עבור לתוכן

שאלות לגבי שני דגמים של HP מארה"ב

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני רוצה לקנות מחשב נייד לקראת הלימודים באוקטובר (אבל גם למשחקים).

בהתחלה הייתי נעול על XPS16 של דל, אבל מסתבר שיש לו בעיות throttling רציניות, לכן אני לא מתקרב.

שני הדגמים שאני חושב עליהם הם Envy 14 החדש ו-dv6tse.

השאלות שלי הן:

1) האם אני מקבל דיסק התקנה של Windows? לפי סרטונים באינטרנט, אני לא רואה ש-HP מביאים עם המחשבים שלהם בכלל דיסקים.

אני משלם למערכת הפעלה מקורית, אבל לא מקבל דיסק התקנה?! (ואני לא רוצה דיסק Recovery שימחק לי את המחשב ושלא יהיה לי בו שימוש לאחר שאני אזרוק את המחשב).

2) סביר להניח שעל ה-Envy 14 אין אחריות בארץ כי לא ראיתי מקום שמשווק אותו. מול מי אני יכול לברר איזו אחריות תהיה לי על כל מחשב? מי נותן האחריות בארץ?

3) האם כדאי לקנות את ה-Envy 14 ללא אחריות? בסופו של דבר זה יוצא לי כ-6500 כולל משלוח ומסים ל-i5-520M, 4GB DDR3, ATI 5650 ומסך 1600X900. אם אני מחליט ללכת על מסך 1366X768, זה 200 דולר פחות!

אני אודה לכל מי שיוכל לעזור.

פורסם

מנסיון מול HP ישראל, הם שולחים לך דיסקים של התקנה במידה ואתה מתקשר ומבקש (במקרה שלי זה היה באחריות)

אבל אני יכול להגיד לך שיש אפשרות למצוא באינטרנט דיסק התקנה של וינדוס 7 מקורי של HP - שלח לי הודעה פרטים אם זה יהיה רלבנטי

יש אפשרות בכל מקרה בקבלת המחשב, לצרוב דיסק התקנה של ווינדוס ממחיצת השחזור וככה אתה בטוח.

דבר עם HP ישראל, ותראה מה העמדה שלהם בנושא האחריות. המחשב הזה שווה לדעתי את המאמץ

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

כרגע דיברתי עם שירות הלקוחות של HP ולהפתעתי המוקדנית אמרה לי שעל כל מחשב של HP ישנה אחריות.

גם על ה-Envy, שבינתיים לפי ידיעתי אינו נמכר בארץ. כמובן שייקח יותר זמן לחלקי חילוף להגיע, אבל בכל זאת זה עדיף מבלי אחריות בכלל.

מה שהפתיע אותי לרעה היא שהיא אמרה ש-HP אינם שולחים יותר דיסקי התקנה של Windows, ובאפשרותי רק לבצע שחזור.

אני מאוד לא אוהב שחזורים וכו', ואני בן אדם שפעם בשנה-שנה וחצי עושה התקנה נקייה למחשב שלי.

חוץ מזה, עוד 4-5 שנים, כשאזרוק את המחשב, עדיין ארצה להשתמש ברשיון של וינדוס 7 שקניתי במיטב כספי.

אני לא מבין גדול בכל הקטע של הרשיונות.

האם אוכל להכניס דיסק התקנה של וינדוס 7 של חבר למשל ולרשום שם את הסיריאל שלי? האם זה יעבוד?

אם אני פונה למיקרוסופט, הם יכולים לתת לי דיסק?

אילו עוד פתרונות יש? זה בינתיים הדבר שעומד ביני לבין רכישה. אני חייב דיסק.

תודה.

פורסם

אני לא מבין גדול בכל הקטע של הרשיונות.

האם אוכל להכניס דיסק התקנה של וינדוס 7 של חבר למשל ולרשום שם את הסיריאל שלי? האם זה יעבוד?

אם אני פונה למיקרוסופט, הם יכולים לתת לי דיסק?

לא, זה לא יעבוד לך - ואני יכול להגיד את זה מנסיון אישי שלי (ניסיתי להתקין גרסה של המחשב של אחי והווינדוס לא קיבל את הקוד שהיה על המחשב)

מצד שני אמרתי לך שאם זה יהיה רלבנטי אני אתן לך לינק והסברים שפותרים את הבעיה הזו...

פורסם

HP לא מספקת דיסקים עבור מחשבים פרטיים, למשל ENVY, PAVILION.

אם יש לך מחשב עסקי של HP תקבל דיסקים בשיחת טלפון.

אם אתה מכיר מישהו עם מחשב עסקי של HP אתה יכול לנסות להתקין ממנו את המערכת ואת הדרייברים למצוא באתר הרשמי.

פורסם

אפשר למצוא גרסאות התקנה של HP ברשת, אם אתה מבין אותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים