פורסם 2010 ביולי 2715 שנים יש לי לוח אם של אביט עיין ניק. זיכרון 1G שני דיסקים קשיחים 80+240G ומעבד פנטיום 4 הבעיה היא שהוא מגיע בקלות ל80C במשחק של ג'אזז הארנב למשל הוא מגיע לשמונים והמחשב עושה לי חור בראש עם הצפצופים אבל אני רוצה לפטור את הבעיה של החום כי הבנתי שזה לא הכי בריא למעבד. כבר החלפתי משחה טרמית יש לי מאוורר על המארז חדש המעבד נראה בערך ככה: :pissed: :pissed: ... עוד יש לציין שניקיתי אותו מאבק ממש ממש טוב וכן שהוא כבר בן כמעט שש. העזרה שאני מבקש זה בקשר לקירור. לפני החלפת המשחה והניקוי הוא לפעמים צפצף שהוא מגיע ל90C
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים השאלה מתאימה לפורום קירור. חכה שהמנהל יעביר אותה לשם (ואם לא מעביר תוך 24 שעות, פתח שם דיון).איך הסירקולציה במארז שלך?מה הטמפ' במנוחה?איזה גוף קירור יש על המעבד?הכבלים במארז מסודרים?
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים שנה בבקשה את כותרת התרד למשהו עינייני יותר..החלפת משחה טרמית לקירור של המעבד ? התקנת את הקירור טוב ? הפינים\רגלים מהודקים ?איזה קירור יש לך סטוק ? איך הסירקולציה במארז ?
פורסם 2010 בספטמבר 2115 שנים מחבר החלפתי משחה תרמית ויד לבערך 65 במאמץ 71זה קירור אויר יש מאוורר אחד על המעבד ועוד אחד שמוציא החוצה את האויר לידו וכן את המאוורר של הספק כוח לא יודע אם קשור (גולדן טייגר 450W מאוורר 12 CM)הברגים מהודקים.הכבלים מסודריםמצטער שלקח לי כזה הרבה זמן לענות פשוט זה מחשב משני.המעבד אגב פרסכוט.ואגב האם זו טמפרטורה נורמלית והאם שייך לעשות אוברקלוק?
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים שנה בבקשה את כותרת התרד למשהו עינייני יותר..70+- במאמץ לפרסוט עם קירור סטוק זה תקין..
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים מחבר זה התדר הרגילהמקור היה בעצם 3000 ומשהו לא רציני ומה שכתבתי 3200 התבלבלתי בהגדרות הביוסהעליתי אותו ל4.5 והמחשב לא נדלק עשיתי איפוס ביוס והגעתי עד 3.5 בערך ואז הוא הפגין חוסר יציבות-איך אני ממשיך?עריכה: זה המעבד: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27508&processor=&spec-codes=
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים למעבד שמתחמם ועושה בעיות אתה לא רוצה לעשות אוברקלוק, כמו שעל מדף שמתחיל להיסדק אתה לא רוצה להעמיס עוד ספרים.אם אתה כבר מתעסק במהירות שלו, אולי תוריד אותה ל-2500.
פורסם 2010 בספטמבר 2715 שנים מחבר לאחר החלפת המשחה התרמית ומאוורר שלא עבד הוא חזר לטמפרטורה תקינה ואפילו קצת מתחת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.