עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש עד 700 ש"ח למטרת סרטי HD וגיימינג

Featured Replies

פורסם

הכרטיס מיועד בעיקר לצפייה בסרטים באיכות HD (720p) כרגע, אך מעדיף אם יעמוד גם בסרטים באיכות גבוהה יותר למקרה של שידרוג טלוויזיה עתידי.

בשנים האחרונות בשל החולשה של כרטיס המסך הקודם לא הרבתי לשחק אבל אני יותר מאשמח אם יתאפשר לי לשחק משחקים חדשים אחרי השדרוג (אני לא מפונק במיוחד במחינת FPS רזולוציה ואיכות, בסה"כ דרישת סבירות. כמובן שני מקווה שמשחקים ירוצו ולא תצוץ הודעת שגיאה כגון "הכרטיס מסך לא כולל פיקסל שיידר מספק" כמו שקיבלתי עד היום או לא תומך בDirectx חדש או כל הודעה שהיא.

יתרת החומרה:

לוח אם - ASUS A8N-E

מעבד - AMD Athlon 64 3000+

זיכרון 1.5 ג'יגה (שוקל שידרוג גם בתחום הזה אם ידרש על מנת להפעיל משחקים בצורה סבירה)

מסך - viewsonic VP930 (לצורכי רזולוציה על פי חוקי הפורום)

הכרטיס מסך ישן - ATI RADEON X800 PRO (R430)

במידה ויתר המפרט לא יאפשר לשחק משחקים גם לאחר שדרוג כרטיס המסך ישנן שתי אופציות:

א. הורדת התקציב לכרטיס למשהו שיספק מבחינת סרטים בלבד - אין לי מושג בכמה התקציב יקטן אבל אני אשמח לשמוע הצעות ואלטרנטיבות

ב. שידרוג הזכרונות במידה ולא מדובר בהוצאה כספית גדולה מדי במידה והתמורה תצדיק זאת

כמו כן אחרי בדיקה קצרה של האשכול ההמלצות הנעוץ + גוגל ראיתי שחלק מכרטיסי המסך המומלצים תואמי PCIE 2.0 והחריץ בלוח האם שלי עד כמה שאני מבין הוא 1.0 (דבר שלא מונע התאמה,להבנתי, אך אשמח לדעת כמה מהביצועים אני "מאבד" בשל הלוח הישן)

מחכה להמלצותיכם :)

פורסם

אני הייתי עד ממש לא מזמן עם מערכת כמו שלך ,אז יש לי כמה דברים להגיד בנושא .

המערכת שלך תיצור צוואר בקבוק מטרוף ,אתה לא תוכל לנצל את הביצועים של אף כרטיס מודרני (עם כי אתה תקבל קפיצה משמעותית עם כרטיס חדש ) .

אני ממליץ לעשות אוברקלוק ,ככה אולי תקבל טיפה בונוס .

אגב , איזה ספק כוח יש לך ? אני בספק אם תוכל בכלל להחזיק כרטיס חדש .

בכל מקרה ,עם יש לך ספק כוח מספיק חזק ,אני ממליץ לך בחום לדשדש ביד שנייה באתר ,למצוא איזה כרטיס באזור ה300-400 שקל ,ככה אתה תכסוך כסף ,וגם אם כל הנושא לא יעבוד ,הנזק לא יהיה כל כך כבד .

בקשר לpcie ,ככל הידוע לי ,אתה כלל לא מפסיד ביצועים (בטח שלא ביחס לביצועים שאתה מפסיד עקב המערכת הישנה שלך ) .

בקיצור אני ממליץ לך למצוא איזה 4850 או 9800 ביד שנייה (עם יש לך ספק כוח מספיק חזק ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים