עבור לתוכן

צריך חוות דעת על מגבר ישן

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי מגבר ישן, מצורפת תמונה.

המגבר צריך תיקון (שורף פיוזים בקצב של עכבר על קפאין, ורעשים בערוץ השמאלי). מישהו מכיר את הדגם ויודע לומר לי אם הוא שווה התעסקות?

(התעסקות בשבילי זה לשים אותו במעבדת אלקטרוניקה כלשהי ולשלם על תיקון).

תודה, בז'נגלו.

[attachment deleted by admin]

פורסם

המגבר הוא אמנם של חברה טובה, אך הוא לא מהטובים בכלל. לפי דעתי לא שווה התעסקות, במחיר שיעלה לך התיקון תוכל לקנות מגבר וינטאג' אמיתי (וינטאג' ~ ישן ומשובח) וטוב.

מגברי הסטריאו הטובים יצאו בשנות ה-70 והם יותר טובים בסטריאו מכל מגבר ק"ב שיש היום. מרנטז היתה אחת מהחברות ששלטו אז בזמנו אך המגבר שלך הוא מתחילת שנות ה-80 והוא לא מתקרב ביכולתו ובאיכותו למה שהם הציעו בשנות ה- 70

פורסם

קשה להגיד אם הוא שווה התעסקות. כי אם הבעיה היא משהו רציני זה יכול להגיע כמו שכבר נאמר למחיר של מגבר וינטאג' סביר. מצד שני אם יש שם בעיה קלה לזיהוי ותיקון אז זה יכול להיות לא יקר, וסביר להניח שהוא יישמע בסדר גמור.

אין לך חברים שמתעסקים באלקטרוניקה ויוכלו לפחות להעביר מבט זרירז כמה דקות בכדי לבדוק אם זה משהו ברור (קבל פרוץ, נגד שרוף, נתק או קצר בנקודה כלשהי, וכו')?

פורסם

קשה קצת לראות בתמונה הזאת,אבל זה SR-1000 או SR-2000.רסיבר נחמד מתחילת עידן השליטה של פיליפס על מרנץ.יש לי שניים כאלה באוסף,יש להם

צליל נחמד וטיונר טוב.ההגברה שלהם מבוססת על רכיב שנקרא STK(שבזמנו השתמשו בהם כדי להוזיל עליות בדגמים הזולים,במקום להשתמש בטרנזיסטורים סופיים

רגילים).הרכיב הזה ידוע לשמצה באמינות המפוקפקת שלו.גש עם הרסיבר למעבדה,אם אחד מרכיבי ה-STK נדפק,אני מציע לך לא להשקיע בדגם הזה.אם הבעיה

היא לא עם ה-STK אלא איזה טרנזיסטור או קבל שנפרצו,והתיקון לא יצא לך יקר מידי,אז שווה לך לתקן.זה שהוא שורף פיוזים,מראה שהוא מוציא מתח DC,טוב

שהוא לא שרף לך את הרמקולים עד עכשיו.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם. אני אבדוק אותו בעצמי (לזהות קבלים ונגדים תקולים אני יודע) ואם לא אמצא כלום אפטר ממנו.

אם מישהו רוצה אותו במידה ואני אכן אוותר עליו ויכול להגיע לירושלים בשביל, מוזמן לפנות אלי.

פורסם

תודה לכם. אני אבדוק אותו בעצמי (לזהות קבלים ונגדים תקולים אני יודע) ואם לא אמצא כלום אפטר ממנו.

אם מישהו רוצה אותו במידה ואני אכן אוותר עליו ויכול להגיע לירושלים בשביל, מוזמן לפנות אלי.

באמת

גם לשונאי לא הייתי נותן דבר כזה ישן ובעל הספק גרוע לעומת כל המוצרים ( באיכות נמוכה מאוד שיש בארץ )

אוספי הגרוטאות לא לוקחים את זה בחינם

צר לי אך יש גבול לכל טמטום

פורסם

באמת

גם לשונאי לא הייתי נותן דבר כזה ישן ובעל הספק גרוע לעומת כל המוצרים ( באיכות נמוכה מאוד שיש בארץ )

אוספי הגרוטאות לא לוקחים את זה בחינם

למה אתה כל כך רשע? הוא לא ביקש כסף תמורת המגבר.

סדרת ה-SR כנראה לא כזאת גרועה מבחינת סאונד, היא פשוט בנויה משמעותית פחות טוב מקודמותיה (סדרת 22XX), אין למגברים אלו ערך אספני וה-SR1000 גם במצב טוב לא שווה יותר מ-200 ש"ח, אבל לא חסרות מערכות גרועות ממנו (כל מערכות המיני למינהן).

פורסם
למה אתה כל כך רשע? הוא לא ביקש כסף תמורת המגבר.

סדרת ה-SR כנראה לא כזאת גרועה מבחינת סאונד, היא פשוט בנויה משמעותית פחות טוב מקודמותיה (סדרת 22XX), אין למגברים אלו ערך אספני וה-SR1000 גם במצב טוב לא שווה יותר מ-200 ש"ח, אבל לא חסרות מערכות גרועות ממנו (כל מערכות המיני למינהן).

אני כותב אמת ,לא משקר

מה הקשר לכסף המגבר לא שווה אגורה , מקולקל ,לא מתאים ל- DTS AC3 ברמה הכי גרועה שיש

הוא בעצמו כותב שנשרפים לו פיוזים .

מגבר גרוע ביותר לא שווה כלום , לא להתקרב או לגעת .

אתה חי כנראה בחלום או חוסר מציאות ,לא שווה שקל , 200 תשלם למשהו שיקח ויזרוק אותו לפח

תקרא מה כותב בעל המגבר :

המגבר צריך תיקון (שורף פיוזים בקצב של עכבר על קפאין, ורעשים בערוץ השמאלי).
פורסם
  • מחבר

הוכחת שלא.

פורסם

הוכחת שלא.

שוב חזרת לכבתוב שטויות

במקומך הייתי פונה להיות עוזר מומחה "בחירייה "

משהו טוב קורה בחירייה :kopfpatsch:

פורסם

אני לא מבין במגברים אבל במקרה נכנסתי לשרשור, וHGGH123 אתה פשוט מגעיל בצורה בלתי רגילה, הבנאדם רושם שאם מישהו רוצה לקחת את המגבר חינם, מתנה, בלי כסף, שרק יבוא ויקח. ולך יש משהו רע להגיד על זה? ועוד בצורה כאילו הוא עשה משהו רע. מילא היית כותב שהמגבר חרא ולא שווה לנסוע בשבילו, שזה דבר סובייקטיבי, ולא אישי, אבל "צר לי אך יש גבול לכל טמטום" זה ממש גועל נפש לכתוב למישהו שמציע משהו בחינם, אפילו לא מחיר סמלי.[br]פורסם בתאריך: 6.08.2010 בשעה 09:41:27

לא מתאים ל- DTS AC3

ולכתוב את זה בשרשור על מגבר סטריאו זה בכלל מראה על הרמה שלך.

פורסם

אני לא מבין במגברים אבל במקרה נכנסתי לשרשור, וHGGH123 אתה פשוט מגעיל בצורה בלתי רגילה, הבנאדם רושם שאם מישהו רוצה לקחת את המגבר חינם, מתנה, בלי כסף, שרק יבוא ויקח. ולך יש משהו רע להגיד על זה? ועוד בצורה כאילו הוא עשה משהו רע. מילא היית כותב שהמגבר חרא ולא שווה לנסוע בשבילו, שזה דבר סובייקטיבי, ולא אישי, אבל "צר לי אך יש גבול לכל טמטום" זה ממש גועל נפש לכתוב למישהו שמציע משהו בחינם, אפילו לא מחיר סמלי.[br]פורסם בתאריך: 6.08.2010 בשעה 09:41:27

ולכתוב את זה בשרשור על מגבר סטריאו זה בכלל מראה על הרמה שלך.

1. צדקת אתה לא מבין במגברים !!!

ברגע זה היית צריך לברוח אך בחרת לענות ושטויות כי אתה bezangeloo פותח השרשור , שכותב בכמה שמות

מה אתה חושב שכולם אידיוטים ולא מזהים אותך ???

2.

הבנאדם רושם שאם מישהו רוצה לקחת את המגבר חינם, מתנה, בלי כסף, שרק יבוא ויקח.

אם היית קורא מה שכתבת :

המגבר צריך תיקון (שורף פיוזים בקצב של עכבר על קפאין, ורעשים בערוץ השמאלי)

תיקון וחלקי חילוף לדבר הישן הזה עולה מעל 200 ש"ח , מה מתנה כאן ?

אף אחד נורמאלי ישלם ש"ח 1 ועובדה גם חינם לא לוקחים את הג'אנק הזה , למה לא לוקחים בחינם ?

האם אני מנעתי ממישהו לקחת את המגבר הזה ?

האם אני החזקתי שילוט מתחת לבית של המגבר הזה וצעקתי על אנשים לא לקחת גאנק זה ?

שים לב למה שרשמת :

התעסקות בשבילי זה לשים אותו במעבדת אלקטרוניקה כלשהי ולשלם על תיקון)

רוב הסיכויים שהדבר הזה אין לא חלקי חילוף ואחרי הניסיון תיקון ישלם המתקן על ניסיון תיקון ויאמרו זרוק לזבל ומהר .

וזה חינם ???

באגודות למען עניים וילדים זורקים את הגאנק הזה ולא מוסרים עניים .

זה שהאמת כואבת לך , תלמד לא לחלק זבל , מקולקל , לא שמיש שיעלה לילד לא פיקח כסף

המלצה תוציא את המנוע שיש שם ותהפוך אותו לעציץ :xyxthumbs:

פורסם

אני ממש לא המשתמש השני... אתה ממש לא מפסיק להראות את הגאונות שלך, ממש פתחתי לעצמי משתמש בשנת 2006 ודאגתי שהוא ישאר אקטיבי, עם מפרט שונה משלי וחתימה ואימייל, עם מערכת הפעלה שונה, כן אני עושה ריסטרט בשביל לכתוב בכל משתמש, רק כדי שאני אוכל להגיב בשרשורים כאלה בלי שידעו שזה אני... זה בדיוק מה שעשיתי...

וחשבת אולי מסתובבים בפורום אנשים שמבינים באלקטרוניקה שיכולים לתקן את המגבר לבד בחינם וגרים בירושלים ויהיו שמחים לקבל מגבר נחמד בחינם? או אולי מישהו שיש לו מגבר כזה עובד ורוצה חלקי חילוף? או מישהו שרוצה מגבר ליופי? או שרוצה לראות איך מגבר נראה מבפנים וללמוד? אולי מישהו אוסף זבל כפייתי ורוצה כמה שיותר מכשירים כסופים וגדולים??

לא אני ולא אתה יכולים לנחש למה מישהו אולי ירצה את המגבר, בחינם!!

אז אני לא מבין למה אתה כותב בכזאת בוטות, מה אכפת לך בכלל שנכנסת לשרשור רק בשביל לרדת על פותח השרשור הנחמד שמציע מגבר שיכול להיות שימושי למישהו בחינם, אפילו שזה יקח לו זמן ובלבולי מוח בטלפון למסור את המגבר.

פורסם

אני ממש לא המשתמש השני... אתה ממש לא מפסיק להראות את הגאונות שלך, ממש פתחתי לעצמי משתמש בשנת 2006 ודאגתי שהוא ישאר אקטיבי, עם מפרט שונה משלי וחתימה ואימייל, עם מערכת הפעלה שונה, כן אני עושה ריסטרט בשביל לכתוב בכל משתמש, רק כדי שאני אוכל להגיב בשרשורים כאלה בלי שידעו שזה אני... זה בדיוק מה שעשיתי...

וחשבת אולי מסתובבים בפורום אנשים שמבינים באלקטרוניקה שיכולים לתקן את המגבר לבד בחינם וגרים בירושלים ויהיו שמחים לקבל מגבר נחמד בחינם? או אולי מישהו שיש לו מגבר כזה עובד ורוצה חלקי חילוף? או מישהו שרוצה מגבר ליופי? או שרוצה לראות איך מגבר נראה מבפנים וללמוד? אולי מישהו אוסף זבל כפייתי ורוצה כמה שיותר מכשירים כסופים וגדולים??

לא אני ולא אתה יכולים לנחש למה מישהו אולי ירצה את המגבר, בחינם!!

אז אני לא מבין למה אתה כותב בכזאת בוטות, מה אכפת לך בכלל שנכנסת לשרשור רק בשביל לרדת על פותח השרשור הנחמד שמציע מגבר שיכול להיות שימושי למישהו בחינם, אפילו שזה יקח לו זמן ובלבולי מוח בטלפון למסור את המגבר.

אדם שקרן ונוכל שאוסף זבל כפייתי .

כל מה שכתבתי נכון עלייך

וחשבת אולי מסתובבים בפורום אנשים שמבינים באלקטרוניקה שיכולים לתקן את המגבר לבד בחינם

וחשבת אולי שאדם שמבין באלקטרוניקה מבין שכל מגבר חדש ב- 500 ש"ח יהיה טוב פי 1000 ועם פרמטרים רבים מהגאנ'ק שאתה מנסה להיפטר ממנו בכוח ???

למה אדם נורמאלי שמבין באלקטרוניקה ירצה גאנק שלא מנגן AC3 או DTS או פורמטים חדשים ???

למה אדם נורמאלי יצטרך לשלם מאות ש"ח על תיקונים , לחפש בכול הארץ חלקי חילוף למכשיר כל כך גרוע שלא יכול לנגן פורמטים של המאה ה- 21 ???

חשבת על זה ???

אתה ממש לא מפסיק להראות את הגאונות שלך

אני באמת לא גאון כל אדם עם "שכל" מבין את התרמית במגבר , אבל תודה על המחמאה .

דרך הגב בעבר באגודה למען ילדים הזהרנו מהצעות מגונות כאלו כי יש הרבה פדופילים !!! שמציעים הצעות כמו שלך לילדים !!

אני לא אומר שאתה פדופיל .

מפרט שונה משלי וחתימה ואימייל, עם מערכת הפעלה שונה

מה אתה ילד בן 2 מה הבעיה לרשום מפרט שונה כל טמבל יודע זאת , מערכת ההפעלה UNIX זה הדליק לי אור אדום

שעובר מ- XP הישן .

או מישהו שרוצה מגבר ליופי?
מה יפה בו ? זה מכוער וגאנק .

באם אתה טוען שהמכשיר שיא השכלול והיופי למה אתה לא לוקח לעצמך ???

מישהו שיש לו מגבר כזה עובד ורוצה חלקי חילוף?

אני בזמני בעבר הייתי נתרם למען ילדים בסיכון חלק מזמני לקבל באגודה מחשבים וציוד אלקטרוניקה לעניים

מגבר כזה פשוט זורקים אותו לא נותנים אותו .

כל מי שיש לו מגבר כזה מזמן זרק אותו או הפך אותו לעציץ , כי לא מנגו פורמטים עדכניים

כי כל אחד שמרוויח שכר בסיס יכול לשלם עבור מגבר נורמאלי ולא גאנק שלא מנגן כלום ומקולקל חשבת על זה ???

http://www.21.tv/p-89322/d79ed792d791d7a8+Sansui/cf-6/?a=a

בגלל שיכולת החשיבה שלך של אדם לא נורמאלי שמטעה אנשים וחי על אשליות כך לך רסיבר חדש ב- 339 ש"ח פי 1000 טוב משלך

למה אתה רוצה לסבך ילד מסכן במכשיר מקולקל שגם אם יתקן אותו בכח ב- 600 או 2000 ש"ח לא ינגן כמו חדש ???

והאם משהו במגבר שלך עם כל התשובה שלי לא מעלה שאלות לכוונות האמיתיות שלך ???

אם אתה כל כך רוצה לתרום אותו למה לא תורם לצדקה במקום מגורייך ???

למה אתה צריך שילד מסכן יגיע אלייך הבייתה למכשיר המקולקל שלך ???

פורסם

תסלח לי אבל אתה פשוט מפגר.

"תרמית" - אפשר לחשוב הוא מחביא פצצה במגבר - הוא נותן מגבר בחינם!!! איפה המוח איפה??!?

"פורמטים חדשים" - זה מגבר סטריאו!! מה הקשר!?!?! לא רק שאתה מגיב בזלזול אתה גם לא מבין על מה!!!

"ילד מסכן" - אולי תפסיק להיות אידיוט ותבין שאם מישהו יקח את המגבר זה יהיה מישהו שיודע מה לעשות עם המגבר ולא ילד שיקח אותו לתיקון ב600 שקל!! מה אתה חושב שכולם מפגרים כמוך?

ואז כדי להוכיח את הטענה שלי אתה מביא קישור למגבר מחורבן שכנראה לא שווה את התעבורה לעמוד שלו באתר של ערוץ 21

ואני לא מתכוון להמשיך בשיחה הזאת ואם הייתי מנהל פה כבר היית נחסם מהאתר לתמיד על הזלזול והגועל נפש שלך, כתיבת הודעות בלי ידע והתנהגות של בהמה. ואני מקווה שמנהל באמת יראה איך שאתה כותב, משתמש חדש ולא מוכר, ויעיף אותך מפה כמו שהיה צריך לעשות כבר מההודעה הראשונה שלך בשרשור הזה. פשוט גועל נפש ואני לא מאמין שיש אנשים כאלה.

ואת האמת גם לי יש מגבר סטריאו ישן במחסן שאני כנראה יום אחד יפתח עליו שרשור עם שאלה דומה, ואם נגיד יהיה חסר למגבר חלקים, אז גם אם הוא שווה רק 200, אני אשמח מאוד לנסוע למישהו אחר שימסור מגבר זהה שאני אוכל להשלים ממנו חלקים, ואם המגבר שלי יהיה במצב שלא יועיל לי יותר, אם מישהו ירצה הוא יקבל אותו במתנה גם כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים