פורסם 2010 ביולי 3015 שנים שלום, אני כבר כמה שבועות מנסה למצוא לי איזה דגם מתאים של מחשב נייד, רצוי דל 13.3-14 הבעיה היא שהדגמים שמופיעים אצלנו בארץ ושם באתר שלהם הם לא מקבילים ואני חלא מוצא את הדמיון. לדומגא שם אני בכלל לא מוצא את ה- 3010 DELL. לעומתו אני רואה שם Studio 14 שאין בארץ, ככה שאין לי אינדיקציה גם לגבי מחיר וגם עם הביקורות, יש לכם הצעה מהיכן לרכוש נייד מארה"ב? באינטרנט, אני שולח אותו שם למשפחה והןם מגיעים לארץ עוד 3 שבועות . הדרישות שלי הם, 13.3-14 מעבד חזק - i5 + 4G כ.מסך יעודי ולא משולב, רצוי שיהיה מחשב מתוצרה איכותית עם איכות חומרים גבוהה. יחד עם חיי סוללה ארוכים. תקציב : $$900 +/- אם יש פחות עדיף עכמובן, סטונדטים בכל זאת תודה רבה.
פורסם 2010 ביולי 3115 שנים יש לך שם ווסטרו 3300\3400 http://www.dell.com/content/topics/segtopic.aspx/vostro-3300?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&~ck=mnתדאג רק לקנות לו סוללת 8 תאים.
פורסם 2010 ביולי 3115 שנים מחבר יש עוד איזה הצעה?אין HDMI בנייד, חיי הסוללה שלו גם נראים לי קצרים למדי ואם אקנה סוללה גדולה יותר אחרוג מהתקציב ואגיד לאיזור ה 1000$
פורסם 2010 באוגוסט 115 שנים מחבר אני חושב שמצאתי משהו,אני אמור להזמין את המחשב היום ולכל המאוחר מחר כדי שיגיע בזמן,זה הדגם הזה של HPHP Pavilion dm4-1065dx קראתי עליו המון ביקורות בכל מקום הוא נחשב למחשב מצויין,החסרון היחידי שמצאתי הוא שאין לו כרטיס מסך ייעודי,השאלה עד כמה זה משנה, המחשב לא אמור להיות חיית גיימינג אם כי מידי פעם יבוא לי לשחק באיזה משחק נחמד,זה ממש מורגש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.