עבור לתוכן

מסכי פריוויו ומאג

Featured Replies

פורסם

האם מישהו יכול לאשר או להזים את השמועה לפיה מסכי פריוויו ומאג הינם מוצר זהה שרק משווק תחת שמות שונים ?

פורסם

שניהם יצרניות שונות לגמרי! שניהם אמינים אבל אומרים שהאיכות שלהם חרא! לי יש מסך MAG 796FD שעובד כבר 4 שנים ללא תקלות ורואים בו מעולה על רזולוציה 1280x960x32x85HZ שאני משתמש איתה עכשיו בוינדוס ורואים חד ויפה מאוד! המסך הזה מאפשר רזולוציות גבוהות באיכות טובה מאוד! אני משתמש ברזולוציה הזאת ביום יום. אומרים שהם חברות קבר ושהמסכים שלהם לא איכותיים! יודע מה? זה לא נכון אבל יש בזה משהו , הייתי אצל חבר וראיתי מסף CTX שמקביל בערך לMAG שלי , ואצלו ראו טיפה יותר טוב (כאילו צבעים טיפה יותר טובים) אבל לא משהו שימנע ממך לקנות MAG כי לא תרגיש כמעט בהבדל אבל אצלו ראו פחות חד ב1280x960x32x85HZ שגם המסך שלו מסוגל לזה.

פורסם

היצרניות אכן שונות וה-PROVIEW הוא מסך ביזיוני לכל הדעות. המסכים של MAG אינם בין המצויינים אך יש לה מס' דגמים טובים.

STINGER: איזה מסך CTX ראית אצל חבר שלך?

פורסם

שני היצרניות האלו הם שני יצרניות שונות לחלוטין כפי שקודמיי אמרו .

פורסם

שתי יצרניות שונות לגמרי.

כפי שכבר הספקתי להבחין ה MAG יותר טובים, אם כי שניהם לא משהו...

פורסם

שתי יצרניות שונות לגמרי.

כפי שכבר הספקתי להבחין ה MAG יותר טובים, אם כי שניהם לא משהו...

זה תלוי על אילו דגמים מדברים . ל-MAG יש דגמים מצויינים ומאוד משתלמים . ואולי גם לפריוויו , מי יודע .

פורסם

כמו שאמרתי ה796FD שלי הוא מעולה ואני מאוד מרוצה והוא עובד כבר ארבע שנים טובות ללא בפסקה וללא שום תקלה. היו לי בעיות עם צבעים לפני שנה אבל זה הסתדר ומאז הכל בסדר.

פורסם

אני קניתי לפני חודשיים מסך של מאג:

MAG INNOVISION 796FD2

זה הדגם החדש, מסך ממש מעולה! אחרי סקר של כל המסכים הגעתי למסקנה שהוא המסך הכי איכותי ל17 אינץ' CRT.

הוא עלה 1100 שקל, והוא שווה כל אגורה.

הבעיה היחידה המוזרה שקוראת אצלו היא שאחרי איזה כמה הפעלות של המסך הוא מאבד קצת את ההתאמה של מה שרואים,

אני מתכוון לכך שאפשר הריי להגדיל את החלק שרואים לרוחב ולאורך, אז זה בורח קצת מהמקום, ממש טיפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים