פורסם 2010 ביולי 2315 שנים שאני קניתי תLCD LED שלי שהיתי בחנות היא היעתה חדה והיה חלקה ומוארת כזאת אני לא יודע להזביר ושסמתי אותו בביתוחברתי אותה ללמיר רגיל ובלי חיבורי HD היא לא היתה כמו שבחנות בסרטי HD אני רואה חד וברור עם גוון צבעים יפה רואים איפלו נקודות של זעיה על השחקןאבל עדין לא אותה רמה כפי שהיתה בחנותהאם אני צריך לקנות כבל HD YES hd כדי להוציא תמיטב מהטלוזיה ושתהיה חדה בכול שידור גם בSDתודה לעוזרים
פורסם 2010 ביולי 2315 שנים אם בשידור SD היו רואים כמו ב-HD, אז לא היה צריך HD בכלל.אין אפשרות לראות ערוצים רגילים בחדות של HD. פשוט אין מספיק מידע בשידור.בשביל לראות כמו בחנות, אתה צריך תוכן HD.
פורסם 2010 ביולי 2315 שנים וגם אז לא תראה כמו בחנות, ברוב המסכים יש אופצית store שבה הטלויזיה משדרת בשיאה ככה שהתמונה הרבה יותר טובה, כמובן שבבית אתה רוצה לחסוך בחשמל, להאריך את חיי הטלויזיה ולא להרוס את הראייה שלך ולכן אתה לא תצפה בה במצב זה
פורסם 2010 ביולי 3015 שנים וגם אז לא תראה כמו בחנות, ברוב המסכים יש אופצית store שבה הטלויזיה משדרת בשיאה ככה שהתמונה הרבה יותר טובה, כמובן שבבית אתה רוצה לחסוך בחשמל, להאריך את חיי הטלויזיה ולא להרוס את הראייה שלך ולכן אתה לא תצפה בה במצב זהוואלה? אף פעם לא שמעתי על זהאיך מגיעים לשם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.