עבור לתוכן

פקרד בל butterfly

Featured Replies

פורסם

אוקי קניתי את הלפטופ הזה(13 אינצ' דקיק וחביב) אבל הפד של העכבר מגיב מוזר וצולע כזה.מישהו מכיר בעיה כזאת ו/או דרכים לטפל בה,והאם אפשר להחזיר לחנות (כולה פתחתי אותו)או שזה במסגרת האחריות?

פורסם
  • מחבר

אפשר עזרה בקשה? מישהו יודע אם במצב כזה יש לי זכות להחזיר לחנות?או שאני צריך לשלוח אותו לתיקון איך שקניתי?!! :angryfire:

פורסם

איזה מזל - דווקא חשבתי לקנות את המחשב הזה, אני מתלבט בינו לבין הASUS UL30

איך אתה מתרשם ממנו חוץ מבעיית העכבר, דרך אגב לא בדקת אותו בחנות זה מאוד חשוב להרגיש את המחשב לפני

פורסם
  • מחבר

הרמקולים טרנטה חוץ מזה נראה בסדר-הוא כמובן שוקל קצת יותר עם הסוללה-קח בחשבון. צריך לוודא שהתקלה בעכבר היא אכן תקלה ולא איזה דפיקות כללית של פקרד בל. אבל מעבר לזה יש מישהו שמכיר את הבעיה או שמבין במדיניות ההחזרות(קצת יותר דחוף לי-אחרי זה אעדכן על המחשב)

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הממממ אני רואה שהדף הזה מופיע לי כשאני מקיש פקרד בל בגוגל אז מן הראוי לציין שקצת אחרי הבעיה דיברתי עם המעבדה והועברתי ליבואן שהחליף לי למחשב חדש שלא סבל מהבעיה של העכבר..ככה שלפחות בנתיים נראה שהשרות טוב. יתרון מרכזי של המחשב זה זמן סוללה ארוך של 5 6 שעות בעיבוד תמלילים ואינטרנט וכאלה. בחסרונות אפשר לציין כמובן את העובדה שזה מעבד אולטרא לייט במהירות שעון 1.30 אז לא לבנות עליו למשחקים וכאלה וגם הרמקולים שלו די דפוקים.

פורסם

אם זה היחס, והמקרה שלך הוא תקלה יחידה במחשב שלך - אפשר להגיד שהשירות מצויין

לדעתי המחשב הזה משתלם יחסית למחיר שלו (בהשוואה ל-3820tg של אייסר לדוגמה)

כמובן למי שמחפש מחשבי ULV

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים