פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים http://www.asus.com/products/vga/ati.htmלמה הם הוציאו רק 4 דגמים? מתי זה יגיע לארץ אם בכלל?
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים כי בעתיד אלה אמורים להיות הכרטיסים הנמכרים ביותראני מניח שזה יגיע לארץ מאחר שהיבואנית של ASUS בארץ לא תרצה להפסיד נתח שוק פוטנציאלי... לא יודע מתי
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים אולי אסוס תביא את הישועה לחנויות הקבריות אשר מביאות רק כרטיסים שלה ובעוד מספר חודשים נוכל לפתוח את העיתון ולראות ברשימת הפריטים שלהם ASUS 9600XT. אכן אירוע הסטורי
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים אתה ראית את זה קורה כשHERCULES עברה לATI? אני לא... אז אל תפתח ציפיות...
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים הרקולס זה לא אסוס. אומנם היא יותר מפורסמת מלידטק שפיר, פאליט, ושאר החברות הטובות או לא טובות אחרות אבל פירסום של אסוס זה דבר שאין באף מקום. תשאל כמה אנשים איזה כרטיס מסך או לוח אם יש להם ולפני (אם בכלל ידעו) שיגידו לך על מה הוא מבוסס הם יגידו זה אסוס, תלך לחנויות וחוץ מכרטיסים עלומי שם תמצא רק אסוס
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים לא נכון... דווקא בתקופה שבה הג'יפה 2 MX היה פופולרי, במלא חנויות קבריות היו את דגמי הHERCULES, ויש לי אנשים בכתה שקנו מחשבים מהחוברת ויזה ויש להם הרקולס... כמו גם חבר אחד שלי שקנה בחנות קברית...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.