עבור לתוכן

עזרה בשיפוץ מדפסת OfficeJet 5510

Featured Replies

פורסם

פירקתי אתמול מדפסת ישנה של HP מדגם OfficeJet 5510. אני עושה את זה כי זה כיף ;D וגם כי למדפסת הייתה בעיה בהדפסת שחור. המדפסת הגיעה אליי ממישהי ככה שבסופו של דבר נראה לי שסתם נגמר לה הדיו, אבל הצבע מדפיס מצוין וגם הסורק והמזין ניירות עובד בסדר.

הטעות שלי שפירקתי אותה בלי לצלם, ועכשיו אני מצטער על זה. אני יודע פחות או יותר איך הרכיבים נכנסים בחזרה, אבל יש איזה רכיב אחד או שניים שלא בדיוק מתלבשים לי. ניסיתי לחפש דיאגרמות או מדריכי שירות (Service Manual) של המדפסת ואין כלום. למישהו יש רעיון חוץ מלפרוץ למאגר המידע לטכנאים של HP? :-*

הערה:

כתבתי את זה כאן כי זה יותר התעסקות עם רכיבים ופחות מתאים לפורום ציוד היקפי.

פורסם

יש לי PSC1410 שאני יכול לפתוח ולצלם

היא דומה ?

פורסם
  • מחבר

לגבי התמונות - בטיפול. יקח לי קצת זמן.

לגבי הPSC1410 היא ממש לא דומה, ובכל מקרה לא הייתי רוצה שאף אחד יפתח את המדפסת שלו סתם. רק אם למישהו יש את הדגם הזה נראה לי שזה יהיה הכי שימושי. כל שאר הדגמים בטח שונים בכזאת צורה או אחרת.

אין פה אף אחד שעובד ב HP?

;D

פורסם

נדמה לי שזרוקה אצלי אפשהו כזאת מדפסת בדיוק. חתיכת זבל שלא פעלה אפילו יום אחד כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

האמת היא שהמדפסת עבדה כמו שצריך לפני, קיבלתי אותה כמו שאמרתי עם בעיה בהדפסת השחור ולדעתי זה נגרם מהעובדה שמשהו שם נסתם. הוצאתי מאזור הניקוי של המחסניות גושי דיו קשיחים, ממש משהו שכבר עמד שם והתקשה. והוצאתי כמה כאלה. שלא לדבר על כל הדיו שהיה על חלקי הפלסטיק מסביב. מה שמלמד למה אסור ללחוץ על CLEAN CARTRIDGE יותר מדי.

אם יש למישהו מדפסת כזאת שהוא רוצה להפטר ממנה, אני מוכן לעזור לו בעניין בשמחה :)

פורסם

תנסה לבנות את המדפסת בלי החלקים המיותרים ולהפעיל. כשתראה מה לא עובד תמצא איפה שמים אותם

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי אני פחות או יותר יודע לאן הדברים הולכים, אני רוצה לעשות את זה מסודר כדי שלא יזוז משהו למקום לא נכון ואז ישבור משהו אחר. יש לי סבלנות או שאני אמצא מישהו עם מדפסת כזאת או טכנאי שמבין בזה.

פורסם

למדפסות האלה אין ממש כוח לשבור את עצמם. מקסימום תשמע רעש של מנוע תקוע שאין לו כוח לזוז

פורסם
  • מחבר

כנראה שהיקום אוהב אותי. חבר שלי יורד היום לרחוב למטה מוצא ברחוב מדפסת כזאת בדיוק , עם ספק הכוח והחוט מגולגלים והמדריך למשתמש על המדפסת ;D

תודה לכל האנשים הטובים שניסו לעזור כאן!! שבת שלום.

פורסם

אל תיסחף עם האהבה. הדגם הזה יותר זרוק ברחוב מאשר עובד...

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, המדפסת המקורית שהגיעה אליי עבדה מצוין. לדעתי כל מדפסות הזרקת הדיו הן אותו הזבל. אני צריך אותה גם ככה למשהו יחסית מוגבל.

דרך אגב, כבר משני הדגמים שאני ראיתי, אני רואה שיש ממש תופעה של גושי דיו שמצטברים ליד המתקן של המחסניות וממש מפריעים להן. אני בטוח שחלק גדול מהמדפסות יכולות לעבור ניקוי פשוט שיפתור הרבה בעיות.

פורסם

אכן

בכמה מדפסות של בראדר יש מערכת ניקוז שהולכת לחתיכת ספוג ארוכה בתחתית של המדפסת. הדיו המיותר יורד לשם וממלא את הספוג והחלק שנוגע בראש דיו נשאר נקי

פורסם
  • מחבר

1686:

אתה צודק לגמרי, גם כאן יש מערכת ניקוז כזאת. אבל היו כמויות אדירות של דיו דווקא באזור של ניקוי המחסניות, זה כאילו שהספוגים האלה נסתמים בשלב מסויים ואז הדיו פשוט מתחיל להצטבר עד שהוא תוקע את המדפסת. פשוט מייצרים מכשיר שיש לו אורח חיים מוגבל.

דרך אגב, המדפסת חזרה לעבוד כולל השחור והצבע והכל.

פורסם

בספוגים האלה יש בדרך כלל מקום. ואם הוא נגמר - תוציא משם את כל המערכת הזאת ותשטוף אותה - יוצא משם מלא דיו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים