עבור לתוכן

טמפרטורת מעבד

Featured Replies

פורסם

תודה מראש!

מה נשמע אחים שלי?

ישר לבעיה!

יש לי מעבד פנטיום 3 866

ולוח אם של asus

עכשיו הטמפרטורה של המעבד שלי בזמן עבודה היא בערך 80 מעלות!!! ושל הלוח אם בערך 60 אני לא יודע אם זה טוב או רע אבל ניראה לי שיש בעיה כי בזמן האחרון יש לי רעשים ואני לא יודע מאיזה חומרה....והמחשב פועל לי לאט מאוד בעיקר במישחקי רשת

אם זה רע תגידו לי מה אנני צריך לעשות \לקנות ושיתאים למעבד שלי

תודה לעוזרים!

פורסם

80 = ברביקיו למעבד.

אתה צריך מתנדב שייגע בגוף קירור שעל המעבד. עם הוא מקבל כוויה אז זה מדויק ושברת שיא של עבודה בחום גבוה למעבדי אינטל. אם לא אז החיישן טמפרטורה דפוק. אני מהמר על האפשרות השנייה אבל זה לא אומר שאני מתנדב. ;)

פורסם
  • מחבר

80 = ברביקיו למעבד.

אתה צריך מתנדב שייגע בגוף קירור שעל המעבד. עם הוא מקבל כוויה אז זה מדויק ושברת שיא של עבודה בחום גבוה למעבדי אינטל. אם לא אז החיישן טמפרטורה דפוק. אני מהמר על האפשרות השנייה אבל זה לא אומר שאני מתנדב. ;)

מה אני צריך לעשות??

אני כבר מיואש

פורסם

תודה מראש!

מה נשמע אחים שלי?

ישר לבעיה!

יש לי מעבד פנטיום 3 866

ולוח אם של asus

עכשיו הטמפרטורה של המעבד שלי בזמן עבודה היא בערך 80 מעלות!!! ושל הלוח אם בערך 60 אני לא יודע אם זה טוב או רע אבל ניראה לי שיש בעיה כי בזמן האחרון יש לי רעשים ואני לא יודע מאיזה חומרה....והמחשב פועל לי לאט מאוד בעיקר במישחקי רשת

אם זה רע תגידו לי מה אנני צריך לעשות \לקנות ושיתאים למעבד שלי

תודה לעוזרים!

80 מעלות!?!?

לא צריך ידע כדאי לדעת שזה חמור מאוד!!!

במיוחד למעבד פנטיום הוא לא נתקע או עושה לך ריסטים או משהו???

יש לך מאוורר על המעבד?

המאוורר פעול??

דבר ראשון תנקה את המאוורר של המעבד טוב טוב ותבדוק שהוא עובד טוב טוב!

בקשר לרעשים תבדוק מאיפה זה בא...

ומין הסתם שהוא יפעל לאט עם המעבד 80 מעלות זה הרבה מאוד בשביל פנטיום לפי מה שידוע לי..

אם ניקת שימנת ועדיין הטמפרטורות גבוהות תבדוק שלא עשיתי אוברקלוק..חחח..

ואם זה לא עוזר כדאי אולי לנסות לגלות את מקור הבעיה..

ואולי לקנות מאוורר ויטסינק חדשים..

אם אתה רוצה יותר פירוט ויותר הסבר תרשום לי מה..

אשמח לעזור.. ;)

רן!

פורסם
  • מחבר

80 מעלות!?!?

לא צריך ידע כדאי לדעת שזה חמור מאוד!!!

במיוחד למעבד פנטיום הוא לא נתקע או עושה לך ריסטים או משהו???

יש לך מאוורר על המעבד?

המאוורר פעול??

דבר ראשון תנקה את המאוורר של המעבד טוב טוב ותבדוק שהוא עובד טוב טוב!

בקשר לרעשים תבדוק מאיפה זה בא...

ומין הסתם שהוא יפעל לאט עם המעבד 80 מעלות זה הרבה מאוד בשביל פנטיום לפי מה שידוע לי..

אם ניקת שימנת ועדיין הטמפרטורות גבוהות תבדוק שלא עשיתי אוברקלוק..חחח..

ואם זה לא עוזר כדאי אולי לנסות לגלות את מקור הבעיה..

ואולי לקנות מאוורר ויטסינק חדשים..

אם אתה רוצה יותר פירוט ויותר הסבר תרשום לי מה..

אשמח לעזור.. ;)

רן!

דבר ראשון אני מודה לך מאוד על העזרה!!!!

מפרט מחשב

פנטיום 3 866

לוח אם ASUS

זיכרון 256

כרטיס מסך גיפה 4 440 MX 128DDR

זהו אני חושב

פורסם

המפרט לא הכי חשוב ברגע זה...אבל תבדוק את המאוורר של המעבד..אני לא מציע לך לעבוד עם מחשב

שהטמפרטורה של המעבד שלו היא 80 מעלות..במיוחד לא שזה מעבד של פנטיום שבמצב כזה כבר צריך להיות שישליק לא?

בכל זאת תבדוק את המאוורר תנקה אותו טוב טוב תוציא את כל האבק תבדוק שהמאוורר שלך במארז(אם יש לך..)..גם בלי אבק וגם תנקה אותו ותבדוק שהוא מוציא אוויר קצת כדאי לקרר את המארז..

ואז תגיד לנו מה התוצאות אם הטמפרטורה ממשיכה להיות גבוה או שזה מתחיל להשתפר.. :D

בהצלחה.., רן! ;)

פורסם

עשית מה שאמרתי לך? אפילו עכשיו. אתה צריך בזמן שהוא עובד לבדוק אם הגוף קירור חם או לא.

אני לא שמעתי על מעבד אינטל שעובד בטמפ כזאת. רוב הסיכויים שהחיישן דפוק. אבל יש רק דרך אחת לבדוק.

פורסם
  • מחבר

עשית מה שאמרתי לך? אפילו עכשיו. אתה צריך בזמן שהוא עובד לבדוק אם הגוף קירור חם או לא.

אני לא שמעתי על מעבד אינטל שעובד בטמפ כזאת. רוב הסיכויים שהחיישן דפוק. אבל יש רק דרך אחת לבדוק.

נגעתי בו וכמעט נשרפה לי היד

פורסם

המאוורר מסתובב? כי בקצב הזה תוך שבוע אין לך מחשב.

פורסם

תבדוק מה המתח למעבד וללוח ותסדר קירור טוב כי זה ממש ממש לא טוב הוא הגיע למצב אדום לפי מד הטמ"פ . תפתח את המארז ואל תסגור תן למחשב לנשום קצת . תשים ביינתיים מאורור ריצפה גדול שידחוף על המחשב אוויר ,לא מזגן .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים