פורסם 2010 ביולי 2115 שנים יש לי מסך שחבל לי מאוד לוותר עליו ויש בו בעיה.. המסך ברגע שמדליקים אותו כאילו סובל מנפילות מתח וברגע שמדליקים את המחשב הוא נכבה לגמרי... עכשיו פתחתי אותו ויש בפנים כמה קבלים מנופחים..מה שבמוביל אותנו לשתי שאלותעם סעיפים ;D ) 1.איפה אני משיג את הקבלים האלה?אפשר להזמין מאיזה אתר באינטרנט? 2.יש איזה משהו שאני יכול לבדוק בנתיים כדי לראות אם המסך יעבוד בכלל עם קבלים? אני יכול לחבר קבל שונה ממה שיש שם עכשיו? תודה רבה לעונים צריך את זה דיי דחוף :-\
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים תקנה קבלים בכל חנות אלקטרוניקה. קבלים עולים שקלים ספורים, מקסימום הפסדת כמה שקלים.
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים מחבר אין לי בעיה על הכסף שהם עולים הבעיה שלא נראה לי שיש לי חנות אלקטרוניקה בסביבה שמוכרת...אין מצב שאני יכול לשים קבלים שונים ממה שיש שם?
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים אם אין לך ידע באלקטרוניקה, אז לכל הפחות תשים שם קבלים עם ערך זהה ובעלי מתח עבודה מקסימלי זהה (שניהם צריכים להיות כתובים על הקבלים).אפשר להזמין גם מחנויות בארץ כמו לדוגמא אריהב (תחפש בגוגל).
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים מחבר אתה יכול לתת לי דוגמא לאיך נראה כל המידע שאני יכול להוציא מהקבל?כאילו ערך ומתח וכאלהתודה רבה!
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים יש עליו סימון של הערך והמתח המקסימלי. לדוגמא 470uF, 50Vהנה משהו שמצאתי בגוגל לדוגמא:http://www.opamp-electronics.com/catalog/images/100uF_16V_Radial_Electrolytic_Capacitor_003054-5.gif100uF עם 16V.
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים ניתן לפרק קבלים מציוד אלקטרוני זרוק אחרשים לב טמפ' עבודוה של המסך גבוהות - אתה אמור לשים קבלים לטמפ' גבוה בהתאמה כנראה שאם תשים 70C רגיל הם יתפוצצו שוב אחריי כמה זמן (אבל אתה כן יכול לשים כאלה כדיי לבדוק אם החלפת קבלים בכלל פותרת את הבעיה)תשים קבלים של אותו גודל ב uF (בקבלים של מסילות מתח בספק כוח ניתן לשים יותר גדולים)תשים קבלים של אותו מתח או יותר גבוה (אין בעיה לשים קבלים למתח גבה יותר כמה שרוצים בכל מקום במעגל)
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים אני בד"כ תמיד לנסות (וגם להרוס שצריך) אבל לדעתי תיקון מסוג כזה מסובך מדיי למישהו ללא ניסיון הסיכוי שזה באמת יעבוד אחר כך קלוש אולי תיקח למעבדה חבל על הזמן והמאמץ שלך תתחיל בדברים פשוטים יותר באלקטרוניקה.
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים מחבר נראלי שלא הבנתם...יש לי ניסיון באלקטרוניקה אל תדאגו לי לגבי זה..פשוט לא יצא לי להתעסק בחלק הזה עדיין..הקבלים שלי הם 16 V על 1000uf..יש איזה אתר ששולח את זה הבייתה?עריכה:עכשיו ראיתי שיש 2 קבלים של 16 על 1000ויש עוד 3 של 35 על 470כתוב על כולם 105 מעלות..רגע...אז אתם אומרים שאני יכול להתשמש בקבלים עם מספר גבוהה יותר ב-V אבל שה-uf ישאר שווה?
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים תבדוק אם הקבלים הם של מסילות DC בספק הכוחקבלים של ספק כוח -גודל uF אותו דבר או יותר (עד פי 2 בערך)מתח V אותו דבר או יותר ללא הגבלהטמפרטורה אותו דבר או יותר ללא הגבלה (ניתן לשים טמפ' נמוכה יותר לבדיקה - לא יחזיקו זמן ארוך)קבלים אחרים -גודל uF אותו דברמתח V אותו דבר או יותר ללא הגבלהטמפרטורה אותו דבר או יותר ללא הגבלה (ניתן לשים טמפ' נמוכה יותר לבדיקה - לא יחזיקו זמן ארוך)
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים מחבר תודה רבה רבה לכולם אני ינסה את זה... אם אני לא ימות משוק חשמלי אז אני אפילו יספר לכם איך הלך! [br]פורסם בתאריך: 22.07.2010 בשעה 23:31:31 עשיתי טעות!!!הוצאתי את כל הקבלים שחשבתי שכולם אותו דבר ועכשיו אני לא יודע מי שייך למיי יש פיתרון?אני לא מוצא שום שירטוט של המעגל אבל הנה תמונה שלו מגוגל: http://img02.taobaocdn.com/bao/uploaded/i2/T1Vq8tXjBjXXaVRPs7_065250.jpg_310x310.jpg אם מישהו יכול לעזור לי פה אני ממש ישמח..תודהה
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים אם מדובר על ארבעת הקבלים שמשמאל למפזר החום, הרי שאתה יכול ללכת על הערך הגדול יותר לכולם. שים 1000UF@35V במקום. זה קבלי סינון.וכמו שנראה, צריך מפה להזכיר לך לשמור על קוטביות...
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים מחבר אין איזה משו יותר וודאי? אין סירטוט של המעגל באינטרנט? ואני ישמור על קוטביות אני לא עד כדי כך טמבל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.