עבור לתוכן

‏Cf hd5770 צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

ערב שלום אנשים אז ככה, אחרי שאני פחות מרוצה מהביצועים של הכרטיס מסך שלי החלטתי שאני רוצה להשלים לו את השני. עכשיו יש לי כל מה שדרוש לוח אם עם חיבורים של כפול 8,כפול 8,וכפול 4. ספק כוח חזק שיחזיק את המערכת ובקיצור מה שצריך. השאלה שלי היא פשוטה אך מורכבת, השאלה היא איך מרכיבים את הכרטיס השני מהשלב הראשון עד האחרון כולל התקנה והכל. והשאלה השניה: נשאר לי מקום לכרטיס בשביל הפיזיקה עכשיו רק בשביל זה משנה אם זה כרטיס חלש או כרטיס חזק? יעני תיהיה השפעה שונה? והכי חשוב אם הוא יעבוד עם הcf ‎‏ של ה5770 שלי ואם למישהו יש בבקשה הסבר איך להתקין אותו. אני יודע שהכל פה נורא מסובך אבל זה חשוב לי מאודדד. תודדה רבהה לכל מי שיוכל לעזור אפילו בקצת.

פורסם

ההתקנה היא פשוטה לחלוטין:

1. התקן את הכרטיס כפי שהתקנת את הראשון בחריץ PCI-E פנוי.

2. חבר את שני הכרטיסים בעזרת גשר Crossfire אשר ברוב המקרים מגיע באריזה של הכרטיס.

3. כנס לCatalyst וצריך להיות לך אפשרות סימון של Multi GPU in Crossfire ( כבר לא ממש זוכר איך זה רשום אבל קל למצוא את זה).

לPhysics:

מומלץ הכרטיסים הבאים לפחות:

9600GT, 9800GT, 240GT, 8800GT

פורסם
  • מחבר

אבל אמרו לי שזה לא פשוט כמו הsli‏ ושצריך להתקין כל כרטיס בנפרד קודם או משהו כזה ושאם לא זה דופק או אנא עארף... ובשביל הפיזיקה אתה יודע אולי איך אני מתקין את הכרטיס בנוסף לכרטיסים של ati?

פורסם

ההתקנה היא פשוטה לחלוטין:

1. התקן את הכרטיס כפי שהתקנת את הראשון בחריץ PCI-E פנוי.

2. חבר את שני הכרטיסים בעזרת גשר Crossfire אשר ברוב המקרים מגיע באריזה של הכרטיס.

3. כנס לCatalyst וצריך להיות לך אפשרות סימון של Multi GPU in Crossfire ( כבר לא ממש זוכר איך זה רשום אבל קל למצוא את זה).

לPhysics:

מומלץ הכרטיסים הבאים לפחות:

9600GT, 9800GT, 240GT, 8800GT

אמממ,האם ביצוע crossfire עם כרטיס של ATI וכרטיס של NVIDIA אפשרי ?

כל הכרטיסים שהמלצת לו עליהם הם כרטיסים של NVIDIA ו CROSSFIRE היא טכנולוגיה של ATI

פורסם

לא אפשרי.

אני הבאתי לו דוגמאות לכרטיסים ייעודיים אך ורק לPhysx.

פורסם

האמת שביצוע מערך של שתיי כרטיסים אפשרי ,אבל דורש לוח אם עם שבב מיוחד של חברה בשם lucid (חברה ישראלית אגב )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים