פורסם 2010 ביולי 2215 שנים אני מחפש לפטופ שיריץ משחקים בצורה טובה מאוד.הדרישות הם שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שיריץ משחקים טוב. שהמסך יהיה בגודל 18 אינץ לפחות. וזהו בעיקרון.
פורסם 2010 ביולי 2315 שנים אני דיברתי עם התגובות, הן כרגע מתעכבות בארץ לעולם לא, שם יש מחשבים ניידים עם מסך 18 שמריצים משחקים בצורה טובה מאוד ב4000 ש"ח. אחריהם יגיעו תגובות שאומרות לך איפה מסתובבות הדוגמניות הקלות להשגה, ושמעתי שמגיעה גם תגובה שמפרטת איפה ניתן לקנות זרעים של עץ שגודלים עליו יהלומים.(ד"א, אני פרסמתי כאן שאלה גם כן ועדיין לא הקפצתי. פשוט תחכה.)
פורסם 2010 ביולי 2315 שנים מחבר אני דיברתי עם התגובות, הן כרגע מתעכבות בארץ לעולם לא, שם יש מחשבים ניידים עם מסך 18 שמריצים משחקים בצורה טובה מאוד ב4000 ש"ח. אחריהם יגיעו תגובות שאומרות לך איפה מסתובבות הדוגמניות הקלות להשגה, ושמעתי שמגיעה גם תגובה שמפרטת איפה ניתן לקנות זרעים של עץ שגודלים עליו יהלומים.(ד"א, אני פרסמתי כאן שאלה גם כן ועדיין לא הקפצתי. פשוט תחכה.)תודה רבה...
פורסם 2010 ביולי 2315 שנים הייתי מנסה ב EBAY כאן קשה למצוא במחיר כזה מחשב נייד למשחקיים ברמה טובה או יד שנייה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.