עבור לתוכן

צריך עזרה בכמה נושאים (קליטה ופינג)..קצת דחוף

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני לקוח של בזק, ובזק בינלאומי, מהירות 10MB, ויש לי נתב D-LINK 2650U

מחשב אחד מחובר חוטי, ו-2 אלחוטי, כי זה פשוט לא נוח להעביר כבל בבית (כדי שתעריכו נכון..המרחק מהנתב למחשב הראשון הוא כ-6-8 מטר קו ישר עם קיר בטון באמצע, והמרחק מהנתב לחדר שלי הוא 8-11 מטר קו ישר עם קיר בטון וגבס באמצע)

לפני כמה חודשים היו בעיות קליטה שגרמו לניתוקים, ולא יכולתי לשחק משחקי רשת ואפילו לגלוש מבלי שיהיו ניתוקים..מיציתי את כל מה שיכולתי עם התשתית, ונראה שאיכשהו בעיות הקליטה נפתרו..

ניסיתי לחזור לשחק ואז קלטתי שהפינג לא מתאים..יצא שאני וחבר שלי משחקים באותו שרת ובאותה שעה (דיברתי איתו בטלפון), והפינג שלו זה 100 ושלי 230 וזה מאוד משפיע על המשחק..

הם (בזק בינלאומי) לא מוכנים כרגע לתת לי חבילת גיימר, שזה כנראה זה הפתרון היחיד, וכחלק מהנסיונות שלהם לפתור לי את הבעיה, אני שוב נתקל בבעיות קליטה

אני כבר חושב על לקנות ראוטר שלא קשור לבזק, כדי שיחליף את הנוכחי, או לחבר עוד ראוטר למחשב שלי בצורה קווית, ככה שימנע מראש את כל העסק

השאלה היא מה עדיף..

אני פוחד לקנות ראוטר ושוב להיתקל בבעיות קליטה..אני מעוניין ללכת על הרעיון השני, רק שאני לא ממש יודע איך להכניס אותו לרשת

אם מישהו יכול לתת המלצות לראוטרים (תגידו לי איך לבדוק באיזה תקן כרטיסי הרשת שלי..בכל אופן אני מאמין ש-G), ולהגיד לי איך לחבר אותו למחשב שלי בצורה קווית, ושעדיין יהיה חלק מהרשת זה מאוד יעזור

זה דיי דחוף

תודה רבה : )

פורסם

בתנאים שאתה מתאר החלפת הנתב לא תסייע -- תחשוב ברצינות על כבילה פיזית בין החדרים.

פורסם

אני רק רוצה להרחיב שרשת אל חוטית היא לא אמצאי תקשורת אמין כמו כבלים ובגלל רעשים יכולים לשבש פקטים . זה לרוב גורם להשהיה בגלל packet loss במידה והתיקון שגיעות לא מצליח לתקן כי באיזה נקודה יש שליחה מחדש וזה גורם לעליה בפינג. אם תעשה ping למחשב שמחובר ברשת אל חוטית לפעמים תראה קפיצות פינג גדולות שקורות בגלל נפילת חבילות. זה מאוד תלוי באיזה קצב הכרטיס רשת/נתב עושים retransmit לחבילות שנפלו.

בגלל שאיכות החיבור חשוב במשחקים רצוי מאוד לא להשתמש ברשת אל חוטית למשחקים. עדיין הפינג הגבוה שאתה מקבל הוא בטוח בגלל הספק שירות ולא בגלל הרשת האלחוטית. הרשת האל חוטית אמורה לגרום רק למה שנקרא spikes שזה קפיצות בפינג. אם אין לך התחיבות ב014 אולי כדאי שתברח כי בזמן האחרון בחיבלה הרגילה שלהם יש בעיות פינג רציניות בעיקר בשעות העומס (וזה בדרך כלל נורמאלי בחבילה רגילה). כדאי לנסות

לי יש גיימר אצלם ואין לי בעיות . אתמול ראיתי קצת ירידה בקצב בגיימר כל מה שעשיתי זה ראיתי כמה סרטים בyoutube וזה היה אחרי 11 בלילה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני מודע לכל הבעיות שהזכרתם כאן, ואני מודע לכך שעדיף קווי כשמדובר במשחקים, ואני מודע לכל הפירוט שזה שמעלי הזכיר..

הבעיה שלי היא אמא שלא ממש מתחשבת בצרכים הספציפיים כרגע, והיא רוצה את הראוטר אצלה בחדר (8-11 מטר ממני), וזה לא מעניין אותה שהגלישה שלה תעבוד בסדר גמור

אני חשבתי לקמבן בקטנה, ולגרום לה לחשוב שזה מחובר אצלה, ע"י כך שאני אביא ראוטר, אחבר אותו בצורה קווית למחשב שלי, ואני אגדיר את שלה כ-AP..הבעיה היא שהבנתי שזה יכול ליצור איטיות גדולה כמעט פי 2, ואז היא תרגיש : /

אחרי שדיברתי עם התשתית אתמול, התבשר לי שיש להם שירות חדש שהם שמים פלאג איפה שהראוטר, ופלאג ליד קו טלפון אחר, ואז המידע עובר דרך קווי החשמל..זה בעצם יוצר אשליה כאילו זה מחובר ע"י כבל רשת, וזה במיוחד לבעיות קליטה..וכרגיל הם רוצים תשלום

כנראה שאני אריב איתם שם, כי לא יכול להיות שאני אסבול 10 התנתקויות מהמשחק בשעה אחת..זה לא סביר ולא מתקבל

אם יש עוד רעיונות אני אשמח לשמוע

פורסם

אמא שלך משחקת משחקי מחשב או משהו?

היא לא צריכה להרגיש שום איטיות בגלל רשת אל חוטית.

פורסם
  • מחבר

אמא שלך משחקת משחקי מחשב או משהו?

היא לא צריכה להרגיש שום איטיות בגלל רשת אל חוטית.

חחחח היא סתם בנאדם עקשן

היא מתעקשת, כי לפני זה הגלישה היתה איטית אצלה, והמחשב+הטיפול שהיא נותנת לו ממש לא תורמים לעניין

קיצר אני תקוע בקטע הזה איתה, ואני רוצה לשנות את העמדה עם התשתית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים