עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך לשיפור חווית צפייה בHD

Featured Replies

פורסם

אז המצב הוא כדלהלן: ברשותי מחשב בן 3.5 שנים.

לוח אם אינטל dp965lt

מעבד CORE 2 DUO E6400

זכרון 1GB 800 MHZ

כרטיס מסך PALIT 7600GS

HD- יש מספיק..

מערכת הפעלה XP SP2

השימושים העיקריים במחשב הם :צפייה בסרטי HD וFHD

ומעט משחקים..בעיקר NFS CARBON כרגע וPES כאשר לא פוסל אופציות של משחקים קצת כבדים יותר אם ניתן יהיה בעזרת השדרוג...

השאלה שלי היא האם ניתן ליצור שיפור בחווית הצפייה באמצעות שדרוג לכרטיס מסך טוב יותר ובמידה וניתן מהו הכרטיס המומלץ (בשיקולי עלות תועלת)

(למיטב הבנתי ישם גם הגבלת מבחינת ספק הכח..שעדיין לא בדקתי את הספקו אך אני חושב שההספק הינו 400W

פורסם

המעבד שלך אמור להסתדר מספיק טוב עם סרטים גם ללא כרטיס מסך תומך HD. אם אתה מנגן סרט 1080P בלי קרטועים, שום כרטיס מסך לא "ישפר את חוויית הצפיה" - הסרט לא יהפוך פתאום ליותר יפה או יותר חד.

משחקים, כמובן, זה סיפור אחר לגמרי. בשביל זה כדאי לדעת גם מהו תקציבך ומהו הדגם של הספק. "400W" לא אומר כלום - ספק איכותי של 300W וספק זבל של "550W" עשויים לתת בפועל את אותו ההספק.

פורסם
  • מחבר

ספק הכוח הוא 400W מחברת COLORS-IT.

וכרטיס המסך הנוכחי הוא 7600GS 256MB 128BIT

המסך שאני משתמש בו הוא PHIPHIPS LCD 42 אינץ. סרטי 1080 שאני מנגן כרגע אמנם לא קופצים..רק לעיתים רחוקות בקטעים כבדים אך השאלה היא אם הסכום של קניית כרטיס מסך חדש כמו HD5450 512MB 64BIT במחיר של כ-210 ש"ח(או כרטיסים אחרים טובים בסכום של עד 350 ש"ח) ייתן באמת שדרוג למערכת. מכיוון שבעת שרכשתי את הכרטיס הנוכחי הוא נחשב היה לכרטיס טוב ועלה הרבה יותר מכפי שעולים הכרטיסים הבסיסיים כיום..השאלה אם הם גם טובים יותר? האם משחקים יראו ויפעלו טוב יותר על הכרטיס החדש וכמו כן האם יגרמו לכך שגם מעט הקרטועים ייכחדו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים