עבור לתוכן

לפטופ עד 6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להזמין אותו מחו"ל חשבתי על הdell alienware מה אתם אומרים עליו? ומאיפה אני יכול להזמין אותו?

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם
  • מחבר

עזרה בבקשה

פורסם

איזה alienware בדיוק חשבת להזמין ב1500$??

חוץ מזה , אם היית עונה על השאלות שבסטיקי ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209675.0 ), היה יותר קל להמליץ לך על מחשב נייד:

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה.

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה:

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

* גודל המסך?

* משקל רצוי?

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)

* בלוטות?

* גודל מינימלי של כונן קשיח?

* צורב DVD?

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

פורסם
  • מחבר

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטים אניטרנט ואופיס ומשחקים

* גודל המסך?15 אינץ לפחות

* משקל רצוי?אין

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI

* בלוטות? כן

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB

* צורב DVD? כן

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/alienware-m15x/pd.aspx?refid=alienware-m15x&s=dhs&cs=19&~oid=us~en~29~alienware-m15x-anav1~~

פורסם

יש לך את ה-envy 15 של HP שעדיף וזול ממנו.

תחכה למבצעים באתר של HP כי כרגע אין ממש משהו מעניין (יש קופון של 50 דולר הנחה וזה לא משהו)

יש שם מדי כמה שבועות מבצע של משהו כמו 250 דולר הנחה ואז אפשר להוציא מחשב מדהים במחיר של 1100-1200 דולר

פורסם

ממש לא שווה לך לקנות את הALIENWARE , הוא גימיק נחמד אבל יש מחשבים עם מסך 15" שעדיפים עליו. (כמו שנאמר מעליי)

הוא כבד , חם והסוללה שלו לא תחזיק בחיים 4 שעות.

יש לך תקציב של 1500$ , תכנס לאתר של NEWEGG או כל חנות מחשבים אחרת ותסנן את רשימת הניידים שלהם לפי הצרכים שלך - אני בטוח שתמצא מחשב נייד שעומד בדרישות שלך (לפחות ברובן)

פורסם
  • מחבר

אני צריך המלצה לחנות ששולחת לישראל

פורסם

אני צריך המלצה לחנות ששולחת לישראל

לא חבל להזמין בחו"ל ולשלוח לארץ?? עדיף שבסכום הזה תחפש מחשב נייד פה בארץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים