עבור לתוכן

לאיזה חומרה כדאי לכוון בהתחשב בצרכים שלי (פירוט בפנים)

Featured Replies

פורסם

היי

אני מחפש לקנות מחשב חדש (מן הסתם)

הצרכים שלי מהמחשב כוללים: צרכים משרדיים, כולל שימוש בתוכנות כבדות כמו פוטושופ, עבודה בתכנות עם ויזואל סטודיו ודומיו, אולי אף וירטואליזציה אבל לא מוגזמת - מקסימום שני מחשבים וירטואלים.

כמו כן כמובן צפייה בסרטים, מוזיקה וכל אלה.

לגבי משחקים, כרגע אין לי צורך בזה, פשוט כי אין לי זמן, לכן אני מעדיף לוח אם עם כרטיס און-בורד נחמד, אבל לשמור את האופציה אולי

להוסיף לו כרטיס מסך נורמלי מתישהו.

- הכיוון שחשבתי עליו הוא מעבד חזק - i5 או ATHLON 630

- לוח אם כמו שציינתי, אין לי ממנו דרישות מיוחדות למעט שיהיה לו כרטיס מובנה ברמה נחמדה

- זיכרון 4 ג'יגה

השאלה שלי היא קודם כל האם המעבדים שאני מכוון אליהם נראים לכם מתאימים לעבודה שאני מחפש, כמו כן אני ממש מתלבט

בין AMD ואינטל. הבנתי ש- AMD יותר מתחממים, אבל עם זאת נותנים ביצועים טובים יחסית למחיר שלהם. האם העניין של החום צריך להשפיע עלי בבחירה?

זה המפרט שנראה לי הכי מתאים עד עכשיו

http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133223&section=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99

חוץ מזה, אחלה אתר, מאוד מקצועי ומגניב

אשמח להתייחסות, תודה

פורסם

שתי המעבדים טובים לשימושים שלך. הכל עניין של תקציב. מערכת מבוססת על I5 תעלה לפחות ב-500 ש"ח יקר יותר. כי גם המעבד יקר יותר וגם הלוח. אתה חייב לקבוע לעצמך תקציב ולכוון את הבחירה שלך לפי התקציב

פורסם
  • מחבר

התקציב לא כל כך משנה לי כרגע לצורך העניין

בגלל שמדובר במחשב בלבד ללא ציוד היקפי, אני לא בבעייה בעניין הזה

כמובן שאני מעדיף מחשב זול אם הוא נותן לי את אותה תמורה, וראיתי שמבחינת ביצועים שני המעבדים בערך באותה רמה

אבל בקטע של התחממות ואמינות ודברים כאלה אני מעדיף ללכת על בטוח ולהיות עם ראש שקט בקטע הזה.

פורסם

אין בעיה עם התחמנות על מארז טוב ועם גוף קירור טוב. הI5 הוא מעבד חזק יותר שנותון ביצועים טובים יותר. עם להשוות אותו עם מכבדים של AMD הוא שווה ל-955 ולא ל-630.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, מה לגבי השילוב הבא?

מעבד - I5 750

קירור למעבד - SCYTHE MUGEN II - סתם כי זה מה שמומלץ במפרטים כאן, אין לי מושג בזה.

לוח אם - gigabyte GA-H55M-UD2H - הוא לא יקר בהרבה מלוחות של AMD.. אני מפספס משהו? איך הכרטיס המובנה שלו?

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3503#sp

זיכרון - OCZ DDR3 2048X2 1333 MHZ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים