עבור לתוכן

לחצן גלגלת בעייתי ב- Logitech MX Performance

Featured Replies

פורסם

לא יודע אם הבעיה היא רק בעכבר אצלי, או באופן כללי (אשמח לתגובות מבעלי העכבר הנ"ל) - אך לחיצה על הגלגלת (לפתיחת tab חדש למשל) עובדת רק בזווית מסוימת. נראה לי שהדבר נובע מכך שהטיית הגלגלת לצדדים (גלילה אופקית) אינה קשיחה, כלומר אין "קליק", אלא רכה למדי.

זכורה לי בעיה דומה ב-g5 שהיה לי, אך הדבר נפתר ב-g9. לא ברור לי למה לוג'יטק לקחו שוב צעד אחורה.

פורסם

פשוט תפסיק להשתמש בגלגלת בתור כפתור, זה גם ככה לא נוח. יש לך מיליון כפתורים אחרים, תאמץ אחד מהם שהכי נוח לך, באיזור האגודל, ותהפוך אותו לכפתור ה"אמצעי" שלך.

פורסם
  • מחבר

ב-g9 שהיה לי, ובכל עכבר פשוט זה דווקא מאוד נוח (לי לפחות).

פורסם

יכול להיות, אבל מה לעשות שבדגם הזה (ובדגמים אחרים) הגלילה האופקית היא הרבה יותר רגישה וקל להפעיל אותה בטעות בזמן שאתה מנסה ללחוץ על הגלגלת...

יש לך 3 אפשרויות:

1. לחיות עם זה

2. להחליף עכבר

3. להתחיל לעבוד עם כפתור כלשהוא של האגודל ככפתור אמצעי

אני בחרתי באופציה 3, גם בדגם הזה וגם בדגם הקודם עליו השלום, Revolution.

אני למשל משתמש בכפתור ה"zoom" ככפתור אמצעי. הוא יושב לי בול על האגודל.

פורסם
  • מחבר

אם לא אתרגל, כנראה שאכן אבחר באופציה 3 - פרט לעניין הנ"ל העכבר נוח מאוד.

באופן כללי לא ברור לי למה לוג'יטק לא היו מסוגלים להשתמש בתכנון שעבד טוב בעכברים אחרים שלהם (פרט לכך שכעת הם יוכלו להוציא דגם חדש שיפתור את ה"בעיות" של הדגם הקודם).

פורסם

יש עם העכבר הזה בעיה הרבה יותר חמורה, והיא שבמקום לפתור את בעיית הבלאי שהיתה בגלגלת של ה-Rev הם פשוט ביטלו את הפיצ'ר הכי טוב שהיה בו, ולמעשה הפיצ'ר הכי חשוב והכי משמעותי שהומצא מאז המצאת העכבר עצמו!

פורסם
  • מחבר

לי אישית לא יצא להשתמש בפיצ'ר שהיה ב-revolution (אני מניח שאתה מתכוון למעבר אוטו' בין גלילה רציפה לגלילה עם קליקים), כך שההשוואה מבחינתי היא ל-g9. הכפתור ששולט על צורת הגלילה עבר מתחתית העכבר ללמעלה, כך שמבחינתי יש כאן שיפור.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גאדאמיט, למה לא קראתי מקודם...גם קבלתי את העכבר...אותה בעיה, כפתור גלגלת פשוט על הפנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים