגידו לי מה הסכום,אבל אולי אתם יודעים מה החוקים,שלא ינסו לערבב אותי בטלפון כשאני מדבר איתם.

רוב הסיכויים שתשלם איזה קנס והכל בהתאם חברה. אם תתקשר אליהם להתלונן הם ינסו לרצות אותך כדי שלא תתנתק. כמו שאתה רואה הנציג שלהם ממהר להגיב אבל מעדיף לתת לך את המידע בטלפון. בדרך כלל לחברות האילו יש חוזים אחידים שלפי מה שכתוב שם אתה משלם קנס מסוים כשאתה מבטל את החוזה.

בהוט יש להם את זה באתר (מפחיד אבל לפחות זה גלוי) באתר של 012 לא מצאתי אותו והוא גם לא עובד טוב בfirefox. הם היו צריכים לשלוח לך משהו או להגיד לך את עיקרי החוזה בטלפון. אם אני זוכר נכון מהחוזה שיש לי עם 014 אין לי ממש אופציה להתנתק באמצע ההתחיבות בלי לשלם להם את כל הכסף שהם ציפו לקבל ממני.

בקיצור עד כמה שידוע לי אתה תקוע עם 012 עד סוף ההתחיבות שלך אז לא יזיק להתקשר אליהם ולהתלונן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים