עבור לתוכן

בעיה עם כרטיס טלוויזיה Hauppauge 1200 - הילוך איטי מאוד..

Featured Replies

פורסם

יש לי windows 7 והתקנתי את התוכנה שבאה עם הכרטיס טלוויזיה ושם בכלל לא מצאתי שום שידור ואות..

דרך המדיה סנטר מצאתי אבל באיכות ממש גרועה ובהילוך איטי.

מה אני אמור לעשות ?

עד היום השתמשתי בתוכנה שהיתה בשבילי סופר קלה - windvr3 אבל השתמשתי בה עם windows xp וכרטיס מסך משולב עם טלוויזיה X1900XT היה ממש קל לקבל אות שידור ובמיוחד האיכות היתה מעולה ולא בהילוך איטי.

מה אני מפספס ושוגה ?

אשמח לעזרה מכל אחד שיוכל, תודה רבה !

פורסם
  • מחבר

אוקיי ברוך השם הסתדרתי ובמדיה סנטר אני רואה צבעוני ולא שחור לבן ובהילוך איטי - הכל נורמלי חוץ מהקטע שהסאונד לא תואם במדיה סנטר... התמונה בדיליי.

לא חשוב - הצלחתי להפעיל את תוכנת WINDVR3 והיא עובדת כמו שצריך ברוך השם תודה לאל חחחח... אבל יש לי רק בעיה אחת עם התוכנה שלא היתה בעבר בשימוש ב-XP - בזמן שאני צופה מבלי להקליט אני רואה תמונה והכל סבבה אבל בזמן שאני לוחץ על הכפתור של ההקלטה ומתחיל להקליט אז המסך תצוגה של התוכנה נהיה שחור ואז לא רואים מה זה מקליט.. חשוב לציין שזה כן מקליט תמונה וסאונד כמו שצריך ואם גוררים את החלון תצוגה אז זה מראה מה זה מקליט עד הרגע שמפסיקים לגרור.. זה די חשוב לי כן לראות בזמן ההקלטה אם זה מקליט והכל בסדר.

יש למישהו הצעות/הערות להגיד בנוגע לדבר ההזוי שזה לא מראה בזמן אמת מה זה מקליט מהרגע שלוחצים על ההקלטה ?

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה ?

פורסם

תבדוק בהגדרות עם אתה על Record Mode. התוכנה עושה את זה אוטו' על מנת שהRECORD יצא כמה שיותר איכותי..

פורסם
  • מחבר

תבדוק בהגדרות עם אתה על Record Mode. התוכנה עושה את זה אוטו' על מנת שהRECORD יצא כמה שיותר איכותי..

אם מסומן לי על המצב של רקורד מוד זה בסדר או לא בסדר ?

כי ניסיתי וגם פה זה בעצם לא מראה לי את המסך של התוכנה בזמן הקלטה.

השאלה האם זה קשור לזה שהתוכנה לא נתמכת ב-Windows 7 ? כי אני מפעיל את זה במצב תאימות ל-XP, בזמן שאני מפעיל זה גם הופך את הממשק של האירו ללא זמין ואז החלונות לא שקופים כאלה אלא מלאים בצבע.

האם אתם מכירים תוכנה פשוטה כמו Windvr שתומכת ב-Windows 7 ? משהו פשוט לעבודה ולתכנות הקלטות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים