עבור לתוכן

מחשב נייד שניזוק

Featured Replies

פורסם

יש לי נייד Vaio בעל מפרט חזק מאוד שניקנה בארה"ב. שהמסך שלו נפגע בהמך טיסה (על ידי כנראה). האחריות לא מכסה נזק כזה.

עלות התיקון המשעורת בארה"ב היא 700 $ לערך. המחשב הוא בן 5 חודשים. הדגם לא נמכר בארץ. יש לי שתי שאלות.

1. המלצה למעבדה אמינה בארץ לתיקון ניידים.

2. זאת שאלה קצת סובייקטיבית אז סליחה מראש. אני שוקל למכור אותו (כמובן בקיזוז עלות התיקון) במחיר שיכסה לי לפחות חלק.

מחשב עם מפרט כזה שאני אפרט בסוף עולה כאן לדעתי קרוב ל9000 ש"ח. אני רוצה לשמוע את דעתכם אם זה ריאלי או כדאי.

להלן המיפרט: דגם המחשב הוא:

VPCF11,

Core i7 Q720 1.6Ghz, 64 bit

4 GB RAM 1333 Mhz

500 GB HD 7200 rpm

16.4" LCD

nVidia GeForce 330M with 1 GB dedicated memory. HD

6 cell battery, bluray

אם למכור אותו אז ב4500 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם..

אשמח

פורסם

לדעתי אף אחד לא ירצה לקנות מחשב עם מסך פגוע (ומי יודע מה עוד הנזק, היות וצריך לפתוח אותו במעבדה כדי לתת חוות דעת מלאה) במחיר כזה, אבל תמיד אפשר לנסות, אולי אם תראה שאין פונים תוסיף "גמיש" או שתוריד במחיר, אין לך מה להפסיד מלנסות. אני אישית כנראה הייתי מתקן בצורה הכי זולה שהייתי יכול (אפילו לבד).

פורסם

אין אפשרות לקנות רק את המסך בארה"ב באיביי? לא מתקנים מסך שנשבר אלא פשוט מחליפים אותו. החלפת מסך לנייד היא למען האמת פעולה לא הכי מסובכת. לפעמים אנשים מוכרים אותו ממחשב שניזוק עם הפלסטיק מסביב והכל. לדעתי אתה צריך לראות כמה עולה מסך משומש באיביי כי זה יהיה המקום הכי זול שתמצא את המסך הזה. לפי זה תחליט אם אתה יכול למכור אותו.

פורסם

למכור אותו בארץ לא יהיה כדאי. כי פשוט במחיר של 4500 שח יש חלופות טובות יותר לדוג' המחשב הזה:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15498

עולה חדש מהקופסא 5160 שח ויש לו שנה אחריות (ואפשרות להוסיף אחריות)

מחשב מקביל כמעט בדיוק עולה בארץ 5600 שח - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5614

עוד בעיה שבארץ אין ממש שירות טוב לניידים של סוני ככה שהתיקון בארץ הוא קצת בעיה, וחשוב להגיד שתיקון מסך בכלל - הוא תיקון יקר מאוד.

אני לא מכיר אדם אחד שישלם לך על המחשב יותר "כי זה vaio".

פורסם

אני יכול לתקן לך את המחשב אם אתה רוצה.. אני מתעסק עם לפטופים מזה כמה שנים ולהחליף מסך זו לא בעיה מאוד גדולה.

פנה אלי בפרטי אם אתה רוצה עזרה.

פורסם

מבלי לזרות מלח על הפצעים

סוני זה חרא - המוצרים שלהם מעולים טכנולוגית אבל בשירות והנקודה שכמעט כל דבר שלהם זה PROPRIETY

כדי להסיף חטא על פשע נותן התמיכה שלהם בארץ (ישפאר) פשוט מתחת לכל ביקורת

נתקלתי יותר מפעם בשירות הדפוק שלהם - מאז - לא מכניס סוני הביתה.

כל טוב,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים