פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים שלום שלוםםםםםאני צריך עזרה בזיהוי שיר סגנון MTV פופ כזה..הולך בערך :it makes you wanna scream....such a beautiful face...אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי שם , שמעתי גם שבקליפ יש ג'ינג'ית ששרה... :-\תודה!
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים אפרופו מציאות שירים אני גם מחפש שיר שהולך בהתחלה ככה when i was young.. זה האוס או טראנס או לא יודע מה שעשו לשיר המקורי של זה.. יש למישהו מושג? :
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים Barthezz - Infectedאם התכוונת לשאלה שלי.., זה לא זה..תודה בכל זאת.., יש למישהו מושג.. מי שרוצה לשיר המקורי קוראיםwhen i was young - supertrampואני מחפש את הגרסאה שערכו אותה הפכו אותה לטראנס או משהו..אולי ככה יהיה לכם יותר קל לדעת למה אני מתכוון.. :-\
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים אפרופו מציאות שירים אני גם מחפש שיר שהולך בהתחלה ככה when i was young.. זה האוס או טראנס או לא יודע מה שעשו לשיר המקורי של זה.. יש למישהו מושג? : יכול להיות גם milk inc.- walk on water
פורסם 2003 באוקטובר 2722 שנים יכול להיות גם milk inc.- walk on water עזבו עזבו כבר מצאתי.. חפשתי בקאזא.. : Scooter - The Logical Song ומצאתי! תודה לעוזרים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.