עבור לתוכן

חיבור harman kardon avr לLCD

Featured Replies

פורסם

שבוע טוב,

רכשתי את המגבר הנ"ל מסדרת הAVR,יש לרסיבר 3 כניסות HDMI ויציאה אחת לMONITOR,טלוויזית LCD של LG אשר תומכת בFULL HD מחוברת עם כבל HDMI איכותי דרך לMONITOR OUT אך איני שומע שום דבר דרך הרמקולים בשום רמה של פיענוח סאונד (יש לציין כי בTEST הרמקולים מחוברים תקין),מה עליי לעשות כדי לחבר את הטלוויזיה גם?

רשום לי על הרסיבר יציאת hdmi/opt האם זה מצריך העברת כבל נוסף לAUDIO? ואם כן איזה כבל בדיוק? האם RCA שני ראשים/ראש אחד?

תודה לעונים.

פורסם

שבוע טוב,

רכשתי את המגבר הנ"ל מסדרת הAVR,יש לרסיבר 3 כניסות HDMI ויציאה אחת לMONITOR,טלוויזית LCD של LG אשר תומכת בFULL HD מחוברת עם כבל HDMI איכותי דרך לMONITOR OUT אך איני שומע שום דבר דרך הרמקולים בשום רמה של פיענוח סאונד (יש לציין כי בTEST הרמקולים מחוברים תקין),מה עליי לעשות כדי לחבר את הטלוויזיה גם?

רשום לי על הרסיבר יציאת hdmi/opt האם זה מצריך העברת כבל נוסף לAUDIO? ואם כן איזה כבל בדיוק? האם RCA שני ראשים/ראש אחד?

תודה לעונים.

איזה דגם? 142 או 260?

אם זה 142 אז הבעיה נעוצה כאן, כי הוא לא מעביר סאונד דרך ה hdmi ותצטרך להעביר כבל אופטי/קואקס בנפרד

בכל מקרה מה אתה מנסה לחבר? איזה מקור סאונד אתה מחבר ב hdmi?

טלויזיה זה לא מקור אז מן הסתם שלא תשמע ממנה, אולי אתה מתכוון לממיר?

תהיה ברור.

פורסם
  • מחבר

הרסיבר הוא אכן 142 והחיבור הינו:כבל HDMI מהLCD לMONITOR OUT של הרסיבר וכבל HDMI ממיר HOT אל תוך HDMI1 של הרסיבר..ככל הנראה אצטרך להעביר כבל COAX או כבל RCA לצורך העניין לטלוויזיה אך זהו כבל עם ראש אחד או זוג??

שאלה נוספת היא איך אוכל לחבר את הXBOX שלי ואת הPC (כאשר ישנו כ.מסך עם יציאת HDMI ) ישירות לרסיבר או שאצטרך להוציא כבל HDMI שני לLCD ואז כן יתפאשר הסאונד?

פורסם

הרסיבר הוא אכן 142 והחיבור הינו:כבל HDMI מהLCD לMONITOR OUT של הרסיבר וכבל HDMI ממיר HOT אל תוך HDMI1 של הרסיבר..ככל הנראה אצטרך להעביר כבל COAX או כבל RCA לצורך העניין לטלוויזיה אך זהו כבל עם ראש אחד או זוג??

שאלה נוספת היא איך אוכל לחבר את הXBOX שלי ואת הPC (כאשר ישנו כ.מסך עם יציאת HDMI ) ישירות לרסיבר או שאצטרך להוציא כבל HDMI שני לLCD ואז כן יתפאשר הסאונד?

תבצע את החיבורים ככה:

את הממיר במידה ויש לו יציאה דיגטילית - קואקס או אופטי תחבר ככה. קואקס זה כבל בודד, במידה ואין אז באנלוגי ב 2 כבלים בעלי מחבר rca אדום לבן(r +l)

את המחשב תחבר לרסיבר ב hdmi לתמונה לרסיבר/טלויזיה מה שיותר נוח לך וסאונד לרסיבר שום פעם בקואקס או אופטי אם יש לך... אם אין אז pl 3.5 שזה היציאה של האוזניות ל 2 rca

ואת האקס בוקס תחבר ב hdmi לרסיבר/טלויזיה ובקואקס לרסיבר...

בקיצור כל מקור תצטרך לחבר כבל סאונד בנפרד מכיוון שאין העברה דרך ה hdmi

אז במידה ויש בכל מקור חיבור דיגטלי אחר תחבר שזה האופציה השנייה הטובה במידה ואין תתפשר על אנלוגי

פורסם
  • מחבר

אז ככה..קודם כל כן הממיר של HOT הינו בעל יציאת HDMI והינו מחובר ישירות לTV לבנתיים.

לXBOX אין יציאת COAX/RCA נפרדת ע"מ לחבר אותו מעבר ליציאת HDMI אז ככל הנראה הדבר מצריך חיבור לTV ומשם לממיר..השאלה שלי היא כזו.

אם אחבר את הLCD לרסיבר וכבל RCA TO RCA לקבלת קול (ראש אחד בכל צד נכון?) ולאחר מכן אחבר את הXBOX לHDMI 2 בLCD האם אוכל לשמוע דרך הרסיבר??

איך אוציא מהמחשב יציאת קול מכ.המסך אם ישנה רק יציאת HDMI??האם אצטרך להוציא קול מכ.הקול של המחשב לרסיבר?ואם כן איזו יציאה/כבל זה?

פורסם

אז ככה..קודם כל כן הממיר של HOT הינו בעל יציאת HDMI והינו מחובר ישירות לTV לבנתיים.

לXBOX אין יציאת COAX/RCA נפרדת ע"מ לחבר אותו מעבר ליציאת HDMI אז ככל הנראה הדבר מצריך חיבור לTV ומשם לממיר..השאלה שלי היא כזו.

אם אחבר את הLCD לרסיבר וכבל RCA TO RCA לקבלת קול (ראש אחד בכל צד נכון?) ולאחר מכן אחבר את הXBOX לHDMI 2 בLCD האם אוכל לשמוע דרך הרסיבר??

איך אוציא מהמחשב יציאת קול מכ.המסך אם ישנה רק יציאת HDMI??האם אצטרך להוציא קול מכ.הקול של המחשב לרסיבר?ואם כן איזו יציאה/כבל זה?

בכל מצב אתה לא תוכל לשמוע ברסיבר אלא רק בטלויזיה אלא אם תעביר כבל נוסף לאודיו...

לפי דעתי הכי טוב שתחבר הכל לטלויזיה ב hdmi (ז"א ממיר + אקס בוקס +מחשב)

ותעביר פשוט כבלים של סאונד מהם אל הרסיבר, ממיר בקואקס (כבל rca בודד בהתנגדות של 75 אום) או אופטי.

מחשב במידה ואין לך יציאה דיגטלית חוץ מה hdmi תוכל לחבר באנלוגי מהכרטיס קול ישירות, שים לב שיש חיסרון משום שתוכל לשמוע סטריאו בלבד ורק לדמות סראונד ברסיבר

על ידי הפעלת מצב pl2 וכו, לא תוכל להעביר 5.1 דרך כרטיס הקול המובנה במידה ותחבר באנלוגי, או שתרכוש מתאם/כרטיס קול עם יציאה דיגטלית.

לגבי האקס בוקס אני כמעט בטוח שיש חיבור ל av out ומתוכם יש חיבורי סאונד נפרדים, נדמה לי אנלוגי... תחבר את זה לרסיבר (שוב פעם סטריאו בלבד)

תחייה עם המצב הקיים והלא ממש נוח , אין ברירה זה הרסיבר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,אפשר רק לסכם ולומר לי מה אני צריך לקנות (מבחינת כבלי RCA) לכלל המערכת:

-חיבור PC בסאונד (איזה כבל לרכוש?)

-חיבור סאב (האם מצריך כבל עם 2 ראשי RCA ?)

-חיבור LCD (איזה כבל RCA לרכוש?)

האם כדאי לרכוש כ.אודיו לPC ע"מ להוציא סאונד יותר טוב למע' (דוגמת Audigy2)

תודה.

פורסם

מעקב, יש לי סט זהה של ציוד.

פורסם

תודה על התגובות,אפשר רק לסכם ולומר לי מה אני צריך לקנות (מבחינת כבלי RCA) לכלל המערכת:

-חיבור PC בסאונד (איזה כבל לרכוש?)

-חיבור סאב (האם מצריך כבל עם 2 ראשי RCA ?)

-חיבור LCD (איזה כבל RCA לרכוש?)

האם כדאי לרכוש כ.אודיו לPC ע"מ להוציא סאונד יותר טוב למע' (דוגמת Audigy2)

תודה.

תרכוש כרטיס קול עם יציאה דיגטלית על מנת להעביר את הסאונד אל הרסיבר מהמחשב (האיכות של הכרטיס לא משנה משום שהפענוח נעשה על ידי הרסיבר) אז עדיף שתקנה את הזול ביותר העיקר שתהיה לו יציאה דיגטלית

אחרי שרכשת תעביר כבל קואקס אל הרסיבר והנה לך סאונד רב ערוצי מהמחשב באיכות גבוהה

סאב תחבר עם כבל סאב על כניסת ה LFE מהרסיבר מה sub preout

לגבי ה lcd? לא הבנתי למה אתה צריך לחבר אותה? תשאר עם החיבור הקיים ב hdmi אל הממיר, פשוט תוציא כבל דיגטלי מהממיר אל הרסיבר

פורסם
  • מחבר

תרכוש כרטיס קול עם יציאה דיגטלית על מנת להעביר את הסאונד אל הרסיבר מהמחשב (האיכות של הכרטיס לא משנה משום שהפענוח נעשה על ידי הרסיבר) אז עדיף שתקנה את הזול ביותר העיקר שתהיה לו יציאה דיגטלית

אחרי שרכשת תעביר כבל קואקס אל הרסיבר והנה לך סאונד רב ערוצי מהמחשב באיכות גבוהה

סאב תחבר עם כבל סאב על כניסת ה LFE מהרסיבר מה sub preout

לגבי ה lcd? לא הבנתי למה אתה צריך לחבר אותה? תשאר עם החיבור הקיים ב hdmi אל הממיר, פשוט תוציא כבל דיגטלי מהממיר אל הרסיבר

הכוונה בכ.קול עם יציאה דיגיטלית היא בעצם לרכוש כרטיס עם OPTICAL OUT?

הXBOX חייב להתחבר ליציאת הHDMI2 בLCD (מזכיר כי HDMI1 מחובר ישירות לרסיבר) ע"מ שאשמע סאונד כיוון שאני מתכוון לחבר את הרסיבר לLCD ביציאת הAUDIO אך אצטרך לקבל המלצה לרכישה של כבל COAX או RCA (בעל 2 ראשים לכל כיוון)?

חיבור הסאבוופר מצריך כבל COAX או RCA ?

פורסם

הכוונה בכ.קול עם יציאה דיגיטלית היא בעצם לרכוש כרטיס עם OPTICAL OUT?

הXBOX חייב להתחבר ליציאת הHDMI2 בLCD (מזכיר כי HDMI1 מחובר ישירות לרסיבר) ע"מ שאשמע סאונד כיוון שאני מתכוון לחבר את הרסיבר לLCD ביציאת הAUDIO אך אצטרך לקבל המלצה לרכישה של כבל COAX או RCA (בעל 2 ראשים לכל כיוון)?

חיבור הסאבוופר מצריך כבל COAX או RCA ?

כרטיס קול עם יציאה אופטית או קואקסיאלית לא משנה... תרכוש את הזול ביותר.

אין לך למה לחבר את הטלויזיה לרסיבר כי גם ככה הוא לא מעביר סאונד ב hdmi

rca זה לא כבל זה מחבר, coax הכוונה לכבל בהתנגדות של 75 אום rca זה המחבר שלו.

כבל קואקס זהו כבל בודד עם ראש אחד בכל צד, כבל אנלוגי זהו כבל עם 2 ראשים בכל צד לכל ערוץ של שמע, ימין ושמאל עם מחבר rca

חיבור הסאב מצריך כבל סאב עם מחבר rca, לך לחנות שמתמחה באודיו ותבקש כבל סאב, לרוב זהו כבל בהתנגדות של 60 אום, מאיפה אתה, אני אכוון אותך לחנות כבר.

פורסם
  • מחבר

אני מאיזור המרכז ( ראשל"צ) אך חשבתי לבצע הזמנה בEBAY אם כבר ולרכוש כבלים איכותיים במחירים שפה עולים פי 2-3.

בנוגע לLCD אז לא צריך לחבר אותה לרסיבר? אם כן איך לבצע את כל החיבור? ( אודה להסבר בחיבורי HDMI ואז בחיבורים COAX/RCA למינהם).

תודה.

פורסם

אני מאיזור המרכז ( ראשל"צ) אך חשבתי לבצע הזמנה בEBAY אם כבר ולרכוש כבלים איכותיים במחירים שפה עולים פי 2-3.

בנוגע לLCD אז לא צריך לחבר אותה לרסיבר? אם כן איך לבצע את כל החיבור? ( אודה להסבר בחיבורי HDMI ואז בחיבורים COAX/RCA למינהם).

תודה.

חבל להשקיע בכבלים... תרכוש כבלים סבירים בארץ...

כמו שכבר הסברתי תחבר את כל מקורות הוידיאו לטלויזיה ישירות

כל מקורות האודיו אך ורק לרסיבר לא לטלויזיה,

אין לך מה לחבר את הטלויזיה לרסיבר

רסיביר מקבל סאונד - טלויזיה תמונה (במקרה הספציפי הזה משום שהרסיבר לא תומך בסאונד ב hdmi)

החיבורים להלן:

מחשב בחיבור קואקס/אופטי לרסיבר לסאונד(לאחר שתרכוש כרטיס קול כמובן) , hdmi לטלויזיה לתמונה

ממיר בקואקס/אופטי לרסיבר לסאונד, hdmi לטלויזיה לתמונה

סאב בכבל סאב עם מחבר rca אחד בכל כיוון אל הרסיבר

לגבי האקס בוקס זה בעייתי משום שיש לו רק hdmni ומכיוון שהרסיבר לא תומך בסאונד אז תאלץ לחברו ישירות לטלויזיה, במידה ויש לך יציאות של סאונד מהטלויזיה (דיגיטליות או אנלוגיות אז תחבר את הטלויזיה לרסיבר וככה תוכל לשמוע את האקס בוקס, זה במידה ויש)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים