עבור לתוכן

מה לעשות עם מסך שפירקתי ממחשב נייד ישן.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

פירקתי מסך ממחשב נייד ישן מאוד (300 מגהרץ מעבד וזיכרון SD-RAM) ואת שאר המחשב זרקתי. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות עם המסך (למשל משהו כמו המסגרות האלה עם תמונות מתחלפות) ואיך לעשות את זה מבחינת החיבורים? צירפתי תמונות של החוטים שיוצאים מהמסך והחיבורים שלהם, תודה לכל העוזרים

[attachment deleted by admin]

פורסם

מהניסיון שלי חבל על הזמן שלך, המאמץ, הזמן ועלות הרכיבים שצריך לא מצדיקים את זה כשהיום אפשר לרכוש מסגרת דיגיטלית בהחל מ200 ש"ח ומסכי מחשב בהחל מ400 ש"ח.

פורסם

מהניסיון שלי חבל על הזמן שלך, המאמץ, הזמן ועלות הרכיבים שצריך לא מצדיקים את זה כשהיום אפשר לרכוש מסגרת דיגיטלית בהחל מ200 ש"ח ומסכי מחשב בהחל מ400 ש"ח.

המסך ברזולוציה גבוהה יותר... לדעתי שווה פרוייקט. מעקב.

פורסם

תקע אותו איפה שהוא ותחבר אליו מלא מצלמות מסביב לבית ויש לך אחלה של מערכת ביטחון xD

פורסם

אם לא היית זורק את יתר המחשב היית יכול להוציא ממנו תמונה (למשל ממחשב אחר דרך כבל רשת) למסך

פורסם

נסה לראות איזה בקר יש למסך ומשם תחפש פרוייקטים דומים ברשת.

פורסם
  • מחבר

איך אני יודע איזה בקר יש לו? הדגם שלו הוא samsung LTN141XF-L03

פורסם

שים בשקית, וגש איתו לפח האשפה הקרוב לביתך. אין הרבה מה לעשות איתו.

פורסם

שים בשקית, וגש איתו לפח האשפה הקרוב לביתך. אין הרבה מה לעשות איתו.

גש איתו לנקודת מחזור האלקטרוניקה הקרובה למקום מגוריך אם כבר. מסכים מכילים פלסטיק ומרכיבים רעילים אחרים שצריך להפטר מהם בצורה מסודרת.

פורסם

תנסה למצוא מחשב נייד מדגם דומה אם מסך שבור ותקווה שתוכל להחליף את המסך

פורסם

חשבתי שזה PIO אבל אז בדקתי את הdatasheet

http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/106605/SAMSUNG/LTN141X.html

יש שם 4 ערוצי LVDS ברוחב 3 כל אחד הם אומרי שזה 18bpp ברזולוציה של 1400X1050 שזה אומר שזה תעבורה של 26.46mbps אבל אין לי מושג בקשר לפרוטוקול.

ההמלצה שלי - לזרוק אותו לפח כי גם ככה אין לך את הצד השני . אם היה רשום שם TMDS יכלת לחבר אותו למשהו אבל LVDS זה כללי מדי וצריך לחפור הרבה. להשיג כאילו רכיבים זה קל אבל לחבר אותו למחשב יהיה יקר יותר מבחינת מחיר ועבודה מאשר לקנות מסך חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים