עבור לתוכן

FPS גרוע עם R9800NP

Featured Replies

פורסם

הרדאון שקניתי לא מזמן מציג ביצועים מאוד אכזבים במודים של HL. ה-FPS בד"כ על 30 ומטה באיזורים קצת עמוסים ויורד לרמה כמעט בלתי שחיקה באיזורים עמוסים. יש לי את הדרייברים האחרונים, הוא מקורר טוב ואין בעייה של חשמל מהספק. ניסיתי גם את הקונפיג הרגיל, גם את הקונפיג של הביצועים וגם את הקונפיג של האיכות, אין הרבה הבדלים. מה אפשר לעשות?

פורסם

מה המפרט שלך?

למרות שלא נראה לי שזה מה שמפריע..

אם היה לך קודם כרטיס של נבידיה אולי הדרייברים הישנים מפריעים, אז תנסה לפרמט

תנסה גם להתקין את הדרייברים של האומגה, זה סידר לי נפילות של fps וfps נמוך איפה שלא אמור היה להיות לי

פורסם

מה המפרט שלך? מה הלוח אם, תביא פרטים כל הכרטיס משהו, ד"א אני משחק על 100 דבוק בcs עם r9800pro נסית לשנות את ה-

fps_max? ל-101 למרות שזה לא ניראה לי זה, יש לך ms? דברים כאלה מאוד יכולים להשפיע - אבל ל30 פריימים?!?! זה מוגזם, אתה יכול לשנות בדרייברים לביצועים אופטימלים וליראות מה קורה. אבל זה גם תלוי במפרט שלך...

פורסם

איזה חברה הרדאון?

בכל מקרה תתקין דרייברים 3.7 ואם יש לך לוח של ג'יגהבייט אז תתקין את הפא'צ של הAGP (לי זה מאוד עזר)

יכול להיות שאם תוריד לAGP 4 זה יסתדר כי לפעמים AGP 8 עושה בעיות

פורסם

התקנת דרייברים של הצ'יפסט?

פורסם
  • מחבר

יש לי את ה-R9800NP של ג'יגהקיוב. הלוח שלי תומך במקסימום AGP 4 אז זאת לא הבעייה. איך אפשר להיפטר מהשאריות של הדטונייטור בלי לפרמט?

פורסם

תתקין דרייברים לכלל החומרה שלך ותקנפג את העסק כראוי.

פורסם

יש לי את ה-R9800NP של ג'יגהקיוב. הלוח שלי תומך במקסימום AGP 4 אז זאת לא הבעייה. איך אפשר להיפטר מהשאריות של הדטונייטור בלי לפרמט?

יש תוכנה כזו, שמה detonator destroyer או משהו כזו... יש אותה במדור ההורדות של האתר

פורסם

תתקין את הדרייברים של הלוח אם שלך. אפשר מהדיסק שבא איתו אבל עדיף מהחברה של הצ'יפסט (אינטל\SIS\VIA..)

בדוק שאין שום הגבלת פריימים דרך המשחק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים