עבור לתוכן

יעוץ בבקשה - כרטיס מסך ל2 מסכי LG W2284 22" Each

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי מסך LG W2284, ובקרוב אני הולך להוסיף מסך זהה כך שאוכל להשתמש במסך כפול.

פרטים:

* Response Time: 2 ms
* Aspect Ratio: 16:10
* Monitor Type: Widescreen TFT
* Size: 22 inch
* Contrast Ratio: 30,000:1
* Native (Recommended) Resolution: 1680 x 1050

ספק הכוח הנוכחי שלי הוא 520 וואט של Corsair.

לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L.

כרטיס המסך ישמש בעיקר לגיימינג (שורף מעל 24 שעות בשבוע על גיימינג, אז מעדיף משהו חזק).

אין הגבלת תקציב, אבל מעדיף לא להסחף עם רעיונות מטורפים מדי (;

תודה רבה מראש,

- ים מסיקה

פורסם

המפרט שיש לך עכשיו מאוד יעזר,כעיקרון ההיתי הולך על GTX460

פורסם

כן המפרט יעזור

ב850 שקל יש לך את ATI 5770 1GB (אל תקנה של HIS!! קירור חרא מניסיון עם שניים כאלו)

ב1200 יש לך את NVIDIA GTX 460 1GB שחזק ב20% ובעל פוטנציאל OC טוב יותר אני חושב... אולי הוא אפילו יהיה חזק יותר בהמשך כי הוא רק יצא והדרייברים התחלתיים.

אחרי זה יש כבר כרטיסים יקרים ולא כל כך משתלמים...

בגלל השני מסכים אני ממליץ לך על השני אם יש לך את הכסף

אגב תריץ כל מסך על 1280X800 במקום 1680X1050, ההבדל באיכות אפסי וההבדל בביצועים עצום, במיוחד בשני מסכים... אני תמיד מריץ על המסך 22" שלי משחקים שלא רצים על הכי גבוהה ב1280X800 כדי להעלות את שאר ההגדרות, ורק מרוויח באיכות .... (אולי אם אתה יושב 10 ס"מ מהמסך תראה הבדל)

פורסם
  • מחבר

היי, תודה רבה על התגובות.

כמו שביקשתם, המפרט:

http://img440.imageshack.us/img440/256/mylivepz6.jpg

*ספק הכוח הוא כמו שציינתי, בניגוד למה שמופיע שם. כל השאר בדיוק תואם.

- שימו לב, אני רוצה כרטיס מפלצתי. שיריץ את כל המשחקים שיצאו עד היום בHigh, ולא יאכזב.

פורסם

אני ממליץ לך לעשות OC למעבד זה גם יתן לך שיפור לא רע, ואם הוא יעשה צוואר בקבוק לכרטיס החדש אז הOC יגרום לשיפור עוד יותר גדול....

תראה אתה יכול לקנות מה שאמרתי, יותר יקר ממנו שווה לקנות רק את הATI 5870 ב2000 שקל (אפילו יותר) או NVIDIA GTX 480 במעל ל2500...

ואל תשכח להריץ ברוזלוציה שאמרתי כי זה יתן שיפור עצום בלי איבוד איכות שתוכל לראות

פורסם
  • מחבר

היי ושוב תודה,

האם עם המפרט הנוכחי שלי תהיה בעיה להתקין את הATI 5870/תהיה ירידה בביצועים? (כולל לוח האם ושו"ת)

עריכה => קראתי בFAQ והבנתי שלא.

שאלה נוספת, אם ארצה לשדרג את המסכים: האם כרטיסי המסך של ATI תומכים בטכנולוגיית תלת המימד של NVIDIA?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים