עבור לתוכן

גלאקסי S עם ממשק עברי איך ולמה?

Featured Replies

פורסם

בדיוק.

המלחמה פה היא הIPHONE מול האנדרויד ולא הIPHONE מול פלאפון זה או אחר.

מה שנמכר בארץ זה מה שמשווק עם הכי הרבה תקציב פרסום ומה שנמכר בכמויות הכי גדולות למפעילות.

זה יהיה ככל הנראה הIPHONE 4

לעומת זאת מי שיחליט שהוא רוצה מכשיר אנדרויד בארץ ככל הנראה יקנה את המכשיר הזה וזאת מכיון שהמכשיר הזה הוא ללא ספק מכשיר האנדרויד הטוב ביותר בשוק לפחות לזמן הקרוב.

אתה לא מבין.

גם ביחס למכשירי אנדרואיד אחרים, יהיו לו מכירות עלובות בארץ. המשתמש הישראלי הממוצע לא יודע מה ההבדל בין המכשירים חוץ מגודל מסך, גודל המכשיר עצמו, ומערכת ההפעלה.

לאף אחד לא איכפת שמדובר פה ב SUPER AMOLED מול AMOLED, או באיזה מעבד/מאיץ גרפי יושבים בפנים.

מבחינת הישראלי הממוצע זה חיקוי אייפון, כבר עדיף נקסוס/דיזייר.

אז למה סאני הודיעה שלא תשווק את הגלאקסי בישראל לפחות ככה היה עד לא מזמן

כן, הם אפילו הוציאו הודעה רשמית.

עד שהם ראו שתוך פחות מ 3 שבועות המכשיר מכר יותר ממליון יחידות (וזה עוד לפני ההשקה בארה"ב)

זו ההשקה המוצלחת ביותר של סאמסונג אי פעם, ואחת ההשקות המוצלחות ביותר אי פעם למכשיר סלולרי, במיוחד high-end

• תגובות 44
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ודווקא אני חושב שהשוק בארץ מתחיל כן להראות בגרות, ויותר להבין מה זה אנדרואיד ולא רק מה הגודל מסך ואם יש לו פלאש מאחורה או לא, אנשים כאלה גם ככה יקחו נוקיה 5800 או משהו בסגנון.

פורסם

יותר מ 10 אנשים בתגובות ב YNET ציינו שהם פוסלים מיד את המכשיר כי אין לו פלאש למצלמה.

השוק מתבגר, אבל בקצב איטי יותר מזה שהכנסת מטפלת בעניינים דחופים.

פורסם

מוצר טוב במיוחד זה רק עניין של זמן עד שזה יתפשט בקהילת המשתמשים או המתעניינים.

כל אחד שיש לו מכשיר מראה לאנשים והם מספרים לאנשים שמספרים לאנשים שהולכים לראות מה זה ומספרים לאנשים.

ואז יש כתבה אחת ועוד כתבה אחת, ומוכרים שקוראים ושומעים את זה ושמחים להמליץ ולמכור את זה.

אז נכון שההמונים לא מעניין אותם יותר מדי.

ונכון שיהיו את אלה שלא יבינו או יטעו.

אבל מה שחשוב זה שיהיה גרעין של אנשים שיש להם את המכשיר והם יסללו את הדרך.

וזה קורה כאן ועכשיו, וימשיך באותה בהירות ועוצמה עד שיצא משהו עדיף שיהפוף את הSGS ללא רלוונטי.

אם לא ימכרו את זה בארץ בצורה מסודרת דרך חברות הסלולר אז זה פיספוס שלהם.

אז פחות אנשים יקנו את זה או דרך האינטרנט או מחנויות שעושות יבוא.

מוצר טוב מוכר את עצמו.

פורסם

מבאס קצת, זה כנראה אומר שגם אם יגיע וישווק לא יציעו אותו במבצעים טובים

פורסם

לעומת זאת מי שיחליט שהוא רוצה מכשיר אנדרויד בארץ ככל הנראה יקנה את המכשיר הזה וזאת מכיון שהמכשיר הזה הוא ללא ספק מכשיר האנדרויד הטוב ביותר בשוק לפחות לזמן הקרוב.

אני דווקא אלך על מיילסטון..

פורסם

ויש כאלה שעל הדיזייר, מה הקשר ?

פורסם

רק הצבעתי שהטענה שלו לא מדוייקת.

פורסם

היא דיי מדויקת הרי שמבחינת חומרה (שילוב כרטיס מסך, מעבד, והמסך) מדובר במכשיר המוביל כיום.

פורסם

אתה מדבר על הגלקסי או על הדיזייר?

פורסם

גלקסי.

פורסם

לא ממש קשור לנושא הדיון, אבל מה לדעתם מכשיר טוב יותר הדיזייר או הגלקסי?

בכמה אתרים ברשת יש דיווחים על 'קיפאון' זמני של הגלקסי, מה שלא קורה בדיזייר.

בנוסף לדיזייר ממשק הsence המדהים של htc שבינתיים אין לו מתחרים.

מצד שני לגלקסי יש תמיכה עברית מוחלטת, שכוללת גם rtl ולא רק פונטים בעברית.

ומסך הsuper amoled שכמובן אין מה להשוות בינו לבין הanoled הרגיל.

מה דעתכם?

פורסם

יש לי את ה-Galaxy S כבר 3 שבועות ואני מרוצה ממנו עד הגג. יש בו פשוט הכל.

כל מי שראה אותו מיד התלהב (גם בעלי Iphone 4 ו- HTC desire ו-Hero), והיו כמה שהודו שהוא טוב יותר, בעיקר בזכות המסך המדהים (וזה באמת נכון שבשמש רואים מעולה!).

בכל מקרה, לגבי שיווקו בארץ, שכחתם פרט חשוב מאוד - הבעלים של סאני - אילן בן דב, יבואן סמסונג בישראל, הוא גם הבעלים של פרטנר (אורנג') ויש כאן קונפליקט מסויים. מצד אחד הוא רוצה לדחוף מכשירים של סמסונג, מצד שני הוא נתקע עם המון אייפונים שהם התחייבו למכור.

אין ספק שה- Galaxy ישווק בארץ. השאלה היא רק מתי ובכמה.

פורסם

הבעיה של הלאגים - היא קיימת, אבל זה משהו מאד זניח. כרגע מסתובבות כמה גרסאות של מע' הפעלה ועושה רושם שהן פותרות את הבעיה (אם יש אותה מלכתחילה).

לי לא הייתה בעיה כזאת, אבל אז עדכנתי תוכנה ועכשיו מדי פעם זה כן קורה :lol:

אבל זה בדיחה, מדובר על delay של פחות משניה פעם בהרבה הרבה הרבה זמן. אתה יכול ימים לעבוד עם הטלפון ואז תלחץ על ה-contacts וייקח לזה חצי שניה-שניה לעלות חלק, ולא מיידי. זה באמת אחד הדברים הכי זניחים שיצא לי להתקל בהם - וזאת, בגדול, הבעיה הכי גדולה של המכשיר :xyxthumbs:

פורסם

הלאגים הם נחלת העבר מרגע שקושחה JG5 יצאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים