עבור לתוכן

שאלה לגבי נייד וחיבור סלולרי

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לרכוש נייד של לנובו

יש שם אופציה ל

Integrated Mobile Broadband (Gobi 2000 3G with GPS) [add $150.00]

האם זה רלוונטי בישראל עם אורנג'?

מה אצטרך לעשות אח"כ בשביל שיהיה לי אינטרנט סלולרי בארץ אם ובלי הנ"ל?

תודה

פורסם

אתה יכול להביא לינק לדף עם המפרט של המחשב? אני חושב שמדובר במודם סלולארי פנימי

כדי להפעיל אינטרנט סלולארי אתה צריך לקנות סים עם חבילת גלישה מאחת חברות הסלולאר ולחבר אותו למודם סלולארי פנימי או חיצוני (בצורת DOK)

פורסם

האם זה רלוונטי בישראל עם אורנג'?

מה אצטרך לעשות אח"כ בשביל שיהיה לי אינטרנט סלולרי בארץ אם ובלי הנ"ל?

כן, זה רלבנטי בישראל לכל אחת מהחברות הסלולריות (ובכל מקום בעולם שיש בו רשתות GSM)

מדובר במודם סלולרי פנימי (כמו נטסטיק בשבילך, רק בנוי כבר במחשב ולא מצריך חיבור מתאם ל-USB)

על מנת להשתמש, כמו שאמרו, יש לרכוש סים עם חבילת גלישה מאחת החברות הסלולריות

כדאי? זה כבר שיקול שלך

פורסם

אתם יודעים שמודם סלולרי חדש שמגיע עם החבילת גלישה הוא בחינם\10 שקל לחודש?

יקר מדי לטעמי.

פורסם

אני הייתי בודק את זה יותר לעומק. בדרך כלל ממה שאני מכיר את ניידים של לנובו שקונים ישירות באתר, המודם הולך ביחד עם חבילת גלישה של ספקית סלולרית אמריקאית. בנוסף המודם נעול לאותה הספקית. אני הייתי בודק את זה טוב טוב לפני שהייתי מוסיף 150 דולר. נכון שנטסטיק זה משהו פחות סקסי, אבל נטסטיק עולה היום 600 שקל, או אפילו 500 והמחירים יורדים. אם תעשה חבילת גלישה באחת הספקיות תקבל אותו מסובסד במשהו כמו 10 שקלים לחודש שזה יוצא 360 שקל סך הכל. מציע לך לבדוק את תוכניות הגלישה קודם פה ואז להחליט.

פורסם

בדקתי תוכנית גלישה סלולרית בלתי מוגבלת בסלקום לפני כמה ימים, 150 שקל. יקר. ואם אתה הולך על חבילה שכזו, ויש לך סלולרי טוב, לדעתי עדיף פשוט להשתמש בסלולרי כמודם ולא לבדוק אפשרויות כאלה של מודם מובנה. תחבר את הסלולרי עם הכבל \ BT \ תעשה THETERING ואתה מסודר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים