עבור לתוכן

גלאקסי S עם ממשק עברי איך ולמה?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מניח שחלק ממכם ראה את הסקירונת על הגאלקסי S באתר YNET. מסתבר שסאני חילקה לכל מיני אתרים את המכשיר לסקירה

עכשיו בסקירה ניתן לראות כמה פעמים במעט שרואים שיש ממשק עברי כלומר סאני עברתו את הממשק וגם הוסיפו תמיכה בעברית (זה אנדרואיד 2.1)

עכשיו מכיוון שלפי מה שפורסם כמה פעמים הם לא מתכוונים לשווק אותו בארץ למה לעברת את ההמשק? ואם עברתו האם יש תקווה שישווק בקרוב או בכלל בארץ?

זהו

זאת הסקירונת:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3926320,00.html

• תגובות 44
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אני לא טועה היבואן הצהיר שהוא ישווק את המשיר בארץ

פורסם

שלום, זה הגלאקסי S, הוא נראה כמו אייפון ויש לו מסך מגניב עם צבעים חזקים! הוא נוח ואם אתם מחפשים טלפון חכם עם מסך 4 אינץ' אז הוא צריך להיות ברשימה שלכם!

מה הם עושים צחוק? ה"ביקורת וידאו" הזאת היא סאטירה או שהם באמת כאלה דבילים?

הם יכולים להמשיך לטעון שזאת "הצצה ראשונה ולא סקירה מלאה", זה עדיין לא מוריד מהדביליות של הוידאו הזה. בטח יש לעורכים שם מצוקה בחשיפות של פרסומות הוידאו אז הם דוחפים סרטונים לא קשורים, העיקר שיהיה משהו...

פורסם

"מכשיר פיתוח"? WTF? הגרסה הסופית נמכרת בעולם כבר בערך חודש :screwy:

ומה שעוד יותר :screwy: זה התגובות של האנשים :facepalm:

"יש בו כל דבר בעולם אבל אין בו פלאש למצלמה? אה, עזבו, הדיזייר יותר טוב ממנו"

מצד שני, אי אפשר להבין בכתבה העלובה הזו מה בתכל'ס טוב במכשיר.

פורסם
  • מחבר

סקירה על הפנים מסכים, אבל החשוב שם הוא הממשק בעברית מה שמצריך עבודה שלא עושים סתם בדרך כלל אלא יכולה להיות סימן להשקה או משהו כזה, לא?

פורסם

כתוב שם במפורש (וזה אולי הדבר המועיל היחיד בכתבה הזאת) "המכשיר שקיבלנו הוא למעשה אבטיפוס שהגיע לישראל, במטרה להתאימו אם וכאשר יוחלט לשווקו בישראל. נכון לרגע זה, הגלקסי S נמצא בבדיקות אצל שלושת המפעילות הגדולות ועוד טרם ידוע מתי ישווק המכשיר. "

פורסם

אתה מודע לזה שסלקום כבר התחילו לפרסם אותו בשלטי חוצות בת"א והסביבה, כן?

אם עשו את זה לפני שיש החלטה על שיווק המכשיר, אין לי מילים לתאר את הטמטום.

בכל חור ברשת הישראלית רשום שהמכשיר ישווק באמצע ספטמבר.

פורסם

לא, אני לא מודע לזה והאמת שזה לא כלכך מעניין אותי.. אבל אולי כדאי שתספר את זה ל-YNET..

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהפרסום בשלטי חוצות נועד לקדם את השקת ה WAVE

לדעתי למפעילות תהיה בעייה לשווק את הגאלקסי מכיוון שאם יביאו את האייפון 4 וברור שיביאו הם יהיו מחוייבים לכמות די גדולה של מכירות ושיווק של הגלאקסי יפגע במכירות האלו יגרום להם בעיות

פורסם

הגלאקסי לא יפגע במכירות. הישראלים משוכנעים שזה חיקוי אייפון ואין להם מושג מה יושב בתוך המכשיר.

יהיו לו מכירות עלובות למדי בישראל אם יושק.

פורסם
  • מחבר

אז למה לטרוח על השיווק והעברות וחלפים אם יהיו לו מכירות עלובות?

פורסם

הגלאקסי לא יפגע במכירות. הישראלים משוכנעים שזה חיקוי אייפון ואין להם מושג מה יושב בתוך המכשיר.

יהיו לו מכירות עלובות למדי בישראל אם יושק.

בדיוק.

המלחמה פה היא הIPHONE מול האנדרויד ולא הIPHONE מול פלאפון זה או אחר.

מה שנמכר בארץ זה מה שמשווק עם הכי הרבה תקציב פרסום ומה שנמכר בכמויות הכי גדולות למפעילות.

זה יהיה ככל הנראה הIPHONE 4

לעומת זאת מי שיחליט שהוא רוצה מכשיר אנדרויד בארץ ככל הנראה יקנה את המכשיר הזה וזאת מכיון שהמכשיר הזה הוא ללא ספק מכשיר האנדרויד הטוב ביותר בשוק לפחות לזמן הקרוב.

פורסם

אייפון או לא, סאמסונג ישראל רוצה למכור מכשירים, תחרות מול אייפון אפשר להגיד גם על ה-WAVE ועל כל מכשיר ולהשאיר כביכול כל חברה שהיא לא אפל מחוץ למשחק.

נכון שההשקעה בייבוא ושיווק של גאלאקסי S הוא מעט יקר יותר מסתם פלאפון רגיל אבל הדבר נעשה עם הלג'נד והמיילסטון בסלקום והשוק חייב ללכת גם קדימה, כרגע רק סלקום מציעה אנדרואיד מכובד, סמסונג חולשת על שיווק ביותר מפעילות (לחמעשה בשלושתן).

פורסם
  • מחבר

אז למה סאני הודיעה שלא תשווק את הגלאקסי בישראל לפחות ככה היה עד לא מזמן

פורסם

יכול להיות.. לא יודע אם וכאשר יקרה הדבר, לכמה מזה יהיה אחראי שיווק האייפון 4 בארץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים