עבור לתוכן

מפרט לגיימינג וסרטים ומשימות יום יומיות, תקציב עד 6000 ש"ח ללא אוברקלוקינג

Featured Replies

פורסם

מחשב למשחקים ושימוש גרפי עד 6K כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר וללא OC

1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל את הכל אם צריך

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?סרטים גם HD, משחקים וגם עבודות יומיוומיות רגילות כמו גלישה

א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.office,משחקים,BSPLAYER,firefox

ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא יודע, לא לפרנסה, סתם להנאה

ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:

* מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? קונה מסך חדש למחשב

* באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקי יריות, מרוצים,פעולה, אסטרטגיה, בקיצור כל הסוגים גם רשת

* באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?כונן דיסקטים

5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט.

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא מערכפת הפעלה אבל כן הרכבת מחשב בחנות

9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? KSP!!! נצרת עילית

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)?לא

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?אולי

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון?לא

תודה מראש!

פורסם

לא משהו.

קודם כל, אני רואה שאין כאן התייחסות לצורב, למארז ולספק. אני מנחש שכוונתך למחזר אותם מהמחשב הישן. במקרה הזה, מילא הצורב והמארז, אבל סביר שהספק יהיה ישן וחלש מדי בשביל מערכת כזו.

שנית, המעבד: 6 ליבות זה אולי נשמע מפוצץ, אבל בשורה התחתונה, בביצועים, הוא משתווה לI5 750 מרובע הליבות שעולה 400 שקל פחות. גם אם אתה מעדיף AMD (העקביות שלהם עם התושבות לעומת אינטל זו כבר סיבה טובה), מרובעי הליבות החזקים (955, 965) עשויים לתת תמורה טובה יותר ביחס למחירם, וה965 מגיע עם מכפלה פתוחה מה שאומר שעם OC סביר תקבל ביצועים טובים יותר מאשר עם משושה הליבות.

שלישית, הזכרונות: יקר למדי. אפשר למצוא 4GB DDR3 גם באזור ה500. הבדלי המהירות בין 1333 ל1600 לא משנים הרבה באופן מעשי.

פורסם

המפרט בסדר אבל תלויי לאיזה שימושים. בלי לדעת לא נוכל לענות..

פורסם
  • מחבר

אני לא התכוונתי למחזר את החלקים פשוט אני לא מבין בחלקים האלה כל כך אז החלטתי להשאיר את זה לחנות.

המטרות של המחשב הן פעולות יום יומיות+משחקים חדשים+סרטים איכותיים מאוד.

דבר אחרון לפי האתר הזה:

http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html

המעבד שש ליבות של amd ממש לא משתווה לis של אינטל

פורסם

החוכמה היא לא לבדוק ביצועים במבחנים סינטטיים בעזרת 3DMARK ודומיו. החכמה היא לבדוק משימות יומיומיות סבירות, כמו משחקים, קידוד וידאו או חילוץ מRAR. במחני ביצועים שכאלה, רואים מהו כוחם האמיתי של מעבדים אלו או אחרים.

ולגבי הספק, זה ממש לא משהו שאתה רוצה להשאיר לבחירת החנות. יכולים לדחוף לך ספק חזק פי 2 ויקר פי 3 ממה שאתה באמת צריך, ומצד שני יכולים למכור לך ספק זבל ב100 שקל שיחזיק חצי שנה וימות.

פורסם
  • מחבר

1. יש לך איזה אתר שבו אפשר לראות ביצועים של מעבדים במשימות יומיומיות?

2. אני רוצה לבנות מחשב עם ביצועים מקסימליים במחיר של סביבות 4000-5000 שקל בלי מסך. יש הצעות שונות ממה שבניתי? (בKsp אם אפשר)

3. איזה ספק אתה ממליץ?

4. על איזה דברים כדאי להסתכל כשבוחרים כרטיס מסך?

5. תודה מראש...

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

פרט בעיקר נתוני גיימינג כמופיע בלינק למטה, OC ודרישות שקט.

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים