עבור לתוכן

צעד נואש ומגעיל מצד אפל

Featured Replies

• תגובות 45
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קראתי את הכותרת כ"צעד נואש ומגעיל מ-DARK SIDE"

אבל בלי קשר, אפל מנסה להגן על המוצר שלה ע"י חשיפת אותן בעיות במוצרים של חברות אחרות.

זה מרגיש מלוכלך, אבל אני לא בטוח שזה לא הוגן.

פורסם

זה קורה גם עם ה HD2 שלי בחלק מהאיזורים (בעיקר באיזורים בהם אין כיסוי דור 3)... No biggy. זה אפילו דווח על השבוע-שבועיים הראשונים לאחר ההשקה שלו, רק שזה לא הגיע לרמות כאלה של תלונות. המכשיר גם לא מגיע לרמה של איבוד סנכרון מול הרשת או פגיעה באיכות הקליטה בפועל, אבל כשאני לופת את כף ידי סביב המכשיר כמו בסרטונים (באיזורים מסויימים, כאמור), נעלמות בד"כ שתי שנתות מהבר, ובמקרים קיצוניים אפילו 3.

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו אף אחד לא התלונן על בעיות כאלה אצל מכשירי HTC, נוקיה,מוטורולה או סמסונג . מכך נובע שאפילו אם יש להם בעיות דומות, זה לא ברמה של האייפון. לדעתי במצב כזה הם צריכים פשוט להודות בטעות ,להתנצל ולעשות משהו ,או לפחות להראות שהם עושים משהו כדי תקן את הטעות. (ולא,לחלק CASEים חינם זה לא נחשב)

כי בסופו של היום, אותם מליוני האנשים שקנו את האייפון, לא אכפת להם מהבעיות במכשירים של מוטורולה ,ולא של כל חברה אחרת. הם שילמו עבור האייפון של אפל, ולהגיד לאותם האנשים "הנה גם לאחרים יש בעיות" זה פשוט לא מקצועי , ונבזי. שלא לומר עד כמה שזה מעצבן כשאתה מקבל מוצר תקול עבור המחיר המאוד גבוה (והלא מוצדק, אם כבר) שהלקוחות משלמים.

*זה שהם הודו בטעות ,אם אפשר לקרוא לזה הודו ("איננו מושלמים...") , זה לא מספיק . לא כשאתה מוכר מכשיר במחיר כזה...

יכול להיות שאני סתם רוצה יותר מדי מחברה ברמה כמו זו של אפל.

פורסם

אפל בחרו בפיתרון המשתלם ביותר לחברה מבחינה כלכלית. מי שלא מעוניין בנרתיק יכול להחזיר את המכשיר תמורת זיכוי כספי מלא. הצביעות של משתמשי הפורום נחשפת פעם נוספת. אם HTC היו עושים פאשלה כזאת אני בטוח שכולם היו צועקים שמספיק לחלק נרתיק בחינם ולהציע החזר כספי למעוניינים, אבל כאשר מדובר באפל הם תמיד צריכים לעשות אקסטרה בריבוע.

פורסם

מה הדרמה? מה הבלאגן?! כותרות בחדשות, כותרות בעיתונים הכי גדולים בעולם!

יש בעיה באפל!! ביג דיל, נתנו פיתרון ונתנו גם אפשרות להחזיר את המכשיר מי שלא מרוצה...

יותר מזה לא ניתן לעשות ממש... אין סיבה לrecall או משהו דרמטי כזה...

מי שרוצה שיחזיר, מי שרוצה שיקבל באמפ וזהו נגמר הסיפור, צעד נואש!? החברה מכרה 1.6 מיליון מכשירים בשבוע ההשקה

ועדיין רוב חנויות העולם ריקות וקשה להשיג את המכשיר הלוואי נואשות כזאת על כל השקה של כל חברה...

פורסם

אין שום צביעות מצד משתמשי הפורום. ברגע שמישהו אמר זיכוי כספי מלא, העניין שקע מאוד.

הבעיה שאפל מתעקשת להשאיר את הסיפור הזה באוויר עם לכלוכים על חברות אחרות, ולכן הם סופגים גל חדש של ביקורות והטחת עלבונות מצד המשתמשים בעולם.

ויודע מה? זה בצדק.

אני שמח שסאמסונג לא נשארו חייבים.

500x_galaxy_s_ad_metro_2.jpg

פורסם

גדול!!!!! :lol:

פורסם
  • מחבר

אפל בחרו בפיתרון המשתלם ביותר לחברה מבחינה כלכלית. מי שלא מעוניין בנרתיק יכול להחזיר את המכשיר תמורת זיכוי כספי מלא. הצביעות של משתמשי הפורום נחשפת פעם נוספת. אם HTC היו עושים פאשלה כזאת אני בטוח שכולם היו צועקים שמספיק לחלק נרתיק בחינם ולהציע החזר כספי למעוניינים, אבל כאשר מדובר באפל הם תמיד צריכים לעשות אקסטרה בריבוע.

מה הדרמה? מה הבלאגן?! כותרות בחדשות, כותרות בעיתונים הכי גדולים בעולם!

יש בעיה באפל!! ביג דיל, נתנו פיתרון ונתנו גם אפשרות להחזיר את המכשיר מי שלא מרוצה...

יותר מזה לא ניתן לעשות ממש... אין סיבה לrecall או משהו דרמטי כזה...

מי שרוצה שיחזיר, מי שרוצה שיקבל באמפ וזהו נגמר הסיפור, צעד נואש!? החברה מכרה 1.6 מיליון מכשירים בשבוע ההשקה

ועדיין רוב חנויות העולם ריקות וקשה להשיג את המכשיר הלוואי נואשות כזאת על כל השקה של כל חברה...

חחח על מה אתם מדברים בכלל?

אנחנו לא דנים פה על בעית הקליטה, ושאפל עשו פשלה, את זה כולם כבר הבינו ממזמן. אבל המהלך הזה של הללכלך על חברות אחרות... :puke:

" אם HTC היו עושים פאשלה כזאת אני בטוח שכולם היו צועקים שמספיק לחלק נרתיק בחינם ולהציע החזר כספי למעוניינים, אבל כאשר מדובר באפל הם תמיד צריכים לעשות אקסטרה בריבוע. "

אם HTC היו עושים פשלה כזאת, אני בטוח שהם לא היו מתחילים לספר לכולם עד כמה המכשירים של חברות אחרות גרועים ולא היו טורחים לעשות סרטון כמו זה של אפל, שמראה בעיה דומה במכשירים אחרים.

חוץ מזה, הדרויד X אפילו לא יצא נראה לי לשוק ממש, ולא היו עדיין תלונות כאלה או אחרות על בעיית הקליטה, כולל הבחור באנגדג'ט שסיקר את המכשיר. והם סתם עשו לו שם רע עכשיו וזה יכול לפגוע בהכנסות של מוטורולה. אני הייתי תובע אותם על זה . לא אתפלא אם זה מה שמוטורולה תעשה

פורסם

אפל יכולים לצלם כמה סרטונים שבא להם ולפרסם כמה תמונות שבא להם, או לקשקש על בארים מפה ועד הודעה חדשה, אבל העובדות בשטח:

אייפונים מפילים שיחות בקצב, מכשירים אחרים לא.

אני לא אומר שמכשירים אחרים לא מפילים שיחות בכלל, אבל אי אפשר להשוות את התדירות.

פורסם

הם בסך הכל הציגו את הפגם בטכנולוגיה וטוענים שזה קיים בכל מכשיר. אני מבטיח לך HTC לא היו מבצעים התאבדות כלכלית ומכריזים על ריקול.

פורסם
  • מחבר

1.אבל למה להציג את הפגם על מכשיר שרק ברגעים אלה יוצא לשוק , למה לפגוע במוטורולה? אנשים שלא מבינים , יראו את הסרטון וכבר לא ירצו לקנות את המכשיר,יפחדו , ובצדק. למה לא להציג את הפגם על דגם ישן ? [למרות שגם לזה אני מתנגד]

2.כולם מבינים הרי שסטיב סתם מז**ן את השכל, כמו ש SCORN אמר , למכשירים אחרים גם יש את הבעיות האלה,אף אחד לא אמר שאין, אבל לא ברמה של האייפון. עובדה שאין כמות כזו של תלונות . אז בשביל מה זה טוב הסרטונים האלה?

3.את משתמשי אייפון שהשקיעו לא מעט כסף , לא מעניין מוטרולה , הם לא קנו מוטורולה. אפל אומרת מוטורולה חרא? סבבה, אני מאמין, באתי לקנות מאפל. ומה יוצא ? גם אפל חרא?

תמיד חשבתי שאפל חברה מקצועית , הרי ככה היא מציגה את עצמה, אז שתלמד לנהוג בהתאם..

הסרטון הזה לא עזר למשתמשי האייפון, הבעיה שלהם לא נעלמה. הדבר היחידי שסטיב השיג הוא פגיעה בהכנסות מוטרולה, בכך שהרחיק קונים/לקוחות פוטנציאליים.

פורסם

המכשיר מתחרה ישיר של אייפון. מן הסתם אפל ילכלכו עליו. תשאיר למנכ"ל את הדאגה להכנסות החברה.

פורסם

הם בסך הכל הציגו את הפגם בטכנולוגיה וטוענים שזה קיים בכל מכשיר. אני מבטיח לך HTC לא היו מבצעים התאבדות כלכלית ומכריזים על ריקול.

הפגם שלהם זה לא הפגם ב"טכנולוגיה", ולכן הטיעון שלך בכלל לא תקף. מה שהם עושים זה בעצם לנסות בצורה נואשת להגיד "עזבו את הסיבה, תראו, גם מכשירים אחרים מאבדים קליטה!"

כן, כל מכשיר שתכסה את החלק שבו נמצאת האנטנה שלו יאבד קליטה. עובדתית. אלו הם חוקי הפיזיקה.

אייפון- אתה צריך לכסות כלום. קח אצבע אחת, תגשר איתה על הפער בין האנטנות, זה הכל. הקליטה בצניחה חופשית.

*מנסיון. כמו שציינתי בדיונים אחרים, הזדמן לי שבוע שעבר סוף סוף לראות ולהשתמש באייפון 4.

לגבי HTC, להיכנס לספקולציות על מה הם היו או לא היו עושים זה די דבילי, וכבר הבהרנו את הנקודה שלא מבקרים אותם על הפתרון שהם נתנו לעניין.

מרגע שבו הכריזו על זיכוי כספי מלא ועד הרגע שבו הם התחילו עם השטויות על מכשירים אחרים, הפורומים שקטו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים