עבור לתוכן

שאלה נובית: האם יש תמיכה לאחור באינטרנט אלחוטי (האם תקן G תומך גם ב-N)?

Featured Replies

פורסם

שלום,

בזק הציעו לי ראוטר בתקן N בחינם - אך הבעיה היא שיש לי כרטיס רשת שתומך רק ב-G. שאלתי היא, האם הוא יצליח לקלוט את הרשת בתקן N? אם לא, אז האם זה http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1452 הוא הכרטיס רשת האלחוטי הטוב ביותר בחיבור USB שתומך בתקן N?

פורסם

היי ShadowNet,

נתבים בתקן N תומכים גם בחיבור לכרטיסי רשת אלחוטיים בתקן G.

עם זאת, על מנת שתהיה קליטה אלחוטית אופטימלית מומלץ שהכרטיס האלחוטי יהיה באותו תקן כמו הנתב.

המשך יום נעים,

אורן

פורסם

לצורך שימושי אינטרנט, כרטיס תקן G יספיק לך גם מול נתב תקן N.

כמובן שרוחב הפס המקסימאלי לאינטרנט שתוכל לקבל הוא בערך 22Mbps וזה בהחלט מעל החיבור שאתה שוכר.

במידה ואתה משתמש בנתב גם לצורך תעבורת קבצים ונתונים בין המחשבים השונים שלך, יתכן שכדאי לשקול קניית כרטיס רשת תקן N.

כרטיס כזה יכול לשפר את רוחב הפס בין המחשבים.

פורסם
  • מחבר

תודה.

ממה שהבנתי, אולי כבר עדיף לי לקנות כרטיס בתקן N (אני שוכר 15MNPS ולכן זה יחסית גבולי כי הכרטיס ממוקם יחסית רחוק מהנתב). אם כן, האם הכרטיס ששאלתי לגביו הוא המומלץ ביותר לתקן N בחיבור USB (מדגם 7711USN של EDIMAX)?

ועוד שאלה, האם PS3 תומך בתקן N? והאם IPHONE 3GS תומך בתקן N?

פורסם

היי ShadowNet,

PS3 ו IPhone 3GS אכן לא תומכים בחיבור לנתבים בתקן N.

כדי בכל זאת לחבר אותם לנתב, תוכל לשנות את תקן שידור הנתב לB+G (במידה והנתב מאפשר זאת).

בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה, אבל שאלה אחת עדיין נשארה פתוחה: האם EDIMAX 7711USN הוא כרטיס הרשת המומלץ ביותר?

פורסם

לא -- כי הוא תומך רק ב-150Mbps. עדיף ה-7717 ועוד יותר טוב ה-7718.

פורסם

כדי בכל זאת לחבר אותם לנתב, תוכל לשנות את תקן שידור הנתב לB+G (במידה והנתב מאפשר זאת).

לא צריך

הנתבים יודעים לעבוד ב B+G+N במקביל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים