עבור לתוכן

כמה שאלות על כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני כמעט בכלל לא יודע על כרטיסי מסך ורציתי לשאול מספר שאלות ולהרחיב את הידע שלי כדי לדעת מה לבחור.

1. על מה צריך להסתכל שבוחרים כרטיס מסך כדי לדעת אם הוא חזק, האם על הזיכרון או על משהו אחר, וא"כ מהו?

2. האם חזק זה אומר עם קירור של מאורר, או חזק זה עם קירור פסיבי של רדיאטור?

3. איזה סדרה ודגם אני יכול להיות בטוח שב- WINDOWS 7 הוא יתן לי ברמת ה- WEI את הדרגה 7.9?

אני מאוד מאוד מודה לכל מי שיענה ויעזור לי.

תודה רבה מראש.

פורסם

1. על המון דברים אבל עקרונית בשביל הפחות מבינים בדבר, על התקציב, על הצרכים ועל המפרט שבו הולכים להכניס אותו.

2. אין קשר ישיר בין הקירור לבין עוצמת הכרטיס.

3. אל תייחס יותר מדי חשיבות לדירוג של WIN7 לחלקים, כלומר זה נכון שכרטיס חזק יותר ייתן דירוג גבוה יותר, אבל בשביל להגיע לציון ממש גבוה סביר שתזדקק לכרטיס ממש ממש יקר ואין יחס ישר בין ההפרשים בדירוג של WINDOWS7 לבין הביצועים בפועל.

פורסם

בשביל 7.9 ר WIN7 צריך CF של 5870 ב OC ( לפחות אצלי ) כמו שידידנו אמר, אין מה להתעמק בזה בכלל...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם!

רציתי לברר, אם כך שאני לא מבין כ"כ, חוץ המתקציב רציתי לדעת אם הזיכרון הוא החשוב, או משהו אחר, מה הדברהכי חשוב שמראה שהכרטיס חזק מספיק?

2. מה ההבדל בין סיומת GT אחרי ה- GEFORCE9800 או כל דגם אחר למשל גם סדרת ה- 200 וה- 400 וכו', מה ההבדל בין GT לבין GTX?

תודה רבה רבה לכולם.

נ.ב. היום יש לי מנובמבר 2007 כרטיס מסך ASUS 8600GT 512MB SILENT, מה היום מתאים לי לרכוש אם אני משתמש לגרפיקה, סרטים, ומעט מאוד משחקים?

3. ומה אתם אומרים בכלל על הכרטיס הנ"ל?

תודה רבה שוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים