פורסם 2010 ביולי 2715 שנים שלוםקניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon HD 5500 Seriesוחיברתי אותו לטלויזיה אבל אני לא שומע כלום דרך הטלויזיה (פוג'קום) מישהו יכול לומר לי מה אני יכול לעשותבכרטיס מסך יש לי חיבור displyport ובטלויזיה יש לי HDMIאני משתמש בווינדוס 7 בעברית
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/pages/hdmi_xp.aspx?〈=English
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים מחבר הייאני מבין שזה הדרייבר שאני צריך להוריד יש שם 2 איזה מהםואתה חושב שזה יעזור???רשום שם שזה לXP ולי יש 7 האם זה בסדר??
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים אני התקנתי את הדרייבר ביחד עם הכרטיס מסך HD 4770 ולא היו לי בעיות.אני חושב שכדי לנסות...[עריכה] תתקין את הדרייבר מהלינק למעלה...
פורסם 2010 ביולי 2915 שנים התקנתי לא עובד יש עוד רעיונות??אני יודע שכמה אנשים שהייתה להם את הבעיה הזאת החליפו את המתאם של הHDMI וזה פתר את הבעיה, אבל אני לגמרי לא בטוח שזאת הבעיה...
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים אין לי מתאמם יש לי כבל אחדאני חושב שיש לנו אי הבנה, הטלויזיה שלך מחוברת ישירות לכרטיס מסך בלי שום סוג של מתאם (DVI->HDMI)?
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים מחבר כן היא מחוברת ישירות עם כבל אחד בלי מתאם בצד אחד של הכבל יש displyport שזה מחובר לכרטיס מסך ובצד השני של הכבל יש HDMI שהוא מחובר לטלויזיה
פורסם 2010 באוגוסט 315 שנים אם יש לך אפשרות תנסה לבדוק עם מחשב נייד אחר אם יש סאונד כי אני מניסיון יודע שיש כבל Display Port ל-HDMI שאומרים שזה מוציא וידאו וסאונד ביחד ובנאדם שרוכש את הכבל מגיע בסבבה שלו מחבר ובום אין סאונד - כי שיקרו וזה לא מוציא סאונד.. יש כבלים שכן ויש כאלה שלא - גם אם רשום שכן לא מאה אחוז שזה נכון.אבל יכול להוית ששלך באמת תומך בסאונד - היה לי מקרה אחר במחשב נייד HP שקניתי כבל HDMI ל-HDMI וזה לא הוציא סאונד ומה לא עשיתי וכלום, לבסוף אחרי שיחה עם התמיכה של HP הומלץ לי ללכת לגוגל לרשום בחיפוש Codec ואז האתר הראשון להיכנס אליו להוריד את החבילת קודאקים המלאה ובהתקנה ללחוץ את כל התוספות ואכן אחרי ההתקנה פלא פלאים - יש סאונד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.