עבור לתוכן

Sound Blaster LIVE! 5.1 DIGITAL VS AZALIA ALC882

Featured Replies

פורסם

הכרטיס המובנה מפיק צליל אנורקסי ומדכא (ALC 882). כאשר אני מחבר את הרמקולים שלי (MICROLAB SOLO 7C) לנגן שלי COWON D2+ ומנגן קבצי OGG כמו במחשב הסאונד בכלל בפלנטה אחרת (הצלילים "חיים" יותר, אפשר לשמוע את הגיטרות והדרמס בנפרד ולא במרק הווקלים כ"כ אנושיים ולא נשמעים כמו מיקרוסופא סאם (בהגזמה - אבל אפשר להבין את הנקודה שלי)). לפני כמה ימים הגיע לידי כרטיס קול של קריאטיבSOUND BLASTER LIVE 5.1 DIGITAL עם מעבד סאונד EMU10K1JFF, האם חיבור כרטיס זה למחשב שלי יהווה שדרוג כולשהו חוץ מכך שהמעבד המרכזי לא יעבד את הסאונד יותר? בהנחה שאני אמצא דרייוור מתאים לוונדווס 7 32. (הסתדרתי עם כרטיס אדימקס-ראלינק לכן אני לא רואה בכרטיס הזה אתגר). אני משתמש אך ורק ברמקולים סטראו שלי וסאבוופר נפרד אקטיבי. לכן בכללי אני צריך רק 3 ערוצים.

פורסם

882 זהו כרטיס ישן בלוח אם

אם יש לכרטיס DDL אולי תשפר את הסאונד

הבעיה שיש לך רמקולים קטנים למחשב השיפור הוא קטן

מה אתה רוצה להוציא מרמקולים 3W ?

ובלי רסיבר רציני ?

פורסם
  • מחבר

Microlab SOLO 7C...

2009716213647194.jpg

Technical Specifications:

Amplifier: Output power: 110 Watt RMS

Power distribution: 55 Watt x 2

Signal/Noise ratio: < 0.3% 1W 1kHz

Frequency response: 55Hz - 20kHz

Signal/Noise ratio: > 85dB

Separation: > 55dB

Input sensitivity: 440mV

Nominal impedance:4 ohm

http://www.hometheater.co.il/article01459.%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-SOLO-7C-T9-STEREO-AMPLIFIED

I belive that you are mistaken.

פורסם

עדייו 2 רמקולים אין את ההפקט של סראונד .

ואיפה הרסיבר ? איזה יש לך ?

דרך הגב האתר שנתן חוו"ד לרמקולים שלך ,מקבל הרבה כסף למכור לך את הרמקולים !

אני לא קונה מהם שעון מעורר .

פורסם
  • מחבר

אני אישית משתמש באם כבר יותר מ שנתיים, רמקולים התואמים את הסיקור ב 100 אחוז, גם הטוב וגם הרע. הרמקולים הללו מראים הבדל עצום בין נגן מדייה COWON D2+ והכרטיס המובנה. העובדה הזאת רק אומרת שיש איכן ללכת מבחינת שיפור מקור. השאלה עדיין נשארת: האם יהיה שיפור כולשהו בין הכרטיס המובנה והרכטיס החדש?

כמו כן חיברתי את הכטיס הזה לסלוט PCI במחשב שלי והמחשב לא מזהה את הכטיס כלל וכלל! - הוא לא שואל דריוורים ולא מזהה את הכרטיס בכלל. וזאת למרות ש לפני שעשיתי ריסטרט הוא כן, הוא עבד וניגן מוסיקה - עד שכיביתי את המחשב כדי לשאר את התקנת הריוורים. כרגע הכרטיס ניראה מת לגמריי, לא רואים אותו באוורסט ולא בדוויס מנג'ר. מוזר מאוד. יש למישהו רעיונות?

עריכה: אני לא הספקתי לבחון את הסאונד לכן אני לא ממש יודע עד כמה הוא טוב.

פורסם

אני אישית משתמש באם כבר יותר מ שנתיים, רמקולים התואמים את הסיקור ב 100 אחוז, גם הטוב וגם הרע. הרמקולים הללו מראים הבדל עצום בין נגן מדייה COWON D2+ והכרטיס המובנה. העובדה הזאת רק אומרת שיש איכן ללכת מבחינת שיפור מקור. השאלה עדיין נשארת: האם יהיה שיפור כולשהו בין הכרטיס המובנה והרכטיס החדש?

כמו כן חיברתי את הכטיס הזה לסלוט PCI במחשב שלי והמחשב לא מזהה את הכטיס כלל וכלל! - הוא לא שואל דריוורים ולא מזהה את הכרטיס בכלל. וזאת למרות ש לפני שעשיתי ריסטרט הוא כן, הוא עבד וניגן מוסיקה - עד שכיביתי את המחשב כדי לשאר את התקנת הריוורים. כרגע הכרטיס ניראה מת לגמריי, לא רואים אותו באוורסט ולא בדוויס מנג'ר. מוזר מאוד. יש למישהו רעיונות?

עריכה: אני לא הספקתי לבחון את הסאונד לכן אני לא ממש יודע עד כמה הוא טוב.

שוב יהיה שיפור אבל אפסי לעומת מערכת בנונית עם רסיבר + 5.1 רמקולים +כרטיס איכותי ( BLASTER LIVE 5.1 DIGITAL בינוני ומטה וגם למשחקים יותר )

( לצערי אין לך יכולת להבין על מה כותבים לך אז לך לחנות סטריאו לשמוע עם מגבר ואז תבין שאתה שומע לא טוב בבית ומיושן )

882 לא איכותי ( היה לפני 7 שנים ).

רמקולים כמו שלך צריכים מגבר להניע אותם

למרות שאלותי הברורות לעזור לך על האם יש בכלל מגבר להניע את הרמקולים ??? איזה ??? אין תשובה ???

לכן אני מסיק שוב שאין מגבר ???

וכן כרטיס קול לרמקולים הללו כמו כוסות רוח למת !בלי מגבר

פורסם
  • מחבר

יש בתוכם מגבר של 110W RMS שמרעיד את הבניין. הסאב הוא רמקול שנשאר ממערכת 2.1 ומשמש להשלמה של התדרים המאוד נמוכים.

הכול מוגבר. רמקולים כאלו א יזוזו עם נגן נייד קטן. (0.73mW).

פורסם
  • מחבר

אוקיי, התקנתי את הכרטיס, התקנתי את הדריוור הפרוץ של דניאל K, הכול עובד, באמת יש אבדל, אבל לא הבדל של הרבה, כמו כן יש בעיה של ווליום, הוא קצת חלש יותר מהכרטיס המובנה. ההבדל הכי ברור הוא בנמוכים כאשר שומעים את החלקים בשיר שלא שמעתי לפני. סה"כ כרטיס סבבה קצת מאכזב מבחינת הגברה אבל כל השאר סבבה לחלוטין - הדרייוורים של קריאטיב סביר מינוס.

סיכום: מי שלא רוצה לקנות לוח אם חדש ויש לו כרטיס כזה שוכב על המדף מעלה אבק, שווה להתקין, לקנות עדיף כבר משהו רציני יותר. כמו כן כפי שHGGH123 אמר, צריך רמקולים או מערכת טובה-בינונית כדי לראות הבדל כולשהו, מערכת 5.1 ב 300שח לא תניב שום תוצאות.

מי שרוצה דריוורים יכול לחפש בגוגל: DANIEL K VISTA SUPPORT PACK. הדריוורים עובדים על וונדווס 7.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים