פורסם 2010 ביולי 3115 שנים רכשתי דיסק און קי 32GB ואני לא יכול להעביר קבצים של 4GB, לדעתי זה בגלל מערכת הקבצים, האם ניתן לשנות זאת?!תודה
פורסם 2010 ביולי 3115 שנים מחבר כבר שיניתי, ניסיתי לערוך את ההודעה אבל החיבור שבק חיים.צריך לשנות משהו דרך מנהל התקנים, ואז רק האפשרות מופיעה דרך האיתחול.
פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים אהלן,אין לך אפשרות לשנות את מערכת הקבצים כי דיסק און קי עובד על מערכת קבצים של FAT 32 וככה הוא.ולא ניתן להעביר למערכת של קבצים כזו קובץ מעל 4 ג'יגה.(לפחות לא להתקן אכסון שכזה).מה לעשות לכל דבר יש את היתרונות ואת החסרונות..תחליף להארד דיסק נייד ותוכל.מקווה שעזרתי.
פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים מעבר לעובדה שאין מילה נכונה אחת בפוסט שלך, פותח הת'רד כבר כתב שהוא הסתדר.
פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים הצלחת פעם להכניס קובץ של 4 ג'יגה לדיסק און קי???או שהצלחת להפוך אותו למערכת קבצים של NTFS?ולהפעיל את הקובץ?אני מקווה שתתקן את הטעות שלי...כי אני לא חושב שיש כזאת!
פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים הצלחת פעם להכניס קובץ של 4 ג'יגה לדיסק און קי???או שהצלחת להפוך אותו למערכת קבצים של NTFS?ולהפעיל את הקובץ?אני מקווה שתתקן את הטעות שלי...כי אני לא חושב שיש כזאת!הצלחתי להכניס קובץ של 8 ג'יגה לDOK.הצלחתי להפוך את הדוק לNTFS.הצלחתי לראות את הסרט ששוקל 8 ג'יגה במלואו.עוד משהו?
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים הצלחתי להכניס קובץ של 8 ג'יגה לDOK.הצלחתי להפוך את הדוק לNTFS.הצלחתי לראות את הסרט ששוקל 8 ג'יגה במלואו.בעיקרון הסדר אמור להיות:הצלחתי להפוך את הדוק לNTFS.צלחתי להכניס קובץ של 8 ג'יגה לDOK.הצלחתי לראות את הסרט ששוקל 8 ג'יגה במלואו. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.