פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים מחבר נראה לי החלטתי תראו 1. קתודה קרה כחולה - 84.55 ש"ח 2. לד ירוק 3 כיוויום- 57.85 ש"ח מתוך 210 שכסחתי אחרי הקנייה הזאת נשאר 67.6 ש"ח האם יספיק לי לדבר הבא 3. פרספקט לצד ימין ולמעלה (אולי גם צד שמאל) אין לי מושג את המחיר שלו בסוף ויתרתי על המוזיקה מה אתם אומרים שווה לי לקנות???? אם כן אני מזמין והאם נשאר לי מספיק לפרספקט?
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים מחבר אהאהא נזכרתי תראו הקתודה שסמתי מקודם(התמונה) הייתי חייב אותה בשביל המוזיקה אבל עכשיו אני לא שם את זה אז אולי כדאי לי על זאת כי היא עולה 71.20 לכל צבע ואז אני יוסילד שלוש כיוונים בצבע כחול (לדעתי יהיה יותר יפה) ואל תשכחו בלדים 3 כיוונים הכחול הוא זול יותר ועולה 48.95 ואז זה משאיר לי 89.85 ש"ח לפרספקט ותענו לי על השאלות של התגובה הקודמת שלי
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים הקתודה הזאת ב70 ש"ח אני חושב שאפשר לחבר אותה רק בתור קטודה שניה...כי היא באה בלי הקופסא הכחולה הזאת.....
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים אתה מתכוון בלי INVERTER.היא אמורה לבוא עם חיבור מולקס ומתג הפעלה. חות מזה אני לא יודע...
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים מחבר טוב אני לא מבין מה אמרתם אז אני חייב לדעת אם אני יכול לעשות מה שרציתי או לא כי זה ממש דחוף כבר רציתי להזמין אם מישהו יכול לבנות לי משהו יפה קתודה או לדים ב210 ש"ח אבל לא לשכוח שחייב שישאר מזה כסף לשתי לוחות פרספקט שהם צד ימין ולמעלה שיכין ויביא תמונות אם אפשר אני ממש יודה לו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.