פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים אם למישהו יהיה משהו לעזור לך אני בטוח שהוא ינסה לעזור לך אני בשמחה הייתי עוזר לך.. אבל בתחום של טמפרטורות ודברים כאלה אני לא ממש טוב ואני לא יודע מה להגיד לך.. אבל בכל זאת, זאת לא סיבה להקפיץ הודעה..תאלץ לחכות בסבלנות..אחי.. :
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים תסדר את הכבלים שתיהיו זרימת אוויר טובה ותדליק את כל המאורורים , ותן לזה לעבוד זמן מה .יש לך AMD? עם כן אז הטמ"פ הזאת היא רגילה ל AMD כי הוא נוהג להתחמם יותר
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים 114508534 תחשוב לפני שאתה עונה ...עם הייתה מיסתכל במפרט שלו הייתה רואה שיש לו P2.4 ולא AMD...
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים משחה טרמית לא תוריד את הטמפ' ב5 מעלות אפילו ...תנסה עוד פעם להוריד את ההיטסנק ולהשים ... עוד פעם ...
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים לי משחה לבנה ג'נרית הורידה ב 10 מעלות ואני בקרוב קונה NB2 ושם אותה כמו שצריך הפעם
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים מחבר אני לא מאמין שהמשחה האה בעיה, אם זאת הייתה הבעיה של המשחה הטמפ' לא הייתה כל כך גדולה
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים לי משחה לבנה ג'נרית הורידה ב 10 מעלות ואני בקרוב קונה NB2 ושם אותה כמו שצריך הפעם לא יכול להיות שזה הוריד ב10... מה כן יכול להיות... אתה מרחת את זה בפעם השניה יותר טוב מהפעם הראשונה.. (הרבה יותר טוב)
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים בואו אני יגלה לכם סוד ;D , עשיתי מבחן של הפעלת המעבד ללא משחה והטמפ' הייתה בהפרש של 2 מעלות ללא משחה וזה אומר שאין הבדל גדול בין משחה טרמית פשוטה ומשחות כמו NT2 וAS3.. (מקסימום 2 מעלות).הבעייה יכולה להיות שהמאוורר שעל המעבד אינו מסתובב במהירות הרצוייה או שפשוט מאוד יש אבק שמונע מגע ישיר בין אויר לצלעות קירור.שוב הצעות לשיפור: לסדר חוטים, לנקות את הגוף קירור (כלומר את הצלעות שלו), לוודא שהמאוורר המוציא אויר יוציא את האויר ביעילות.
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים אני גם אגלה לכם סוד. לי היה מעבד על 61 במנוחה ו67 במאמץ. הורדתי את ה HS וראיתי שאין משחה. הלכתי לחנות מחשבים ושאלתי אם יש להם משחה, נתנו לי משהו חינמי בשקית נייר קטנה. משהו דפוק לבן. שמתי ועכשיו ירד לי ל55 במאמץ ו 49 במנוחה. אני גם עכשיו יודע כמה גרוע שמתי אותה. אם אני אשים NB2 אני מצפה ל 45 במאמץ מקסימום.עריכה: מדובר ב P4 2.4B עם קירור מקורי.
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים לי נראה ... שבפעם הראשונה לסינק לא היה מגע טוב עם הליבה לכן היו טמפ' כאלהכששמת משחה אז חיברת את הסינק טוב כך שהיה מגע טוב בין הבסיס לליבה ..
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים אתה חושב שהייתי נוסע באופניים בשמש חצי שעה בשביל משחה בלי לבדוק את זה? פירקתי וחיברתי פעמיים לפני כן ולא היה שום שינוי
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים טוב !תאמין לי , לפורום , ולכל העולם שמשחה לא תוריד לך יותר מ 3,4 מעלות ועוד במיוחד לא ג'נרית ש"נמכרה" לך בחינם .
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים אני גם אגלה לכם סוד. לי היה מעבד על 61 במנוחה ו67 במאמץ. הורדתי את ה HS וראיתי שאין משחה. הלכתי לחנות מחשבים ושאלתי אם יש להם משחה, נתנו לי משהו חינמי בשקית נייר קטנה. משהו דפוק לבן. שמתי ועכשיו ירד לי ל55 במאמץ ו 49 במנוחה. אני גם עכשיו יודע כמה גרוע שמתי אותה. אם אני אשים NB2 אני מצפה ל 45 במאמץ מקסימום. עריכה: מדובר ב P4 2.4B עם קירור מקורי. מאיפה אתה מביא את סיפורי "אלף לילה ולילה האלה"?! אף פעם לא יכול לקרות מצב שיביאו לך מעבד ללא משחה או פד לפחות!! *עכשיו תגיד לי עוד משהו לא מהעולם הזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.