עבור לתוכן

לא שומעים בטלויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon HD 5500 Series

וחיברתי אותו לטלויזיה אבל אני לא שומע כלום דרך הטלויזיה (פוג'קום) מישהו יכול לומר לי מה אני יכול לעשות

בכרטיס מסך יש לי חיבור displyport ובטלויזיה יש לי HDMI

אני משתמש בווינדוס 7 בעברית

פורסם
  • מחבר

מישהו עזרה

פורסם

בהגדרות קול אתה צריך לבחור באפשרות: ATI HDMI Output במקום speaker

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שהוא לא נותן לי לבחור את זה הוא רושם שהוא לא פעיל

פורסם
  • מחבר

היי

אני מבין שזה הדרייבר שאני צריך להוריד יש שם 2 איזה מהם

ואתה חושב שזה יעזור???

רשום שם שזה לXP ולי יש 7 האם זה בסדר??

פורסם

אני התקנתי את הדרייבר ביחד עם הכרטיס מסך HD 4770 ולא היו לי בעיות.

אני חושב שכדי לנסות...

[עריכה] תתקין את הדרייבר מהלינק למעלה...

פורסם
  • מחבר

התקנתי לא עובד יש עוד רעיונות??

פורסם

התקנתי לא עובד יש עוד רעיונות??

אני יודע שכמה אנשים שהייתה להם את הבעיה הזאת החליפו את המתאם של הHDMI וזה פתר את הבעיה, אבל אני לגמרי לא בטוח שזאת הבעיה...

פורסם
  • מחבר

אין לי מתאמם יש לי כבל אחד

פורסם

אין לי מתאמם יש לי כבל אחד

אני חושב שיש לנו אי הבנה, הטלויזיה שלך מחוברת ישירות לכרטיס מסך בלי שום סוג של מתאם (DVI->HDMI)?

פורסם
  • מחבר

כן היא מחוברת ישירות עם כבל אחד בלי מתאם בצד אחד של הכבל יש displyport שזה מחובר לכרטיס מסך ובצד השני של הכבל יש HDMI שהוא מחובר לטלויזיה

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור אני מתייאש

פורסם

אם יש לך אפשרות תנסה לבדוק עם מחשב נייד אחר אם יש סאונד כי אני מניסיון יודע שיש כבל Display Port ל-HDMI שאומרים שזה מוציא וידאו וסאונד ביחד ובנאדם שרוכש את הכבל מגיע בסבבה שלו מחבר ובום אין סאונד - כי שיקרו וזה לא מוציא סאונד.. יש כבלים שכן ויש כאלה שלא - גם אם רשום שכן לא מאה אחוז שזה נכון.

אבל יכול להוית ששלך באמת תומך בסאונד - היה לי מקרה אחר במחשב נייד HP שקניתי כבל HDMI ל-HDMI וזה לא הוציא סאונד ומה לא עשיתי וכלום, לבסוף אחרי שיחה עם התמיכה של HP הומלץ לי ללכת לגוגל לרשום בחיפוש Codec ואז האתר הראשון להיכנס אליו להוריד את החבילת קודאקים המלאה ובהתקנה ללחוץ את כל התוספות ואכן אחרי ההתקנה פלא פלאים - יש סאונד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים