עבור לתוכן

בדיקת אפשרות הסבת מחשב Core 2 Duo E4600@2.40Ghz לHTCP

Featured Replies

פורסם

שלום

ברצוני לדעת מה הם דרישות מינימליות להרצת סרטים FHD 1080P בצורה חלקה.

מה היא רמת מעבד מינימלית, כמות זיכרון, כרטיס מסך.

כאשר כרטיס מסך כנראה ירכש חדש היות ואני רוצה שיהיה לו יציאת HDMI או שימוש בכבל DVI-HDMI יהיה מספיק טוב?

בברכה

דני.

פורסם

עד לפני כמה חודשים היה לי P4 עם 2 גיגה זכרון ן X850 של ATI בתור HTPC

עם coreavc הוא הריץ לי 720p ללא שום בעיה, אבל 1080 היה לו קשה מאוד.

כרגע ה-htpc שלי הוא C2D 2.33GHz עם 2 גיגה זכרון ו Nvidia 7950GTX, הוא מריץ 1080p יופי

לדעתי בשביל להריץ 1080p בלי קפיצות ובעיות חומרה חלשה בהרבה ממה שתארתי לא תעזור.

פורסם
  • מחבר

בדקתי מדובר במחשב: Core 2 Duo E4600@2.40Ghz

עם 2GB זיכרון.

במידה ואני יקנה בשבילו כרטיס מסך חדש (במקום ON BORD) למשל: HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E

בעלות 190 ש"ח המחשב יהיה מספיק טוב בשביל להריץ FHD 1080P?

בעיה נוספת היא שהמחשב עושה הרבה רעש. איך אני יכול לפתור את הבעיה של רעש בהשקע מינימלית?

פורסם

בדקתי מדובר במחשב: Core 2 Duo E4600@2.40Ghz

עם 2GB זיכרון.

במידה ואני יקנה בשבילו כרטיס מסך חדש (במקום ON BORD) למשל: HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E

בעלות 190 ש"ח המחשב יהיה מספיק טוב בשביל להריץ FHD 1080P?

בעיה נוספת היא שהמחשב עושה הרבה רעש. איך אני יכול לפתור את הבעיה של רעש בהשקע מינימלית?

זה תלוי מאיפה הרעש מגיע... מאורר של המעבד/מארז, ספק, דיסק קשיח וכו'...

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי ביצועים?

ביצעתי בדיקה ונכון לעכשיו המחשב לא מריץ בצורה טובה תכנים FHD 1080P.

אם אני יחליף את הכרטיס מסך ON BORD לכרטיס מסך חיצוני זה יעזור? או שהמעבד מהווה צוור בקבוק?

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה אבל אני באמת צריך את הניסיון שלכם על מנת לא לקנות כרטיס מסך חיצוני ולראות שזה לא פותר לי את הבעיה.

יש אנשים שיש להם להם ניסיון עם מפרט כמו שלי ומטה (Core 2 Duo E4600@2.40Ghz) עם כרטיס מסך חיצוני שמריצים תכנים FHD 1080P בצורה חלקה?

פורסם

אהלן, קודם כל כדי שתוכל לבדוק אם תצליח להריץ חלק תכנים של 1080p תצטרך לפרמט את המחשב ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש, מכיוון שתתצטרך להתקין קודקים מסויימים, וכל מיני "זבל" שהתקנת מקודם יכול לשבש את ההרצה, כנראה שכן תוכל להריץ בצורה חלקה רק עם המעבד, יכול להיות שתצטרך לעשות לו אוברקלוק קל, אם אתה לא מעוניין בזה, בלי שום ספק בתוספת של הכרטיס שאמרת וקודק שתומך בשימוש בכרטיס מסך, יעבוד חלק בלי בעיות.

באתר הבא: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=12 תדפדף קצת בדביקים הכל מוסבר כמו שצריך...

בדרך כלל הרעש מגיע מהמאווררים של המארז תבדוק אם זה משם, וזה ממש פשוט להוריד ולקנות חדש ב50 שקל בערך אולי קצת יותר...

מקווה שעזרתי..

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים