עבור לתוכן

קניית מחשב HP dv6t מהאתר האמריקאי של HP

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מחשב נייד. המחשב ישמש אותי ללימודים, סרטים וגם משחקים כאשר במשחקים הכוונה היא שארצה את האפשרות לשחק במשחקים חדשים שיוצאים לשוק.

ביליתי הרבה זמן בקריאה על כל מיניי מעבדים וכרטיסים גרפיים שונים וכל המדריכים לקניית מחשבים ניידים..

ודיי הבנתי איזה מחשב אני רוצה ובחרתי לקנות HP pavilian dv6.

אבא שלי נוסע עוד מס' שבועות לקנדה וארה"ב ולכן הוא יוכל להביא לי משם נייד.

לפי סקירה של אתרים רבים באינטרנט, האתר הכי זול ונוח שיצא לי להיתקל בו היה האתר הרישמי של HP בארה"ב (אם אתם מכירים אתר יותר טוב, אשמח לשמוע)

עכשיו אני טיפה מבולבל עם מספרי הדגמים השונים, כי המספרים שאני מכיר מהארץ, לא תואמים את מה שיש באתר, אני משער שזה ייצור בעיה עם האחריות אבל האם זה עלול ליצור בעיה כלשהי נוספת שאני לא מודע לה? (התאמה לרשת חשמל הישראלית או דברים אחרים)

באתר הרכבתי את המחשב שאני רוצה ואשמח לשמוע את דעתכם על המחשב, כמו כן מה המקבילה הישראלית שלו מבחינת מספרי דגמים?

מחשב:

HP Pavilion dv6t Select Edition

מעבד:

Intel® Core i7-720QM Quad Core processor (1.6GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.8 GHz

זיכרון:

4GB DDR3 System Memory (2 Dimm)

דיסק קשיח:

500GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection

כרטיס גרפי:

1GB ATI Mobility Radeon HD 5650 Graphics [HDMI, VGA] - For Quad Core Processors

כרטיס רשת:

Intel Wireless-N Card

קישור למחשב הספציפי באתר:

http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&email_id=1687044&jumpid=in_r329_emailconfig

המחיר שיוצא על המחשב הנ"ל הוא 1075 דולר..

תודה מראש לכל העונים והעונות!

פורסם

המתאם של השנאי הוא אונבירסלי כלומר אפשר לחבר כבל 220 במקום 110 ,

המחשב בהחלט יריץ משחקים אבל לא ברזולוציות גבוהות , לכל השאר השימושים הוא מתאים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים