עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיס מסך חדש ב500 ניס תומך DIRECT9

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שעולה לא יותר מ500 (לא בדיוק) ושתומך בטוח 100 אחוז בDIRECTX9

אם אתם מציינים כרטיס תוכלו בבקשה לציין אם הוא טוב בהשוואה ל.. וגרוע בהשוואה ל...

חשבתי על 9100 אבל הוא תומך ב9?

פורסם

כרטיס עם תמיכה בDX9 שעולה 500 שקל לא יוכל להריץ את האפקטים של DX9 בצורה נורמלית

ה9100 הוא כרטיס טוב אבל לא תומך בDX9. בתקציב הזה הוא יהיה הבחירה הכי טובה. עדיף מכל FX5200 שתמצא

פורסם
  • מחבר

אוקי.. הכרטיס הכי זול שתומך ב9 ואני מתכוון להכי זול כי אין לי כסף

פורסם

לאאאאאא, בתקציב הזה עדיף ג'יפורס 4 TI4200. ולא, הוא לא תומך בDX9. אבל התמיכה הזאת חסרת תועלת בשביל כרטיס כלכך חלש כמו הFX5200.

פורסם
  • מחבר

טוב.. אז על מה אתם ממליצים ? כרטיס זול וטוב שתומך בדירקס 9

פורסם

אתה בכלל קורא תהודעות ?!?!?!

כנראה שלא !

תקרא טוב !!

פורסם

הכרטיס היחידי שנממכר כיום כאן ותומך בDX9 הוא הGF FX5200, כרטיס זה עולה יותר ממקביליו הATIs ובעל ביצועים ירודים בהרבה. אין משהו יותר טוב ממנו שתומך ואין משהו זול יותר ממנו. ב500 ש"ח אתה יכול למצוא GF4 TI4200 ובפחות רדאון 9100.

פורסם
  • מחבר

טוב טוב ! אני אחסוך כסף ואז על מה אתם ממליצים? יש משו בפחות מאלף? איך ה9600 N פרו?

פורסם

ב900 שקל אתה יכול לקנות רדאון 9500 NP ולהפוך אותו לרדאון 9700 NP(אם הכרטיס שנמכר בזגזג הוא אכן בעל זכרונות שמסודרים בצורת L כמו בתמונה). אם הם לא, הוא הופך לרדאון 9500 פרו... ושני הכרטיסים שהזכרתי הם כרטיסים אדירים שיתנו תמורה מלאה ואף יותר מהכסף שאתה משלם עבורם.

9600 NP אני לא ממליץ כי הוא חלש משמעותית מגרסת הPRO שלו שעולה רק ב100 שקל יותר... למרות שהוא בעל תמיכה בDX9, הוא קצת יותר חלש מהTI4200 שעולה פי 2 פחוח... לא חבל על הכסף בשביל תמיכה שאתה בכלל לא יכול להשתמש בה עדיין? אני מבטיח לך שגם אם הכרטיס הנ"ל יהיה יותר טוב עם משחקים שיתמכו בDX9 מאשר הTI, ההבדל לא יהיה משמעותי מאד... בוודאי שלא הבדל של 400 שקל...

פורסם
  • מחבר

תודה גבר! אבל אני חושב שאני אישאר אם הגיפורס 2 שלי כרגע :-[ :-[ ואחכה שהזמן יוריד מחירים כי אין לי כסף בכלל...

אבל תודה רבה בכל אופן עזרתם מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.