פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים בזמן האחרון השגתי משחקים דיי חדשים... max pyen 2 and comandos 3 בשני המשחקים יש לי את אותה הבעייה ואני לא יודע ממה באמצע המשחק פתאם הוא יוצא לי מהמשחק אל השולחן עבודה ובמשחקים ישנים יותר כמו TacticalOps זה לא קורא... אני לא יודע איפה יושבת הבעייה או על הכרטיס מסך או על הזיכרון יש לי p4 2400 asus mother borde kingston 256 ddr רק צ'יפ אחד יש לי רק 256 ;/ gf2 mx400 64mb בשני המשחקים אני משחק על האיכות הכי נמוכה ובשניהם יש לי את אותה הבעייה יש לי כסף לקנות או כרטיס מסך יחסית זול וטוב עד שיהיה לי כסף בפסח למשהו רציני יותר אז אני קונה או עוד זיכרון או כרטיס... מה אתם אומרים זיכרון או כרטיס ?
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים תעשה בדיקה לזיכרון בעזרת תוכנה כמו MEM TEST ואם הזיכרון תקין תחשוב על קנייה של כרטיס מסך חדש, מה גם שהכרטיס שיש לך ממש לא מתאים למשחקים החדשים ואתה לא תוכל להנות מהמשחקים החדשים והמחשב הדי טוב שלך.
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים 1) החוק שפועל המון נגד האשכולות שנפתחים בפורום, יחסית, הוא הנקודה של כותרות הדיונים. חוץ מכך שתוכלו לקבל יותר עזרה ויהיה קל יותר לעזור לכם אם תפרטו יותר לגבי הבעיה בנושא האשכול, כותרות אינפורמטיביות הן חובה. הדברים שעל הכותרת חובה לכלול בצורה מינימאלית הם פשוטים מאוד:א. תקציב מקסימלי או שיעור מסוים לגביו, אם קיים כמובן. הסכום הכספי אשר אתם מוכנים להשקיע בשביל המחשב החדש.ב. צרכי המחשב - מטרות השימוש. בין אם זה משחקים, עריכת וידאו או כל תחום אחר אשר בכוונתכם לרכוש מחשב בשבילו.דיונים עם כותרות כגון "הצילו!!!", "עזרה!!!", "דחוף!!!" , שמכילות ביטויים כאלה או כל כותרת אחרת לא עניינית, ינעלו במקום ללא אזהרה. בנוסף, חובה להמנע מריבוי מיותר של סימני שאלה וסימני קריאה בכותרת.דחיפות היא הבעיה שלך, לא שלנו. טעינה שהיא השאלה "הכי דחופה בעולם" נראת בפורום כנסיון נואש , פתטי ואנוכי לקבל תשובה מיידית ויחס מיוחד. רוב האנשים יבחרו לפסוח על סגנון שאלה שכזה, ולהדחיק את עצם קיומה.2) בפורום זה אפשרי לשאול שאלות אך ורק לגבי מפרטים מלאים ולא חלקים ספציפיים. הדיונים שלא יהיו קשורים ינעלו ויועברו לפורומים אשר אליהם הם משתייכים. יש לציין כי בקשות למפרטים אשר יכללו רק מעבד, זיכרון ולוח-אם (= שילוש קדוש) לא שייכים לכאן ויועברו לפורום המתאים.לא יזיק לך לקרוא את חוקי הפורום.בכל מקרה הבעיה שלך היא הכרטיס מסך - פנה לפורום גרפיקה ושים לב לחוקים בראש הפורום!!!ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.