עבור לתוכן

בעית חימום

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חברה אני צריך עזרה!!!

??? :-[

• תגובות 39
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אם למישהו יהיה משהו לעזור לך אני בטוח שהוא ינסה לעזור לך אני בשמחה הייתי עוזר לך..

אבל בתחום של טמפרטורות ודברים כאלה אני לא ממש טוב ואני לא יודע מה להגיד לך..

אבל בכל זאת, זאת לא סיבה להקפיץ הודעה..תאלץ לחכות בסבלנות..אחי.. ::);)

פורסם

תסדר את הכבלים שתיהיו זרימת אוויר טובה ותדליק את כל המאורורים , ותן לזה לעבוד זמן מה .

יש לך AMD? עם כן אז הטמ"פ הזאת היא רגילה ל AMD כי הוא נוהג להתחמם יותר

פורסם

114508534 תחשוב לפני שאתה עונה ...

עם הייתה מיסתכל במפרט שלו הייתה רואה שיש לו P2.4 ולא AMD...

פורסם

תקנה משחה טרמית. זה צריך לעשות הבדל רציני

פורסם

משחה טרמית לא תוריד את הטמפ' ב5 מעלות אפילו ...

תנסה עוד פעם להוריד את ההיטסנק ולהשים ... עוד פעם ...

פורסם

לי משחה לבנה ג'נרית הורידה ב 10 מעלות ואני בקרוב קונה NB2 ושם אותה כמו שצריך הפעם ;)

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמין שהמשחה האה בעיה, אם זאת הייתה הבעיה של המשחה הטמפ' לא הייתה כל כך גדולה

פורסם

לי משחה לבנה ג'נרית הורידה ב 10 מעלות ואני בקרוב קונה NB2 ושם אותה כמו שצריך הפעם ;)

לא יכול להיות שזה הוריד ב10...

מה כן יכול להיות...

אתה מרחת את זה בפעם השניה יותר טוב מהפעם הראשונה.. (הרבה יותר טוב)

פורסם

בואו אני יגלה לכם סוד ;D , עשיתי מבחן של הפעלת המעבד ללא משחה והטמפ' הייתה בהפרש של 2 מעלות ללא משחה וזה אומר שאין הבדל גדול בין משחה טרמית פשוטה ומשחות כמו NT2 וAS3.. (מקסימום 2 מעלות).

הבעייה יכולה להיות שהמאוורר שעל המעבד אינו מסתובב במהירות הרצוייה או שפשוט מאוד יש אבק שמונע מגע ישיר בין אויר לצלעות קירור.

שוב הצעות לשיפור: לסדר חוטים, לנקות את הגוף קירור (כלומר את הצלעות שלו), לוודא שהמאוורר המוציא אויר יוציא את האויר ביעילות.

פורסם

אני גם אגלה לכם סוד. לי היה מעבד על 61 במנוחה ו67 במאמץ. הורדתי את ה HS וראיתי שאין משחה. הלכתי לחנות מחשבים ושאלתי אם יש להם משחה, נתנו לי משהו חינמי בשקית נייר קטנה. משהו דפוק לבן. שמתי ועכשיו ירד לי ל55 במאמץ ו 49 במנוחה. אני גם עכשיו יודע כמה גרוע שמתי אותה. אם אני אשים NB2 אני מצפה ל 45 במאמץ מקסימום.

עריכה: מדובר ב P4 2.4B עם קירור מקורי.

פורסם

לי נראה ... שבפעם הראשונה לסינק לא היה מגע טוב עם הליבה לכן היו טמפ' כאלה

כששמת משחה אז חיברת את הסינק טוב כך שהיה מגע טוב בין הבסיס לליבה ..

פורסם

אתה חושב שהייתי נוסע באופניים בשמש חצי שעה בשביל משחה בלי לבדוק את זה? פירקתי וחיברתי פעמיים לפני כן ולא היה שום שינוי

פורסם

טוב !

תאמין לי , לפורום , ולכל העולם שמשחה לא תוריד לך יותר מ 3,4 מעלות ועוד במיוחד לא ג'נרית ש"נמכרה" לך בחינם .

פורסם

אני גם אגלה לכם סוד. לי היה מעבד על 61 במנוחה ו67 במאמץ. הורדתי את ה HS וראיתי שאין משחה. הלכתי לחנות מחשבים ושאלתי אם יש להם משחה, נתנו לי משהו חינמי בשקית נייר קטנה. משהו דפוק לבן. שמתי ועכשיו ירד לי ל55 במאמץ ו 49 במנוחה. אני גם עכשיו יודע כמה גרוע שמתי אותה. אם אני אשים NB2 אני מצפה ל 45 במאמץ מקסימום.

עריכה: מדובר ב P4 2.4B עם קירור מקורי.

מאיפה אתה מביא את סיפורי "אלף לילה ולילה האלה"?!

אף פעם לא יכול לקרות מצב שיביאו לך מעבד ללא משחה או פד לפחות!!

*עכשיו תגיד לי עוד משהו לא מהעולם הזה.. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים