עבור לתוכן

קניתי את הTZ10

Featured Replies

פורסם

הזמנתי אתמול דרך יורוקום במחיר הלא זול של 1890 שקל ומקבלים יחד עם המצלמה כרטיס 4GB ואחריות לשלוש שנים של יורוקום.

הגיע לפני שעה בערך ועכשיו הבטריה בהטענה. אני כבר לא יכול לחכות לראות את איכות הצילום והזום האדיר (X12).

ממה שכן התרשמתי עד עכשיו שהיא נוחה גם לחובבנים וגם לצלמים מתקדמים בכל שאפשר לתת למצלמה לבחור את צורת הצילום ואפשר גם ידנית. והגודל שלה ממה מעולה, יושבת ממש טוב ביד ולא שוקלת הרבה בכלל.

עריכה:

טוב אחרי שימוש לא רב במצלמה אני יכול להגיד שהיא ממש מעולה ומאוד עונה לציפיות שהיו לי. זום מדהים והתמונה יוצאת ברורה מאוד בזום המקסימלי. וידאו גם טוב מאוד (720P). כמו שציינתי שמגיע עם המצלמה כרטיס 4GB אבל אני לא חושב שהוא יספיק וכנראה יש צורך בלקנות עוד כרטיס, במיוחד למי שמתכוון לצלם סרטים באיכות גבוה.

4.5 מ5 לדעתי.

יתרונות: המון.

חסרונות: מחיר, GPS שלא עובד בארץ ואולי העובדה שאין עינית אבל זה לא כל כך מפריע לי. והבנתי שהסוללה חלשה למרות שעדיין לא חוויתי את הבעיה הזאת.

פורסם

שלום לך

קודם כל תתחדש !

אם תוכל לעדכן בהמשך, נניח עוד

שבוע שבועיים בזוויות יחודיות משלך

על תפקוד וביצועי המצלמה - מה טוב.

:xyxthumbs:

פורסם

. GPS שלא עובד בארץ

למה לא?

פורסם

?

+1

זו הסיבה העיקרית ששקלתי אותה (ואת הסוני המקבילה). מה לא עובד?

פורסם

אין דבר כזה gps שלא עובד בארץ מסויימת :screwy:

אולי הוא מתכוון שאין למצלמה מידע על "נקודות עניין" בארץ. למשל כשאתה מצלם נניח באיצטדיון בלומפילד, אז במקום סתם קורדינטות יהיה כתוב לך בנוסף גם "איצטדיון בלומפילד". אבל זה במילא לא המהות של geo-tagging.

פורסם
  • מחבר

כמו שהסבירו הכוונה במה שאמרתי שהGPS לא עובד היא שהמצלמה לא מזהה את המקומות בארץ כי לפנסוניק לא אכפת מחור מסכן כמו ישראל. המצלמה מזהה אתרים ב170 מדינות בעולם וישראל היא לא אחת מהן.

פורסם

אבל למי אכפת? היא לא אמורה לזהות מקומות, זה לא מעניין. גם ה-170 מדינות האלה זה בונוס לא הכרחי.

אתה במילא לוקח את הקורדינטות ומכניס לגוגל maps/earth.

פורסם

מנסיון- קנה עוד סוללה- זה חובה, כי היא לא מחזיקה הרבה במיוחד אחרי כמה פלאשים.

הוידאו שלה מדהים, אבל רק עם כבל MINI HDMI ולא ה RCA שקיבלת (זרוק אותו...)

אני כבר הרבה זמן רוצה להחליף את ה TZ7 שלי לדגם ה 10 החדש.

אגב, הפנסוניק לוקחת את הסוני בצבעים, חדות, ומרקם של התמונה , וגם בוידאו היא הרבה יותר טובה.

היתרון היחיד שיש לסוני זה צילום הפנורמה המיוחד.

פורסם

תתחדש אחלה מצלמה והוידאו שלה באמת מדהים-היה לי אותה לשבוע בארה"ב-יןפי של דבר

בסוף קניתי את FZ-35 שיש לה אותו וידאו אבל בתור מצלמה קצת יותר מתקדמת-תתחדש

פורסם

היתרון היחיד שיש לסוני זה צילום הפנורמה המיוחד.

זה פיצ'ר ש"תפס" אותי כי פעמים רבות יוצא סצנת הצילום הרבה הרבה יותר ממה שנכנס בפריים אחד.

הבנתי שהסוני גם טובה יותר בצילומי לילה ותנאי תאורה בעייתיים שגם מאוד חשוב לי.

פורסם

אני הייתי הולך על הפנסוניק.

לי אישית חשיבות הוידאו רבה מאוד, והפנסוניק לוקחת.

אם יש חנות טובה שתתן "להתעסק" עם המצלמות בכרטיס שלי, ואז לחזור למחשב ולהשוות- זה יהיה טוב.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

דבר נוסף שאני רוצה לציין שהבאדל אמנם מעט דל כי הוא חסר כבל MINI-HDMI אבל התוכנה שמגיעה ממש מעולה ויש לה פונקציה להגדיר "פרצופים" כלומר אני מגדיר שם של אדם ומצרף ארבע תמונות של הפרצוף (בוחרים תמונה ותוכנה נותנת לבחור את כל הפרצופים שזוהו באותה תמונה) לאחר מכן התוכנה סורקת את כל התמונות במחשב ואפשר לבחור באדם שהגדירו מראש והתוכנה תראה את התמונות שזוהה הפרצוף של אותו אדם. פונקציה שמאוד אהבתי. במצלמה עצמה גם כן אפשר להגדיר אנשים וזה יכתוב את השם שלהם בזמן הצילום מתחת לפרצוף.

הסוללה באמת חלשה (במיוחד עם מסך כזה גדול) ומי שמשתמש בה לאורך זמן ללא אפשרות הטענה כמעט חייב לקנות עוד סוללה

פורסם

לגבי הפיצר של כתיבת השם- האמת ממש לא שימושי, סתם "חמוד" בתור התלהבות של התחלה, וזהו.

היום אין כמעט מצןמות שמקבלים איתם כבלים HDMI, אלא אם כן אתה משלם יותר.

כבל כזה עולה גרושים כולל משלוח בחו"ל (איביי וכו).

סוללה- באמת נגמרת מהר, אך לא בגלל המסך אלא בגלל הפלאש.

צילומים של אור יום בחוץ ללא פלאש- תשאיר אותך עם "הרבה" סוללה...

כמובן שאחת לא מספיקה, לי יש 3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים