עבור לתוכן

מבקש דעה על מדפסת lexmark x74

Featured Replies

פורסם

מדפסת+סורק+מכונת צילום+פקס LEXMARK · דגם: X74 · הפעלה קלה וידידותית בעברית · מרכז מתקדם לעיבוד תמונות: הדפסה מקצועית באיכות צילום ברזולוציה של- · 2400X1200dpi · שליחת וקבלת פקס (כולל בצבע) באמצעות מודם המחשב · צילום מסמכים ע"י ממשק ההפעלה במחשב · בקצב של 7 דפים לדקה · סריקה ישירה לפקס, ל- e-mail, לקובץ או להדפסה

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1245137

מבצע בנטאקשן 500 ש"ח

פורסם

:cwm8:LEXMARK :nono:

פורסם
  • מחבר

הסבר ונמק בבקשה

פורסם

בסה"כ בשביל המחיר הזול אתה מקבל עיסקה לא רעה. המכשיר עושה את כל הפעולות באיכות סבירה ביותר. אישית, כל ה-All in oneים למיניהם אף פעם לא קסמו לי. אני מעדיף לקנות מדפסת וסורק ולשלם על שניהם - 300 ש"ח, אבל זה רק אני.

כמה דברים שאני הייתי מציע לך לבדוק לפני הקנייה:

1) מחיר ראשי הדיו. שמעתי של-x74 מחירי ראשי הדיו הם יקרים למדי - אבל לא בדקתי את העניין. אם אתה מדפיס כבד, כדאי שתשקול שנית את הקנייה במידה והם יתבררו כיקרים.

2) עוד שמעתי כי החבילה מגיעה ללא כבל ה-USB (!), כלומר כדי לחבר את העסק תצטרך לרכוש אחד בנפרד. תבדוק את זה בנטאוקשן.

פורסם

הסבר ונמק בבקשה

לא חברה טובה, הליין היחיד של מדפסות שלהם שהוא יחסית סביר זה מדפסות הלייזר שלהם וגם זה בערבון מוגבל.

כך שבמשפט אחד אסיים ואומר לך אל תתקרב לקסמרק.

פורסם

בשום פנים ואופן אל תקנה לקסמרק !

אני בחיים שלי לא ראיתי חברה כל כך גרוע , אני עוד לא ראיתי מוצר אחד טוב שיצא מבית לקסמרק.

במחיר קצת יותר גבוהה אתה יכול לקנות את הHP1110 היא תעשה את העבודה בצורה הרבה יותר טובה והיא עולה משהו כמו 550ש"ח

דוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים